Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Morgana Pogaduszki ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184892)

Zielony_mis 30-10-2008 00:39

Dziwi mnie tylko czemu najwiekszy ms po stronie arpens kitra sie miedzy innymi. Troche strata.

MatiStw 30-10-2008 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaks (Post 2315334)
Uważaj z kim rozmawiasz 12latku z ADHD, widac mocno zdenerwowany po dzisiejszej openie ? Powiem Ci jedno, W CHUJ DUZO ZALEZY OD BATTLE COMANDERA bo to On mowi co dana strona ma robic itp. A oceniam Wasze szanse z własnego doświadczenia. Pozdrawiam

P.S Tylko po przeczytaniu tego nie skacz z okna ok ? plx!!!

Te Pozer będziesz bić? Ja słyszałem ze kolega letka na mieście ci buty ściągną i wracałeś w skarpetkach do domu :D Tyle mi wystarczy żeby stwierdzić ze nie warto tykać gówna takiego jak ty :D

Tensz-in 30-10-2008 07:58

Cytuj:

Uważaj z kim rozmawiasz 12latku z ADHD, widac mocno zdenerwowany po dzisiejszej openie ? Powiem Ci jedno, W CHUJ DUZO ZALEZY OD BATTLE COMANDERA bo to On mowi co dana strona ma robic itp. A oceniam Wasze szanse z własnego doświadczenia. Pozdrawiam

pierdolisz :O? Dzieki ze nam powiedziales teraz chyba zaczniemy wygrywac, dzieki.

A jak oceniasz nasze szanse ze swojego doswiadczenia to nie ma sie co martwic bo go nie masz ;)

SirAravras 30-10-2008 08:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiStw (Post 2315347)
Ja słyszałem ze kolega letka na mieście ci buty ściągną i wracałeś w skarpetkach do domu :D

hauahuahahauhauhauah :D

oden 30-10-2008 08:18

Prawda jest bolesna hehe
Kopengas to silna grupa ktorej nikt na morganie nie jest w stanie pokonać.
Gildia Flow i te sruty pruty ktore im pomagaja, moga tylko sie uczyc od kopengasow.
...i skonczcie pier*** o tym, ze Kopengas uzywa botow.
Sami uzywacie ale jakos Wam to nie wychodzi xD biedaczki xD

arx261 30-10-2008 08:26

Cytuj:

TAK KAKEJ SIĘ WKU**IL ŚCIĄGNIE NAM PLAGĘ "bongo teamu" NA D*PE <czt. morgane>

Co do tej wojny to flow jak dla mnie powinno porobić snejki przez kilka dni to kopengi będą bali się expic bo puki co to oni lvle biją, w flow zaczną się rozkręcać i dopiero wjebać kopengom na ob.
Ale to tylko rada abeka

Mavee 30-10-2008 08:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oden (Post 2315400)
Prawda jest bolesna hehe
Kopengas to silna grupa ktorej nikt na morganie nie jest w stanie pokonać.
Gildia Flow i te sruty pruty ktore im pomagaja, moga tylko sie uczyc od kopengasow.
...i skonczcie pier*** o tym, ze Kopengas uzywa botow.
Sami uzywacie ale jakos Wam to nie wychodzi xD biedaczki xD

A Ty jesteś nikim i masz dużo do powiedzenia, ot 8o

Antonioo 30-10-2008 09:00

Kakej, skoncz gadac glupoty, w ogóle nie wiesz co się dzieje u nas w gildii, jaka jest atmosfera, jakie plany i tym podobne... To, że dostaliśmy 3 openy pod rzad w dupsko no to fakt, były błędy i nie dociągnięcia ale pamiętaj, że człowiek uczy sie na błędach. Będzie lepiej

MatiStw 30-10-2008 09:15

Właśnie tacy ludzie co w rl są pomiatani i chodzą bez butów do domu, wyżywają sie potem przez internet 8o I strugają BOchATERÓW, pisząc teksty "TY 12 latku z adhd żuć sie z okna !!!AAA" A sami maja po 12 :D LEJE Z TYPA.

oden 30-10-2008 09:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antonioo (Post 2315410)
Kakej, skoncz gadac glupoty, w ogóle nie wiesz co się dzieje u nas w gildii, jaka jest atmosfera, jakie plany i tym podobne... To, że dostaliśmy 3 openy pod rzad w dupsko no to fakt, były błędy i nie dociągnięcia ale pamiętaj, że człowiek uczy sie na błędach. Będzie lepiej

haha 8o
Nadzieja matka glupich...;(

oden 30-10-2008 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiStw (Post 2315412)
Właśnie tacy ludzie co w rl są pomiatani i chodzą bez butów do domu, wyżywają sie potem przez internet 8o I strugają BOchATERÓW, pisząc teksty "TY 12 latku z adhd żuć sie z okna !!!AAA" A sami maja po 12 :D LEJE Z TYPA.

tak wlasnie sie wyzywasz na tych slabszych robiac z siebie lu** parkowego.
Ty jestes wlasnie takim 12 latkiem...
18 lat to szczenie. :baby:

Xome 30-10-2008 10:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oden (Post 2315414)
haha 8o
Nadzieja matka glupich...;(

... a każda matka kocha swoje dzieci.

Panie oden, uwierz, my nie mamy nic do stracenia, będziemy walczyć ;)

Gimli From Kazz 30-10-2008 10:18

OMGGG zamiast powiedziec szkoda chłopaki ale dacie rade, to wy pierdolicie tutaj ze juz wojna przegrana...

Chcieliscie macie ja, i przydalo by sie wsparcie dla Flow, a nie siedzenie w dp i pisanie na forum ze oby sa bezsensu...

Flow, mam nadzieje że wygracie te wojne

Swedydopieca 30-10-2008 10:33

Swedopiec

Co wy wyprawiacie ogarnijcie masslogi robcie a nie OB walicie z nimi nie wygracie X(<mam czerwone jajca> jak na to patrze co wy robicie -.-

Xome 30-10-2008 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Swedydopieca (Post 2315431)
Co wy wyprawiacie ogarnijcie masslogi robcie a nie OB walicie z nimi nie wygracie X(<mam czerwone jajca> jak na to patrze co wy robicie -.-

Gówno wiesz o tym czy wygramy czy też nie ;)

OB jest do wygrania ;)

Hoost 30-10-2008 12:17

nie lepiej zamiast wychodzić na OB porobić snejki na razie, trochę się zgrać a potem wyjść na OB i ich rozpierdolić do 0 :P

tak sobie tylko myślę...

oczywiście zaraz ktoś powie: ty lepiej nie myśl, huj ci w oko, to my walczymy nie ty itd xD

Miłego dnia ;)

Madeon 30-10-2008 12:32

Hansoniku jak mi Cie zal :( Twoj Lukaszek Cie zdradzil.
Tak to zostawisz?
Hail Kopengas :)

Xome 30-10-2008 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madeon (Post 2315480)
Hansoniku jak mi Cie zal :( Twoj Lukaszek Cie zdradzil.
Tak to zostawisz?
Hail Kopengas :)

Człowieku... Ogarnij się, zrób coś z sobą...

Lukasito zrobił to co zrobił, jego problem. A Ty weź się za siebie bo... przykro.

Madeon 30-10-2008 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xome (Post 2315483)
Człowieku... Ogarnij się, zrób coś z sobą...

Lukasito zrobił to co zrobił, jego problem. A Ty weź się za siebie bo... przykro.

Chcialem tylko jej uswiadomic, ze jej kolejna zdobycz msci sie na niej xD
Ps. Nikusiu skoczysz z okna? takie to ostatnio modne 8o

Fabian_wolf 30-10-2008 14:32

MADEON ZAMKNIJ SIĘ NA ZAWSZE ALBO ZMIAN NICK I PISZ COŚ Z SENSEM bo zal czytać twoje posty(juz wole czytac teksty chamow niz twoje)..........

zanim zechcesz odpowiedziec na mojego posta zobacz jak czesto sie tu wypowiadam.....( podpowiem -twoja riposta nic nie da, bo ja jej nie skomentuje)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46.