![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiele gierek mnie wciągnęło, w tym gierki mmorgp.Polecę Wam niektóre z nich :
|
Ktoś w diablo 2 na non ladder gra?:>
|
|
Ja chce Alana na PC;(
|
Wow, ten Alan zapowiada sie niesamowicie. Bedzie na PC?
|
Nie : f.
|
Szkoda, wydaje mi sie, ze wzbudzilby niezle zainteresowanie wsrod graczy PC.
|
Bo wzbudzili : P. Rozczarowanie zresztą też, bo oficjalne info o tym, że jednak nie pojawi się na PC pojawiło się stosunkowo niedawno : P
|
Ja kocham grać w Metina2 :D
|
Crysis 2 niby ma być już w listopadzie. Wg mnie dobry moment, bo wcześniej słyszałem plotki, że miałby wyjść na przełomie sierpnia i września (trochę za wcześnie jak dla mnie), a listopad to dobra pora bo i tak nie zapowiada się, że jakakolwiek interesująca mnie gra wyjdzie na jesień tego roku.
|
|
Mam do oddania klucz do zamkniętej bety Starcrafta 2. Chętni pisać na PW. Kto pierwszy ten lepszy.
edit; już nie. |
Krótka historia o tym co się paniczowi Walerianowi przydarzyło dwa dni temu.
Otóż dwa dni temu udałem się na giełdę i stanąłem przed wyborem.
Za fundusze jakie dane mi było posiadać w owej chwili(60 polskich złotych), miałem zamiar zakupić Płytę CD która pozwoli mi na używanie komputera do gier. Zastanawiałem się pomiędzy Civilization 3, a SimCity 4. Po namyśle wybrałem tą drugą opcję. Ponieważ nie jestem zbyt obeznany w temacie gier komputerowych, kieruję do was pytanie drodzy dżentelmeni, czy mój wybór był słuszny? |
Czy był słuszny, to już tylko od Ciebie zależy. Kwestia gustu : P. Ja bym np żadnej z tych gier nie brał i za 20 zł : P.
Graliście w Splinter Cell Conviction? Gra jest świetna, najlepsza z serii chyba, robi miazgę i w ogóle : D. Filmik! http://www.youtube.com/watch?v=WGpc5EebeDk |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No, coop jest fajowski. Co ciekawe bardzo długi, taki jakby drugi single player. Ale fpsem SC bym nie nazwał : p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |