![]() |
Swoim knightem 18 lvl na pacerze skille 44/37(efekty naduzywania two handed sword :)) soluje zerka taktyka hit and run(wchodzisz po drabinie, walisz go i wracasz na dol itd.).Best solo bez hit n run mino guard i best block zerk(high level bil, uhow nie uzywalem bo 3 mlvl mam dzieki naszemu kochanemu update)
Best hit 84 w orc warrior z fs'a Pallem na hiberni nic ciekawego: best solo mino guard best team mino guard best hit z bolca 80 w cyca |
Nudy
Ja zabilam yeti (se wyczarowalam na innej postaci i koncie 30lvl)
Bloknelam witch i cyklopa Z kolaznka demonika. Ale osiagnieciea. Na tej postaci. Zabilam: Dragonka Bloknelam: Dwarfa duarda Z kolega cyklopika |
Behemot,Banshee to solo.Uhow stracilem w ciul ale szczegol.
No idemona blokalem:).alejazda byla. |
ja 7 zlurowanych dwarf guardow :D i raz wpadlem do dziury z 2 dragami to kilka sd i jednego zabilem a drugiego zostawilem bo szkoda mi uhow bylo ( 26 druid)
|
odp
Jestem knight na 21lvl ze skilami 55/53 i zabiłem solo 3 cyce naraz i oprucz 4 tarantule naraz oraz 5 guli naaz.
|
Aktualną postacią <20lvl knight> zabiłem Orka Berserkera, a poprezednią postacią <25lvl, 40mlvl druid> zabilem GS'a ;).
|
Kieeeeeeeeeeeeeeeedyś dawno temu przed Tiquanda Update zabiłem Cyklopa moim magiem na 9 lvl. A ostatnio Beholder też magiem na 13.
|
-.-
mam 37 lvl jestem knightem boj najlepszy potworek ktorego zabilem to Orc Lider and Dragon
|
Dragon---przy mniejszych skillach niż teras
Ja i mag--------GS i to pare nawet------mało uh zeszlo nawet:P |
Ja z kumplem zabilem gs na lvl 26 skille 67/65 + dobre eq :p Sam zabilem dragona niecale 2 bp uh :p :]
|
Dragon
Najlepszy potwor, ktorego zabilem to dragon:] Mam 18 lvl pall, poszly 6 mana fluid i 2 uh;]
|
Ja poszedłem solo na vampa, ale mi się nie udało, to z kolegą wróciliśmy go ubić, niestety gdzieś uciekł, kolega zaczął go szukać i znalazł.... niestety, nie vampa tylko gsa, ale i tak ubiliśmy :cup: . Solo to nie wiem... demon skeleton? :)
|
To by było wczoraj... Drag na 22 lvl, skille 58/40 (paladyn), poszedł 1 UH, 1 vitka i raz walnąłem w niego Energy Fieldem. Oczywiście bolty :P
|
Heh ja zabilem mino guarda ze Snakebite roda na 12 chyba lvl...loot marny X(
|
kiedys przed updatem bylem na quescie z kolega (amazon quest te wzgorze z witchami) ,ale on padl wiec wlazlem odzyskac sprzet i puscilem 2gfb i musialem
sie uhac ale zostalo mi jedynie 19hp pozniej po gfb dobijalem recznie. |
.
Dragon na 25 lvl 69/51 pally ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. Knightem ta technika nic nie daje, bo ciebie i tak zerk walnie, wiec lepiej stac i bic go normalnie. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Bo ja wiem??oo pamiętam raz bralem ok 5 slimów matek pod rząd.a tak wogóle to chyba 3 ghule naraz tak sobie. nie nabijam best hitów i potworków bo cięgle skilluje
|
Moje najlepsze solo to giant spider jeszcze starym charem :D
|
Ja musze sie pochwali,bo mam PACCa i 120lvl no mój najlepszy
potworek to Demon Palk skile 200/216 na anhilatorze zabilem tego Demona uzylem 30 bp UHów troche HMMek no i się udało Pozdro dla tych któży sie wybierają na anhilatora |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:14. |