![]() |
Dziwi mnie tylko czemu najwiekszy ms po stronie arpens kitra sie miedzy innymi. Troche strata.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A jak oceniasz nasze szanse ze swojego doswiadczenia to nie ma sie co martwic bo go nie masz ;) |
Cytuj:
|
Prawda jest bolesna hehe
Kopengas to silna grupa ktorej nikt na morganie nie jest w stanie pokonać. Gildia Flow i te sruty pruty ktore im pomagaja, moga tylko sie uczyc od kopengasow. ...i skonczcie pier*** o tym, ze Kopengas uzywa botow. Sami uzywacie ale jakos Wam to nie wychodzi xD biedaczki xD |
Cytuj:
Co do tej wojny to flow jak dla mnie powinno porobić snejki przez kilka dni to kopengi będą bali się expic bo puki co to oni lvle biją, w flow zaczną się rozkręcać i dopiero wjebać kopengom na ob. Ale to tylko rada abeka |
Cytuj:
|
Kakej, skoncz gadac glupoty, w ogóle nie wiesz co się dzieje u nas w gildii, jaka jest atmosfera, jakie plany i tym podobne... To, że dostaliśmy 3 openy pod rzad w dupsko no to fakt, były błędy i nie dociągnięcia ale pamiętaj, że człowiek uczy sie na błędach. Będzie lepiej
|
Właśnie tacy ludzie co w rl są pomiatani i chodzą bez butów do domu, wyżywają sie potem przez internet 8o I strugają BOchATERÓW, pisząc teksty "TY 12 latku z adhd żuć sie z okna !!!AAA" A sami maja po 12 :D LEJE Z TYPA.
|
Cytuj:
Nadzieja matka glupich...;( |
Cytuj:
Ty jestes wlasnie takim 12 latkiem... 18 lat to szczenie. :baby: |
Cytuj:
Panie oden, uwierz, my nie mamy nic do stracenia, będziemy walczyć ;) |
OMGGG zamiast powiedziec szkoda chłopaki ale dacie rade, to wy pierdolicie tutaj ze juz wojna przegrana...
Chcieliscie macie ja, i przydalo by sie wsparcie dla Flow, a nie siedzenie w dp i pisanie na forum ze oby sa bezsensu... Flow, mam nadzieje że wygracie te wojne |
Swedopiec
Co wy wyprawiacie ogarnijcie masslogi robcie a nie OB walicie z nimi nie wygracie X(<mam czerwone jajca> jak na to patrze co wy robicie -.-
|
Cytuj:
OB jest do wygrania ;) |
nie lepiej zamiast wychodzić na OB porobić snejki na razie, trochę się zgrać a potem wyjść na OB i ich rozpierdolić do 0 :P
tak sobie tylko myślę... oczywiście zaraz ktoś powie: ty lepiej nie myśl, huj ci w oko, to my walczymy nie ty itd xD Miłego dnia ;) |
Hansoniku jak mi Cie zal :( Twoj Lukaszek Cie zdradzil.
Tak to zostawisz? Hail Kopengas :) |
Cytuj:
Lukasito zrobił to co zrobił, jego problem. A Ty weź się za siebie bo... przykro. |
Cytuj:
Chcialem tylko jej uswiadomic, ze jej kolejna zdobycz msci sie na niej xD Ps. Nikusiu skoczysz z okna? takie to ostatnio modne 8o |
MADEON ZAMKNIJ SIĘ NA ZAWSZE ALBO ZMIAN NICK I PISZ COŚ Z SENSEM bo zal czytać twoje posty(juz wole czytac teksty chamow niz twoje)..........
zanim zechcesz odpowiedziec na mojego posta zobacz jak czesto sie tu wypowiadam.....( podpowiem -twoja riposta nic nie da, bo ja jej nie skomentuje) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46. |