Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Co najcenniejszego wypadlo wam podczas śmierci (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3299)

virus'ek 17-02-2006 09:42

moje

Mi spadły bohy i k legi przy kicku na hydrach(odzyskałem) od 10.00 do 12.00 sie zalogować nie mogłem;( .

Radektg 17-02-2006 10:45

w tamtym tygodniu mialem laga na Fire elementach i niezdązylem sie uchnąc straciłem briht sworda, a wczoraj sobie trenowalem na dwarfach i net mi sie wyloczyl, luguje sie rano lev nizej i niema GS :(

Slait 18-02-2006 01:19

Gralem kiedys palkiem i sapdl mi crown armro k legi i cruisader helmet jak trenowalem i poszedlem sie wysrac:D (odzyskalem)

Lordus Demonus 18-02-2006 23:43

grrr..

kilkadziesiat minut po annihilatorze (Sov wziolem) ide sobie na Dle nachwile zdjolem aola i platinum amulet se zalozylem, zapomnialem o tym leje Dla i pradzik wysiadl (caly dzien nie bylo) i nie zganiecie co wypadlo:
MAGIC SWORD NIEEEEEEEEEEEEE!!!! bp w tym aol 10 bp uh i takie inne itemki X( X( X( X( !!!!

Zamaro 19-02-2006 20:05

Jak grałem na galanie na 16 lvli knight poszłem do podziemi w kazz na soldiery wtedy mnie bloknęły i wylecial mi scraf i p-legi poszlem tam znowu to wylecial p-armor i serpent sword(zbieralem na to długo więc to bylo dla mnie wartościowe)
A kiedy indzien ja sorcu 12 lvl pyknął mnie pk na 20 :/ mogłem go zabic ale nie właczylem zabijania i padlem wylecial bp pelny gfb,hmm,uh i innych rzeczy z loota X(

Jurkonelli 20-02-2006 00:14

Mój najlepszy stracony eq to... :

-DSM
-RH
-Dragon Lance
-Fire Axe
-C legs
-MMS
-Boh
-Steel Boots
... i około 4 bp uh, 5 bp explo w pyte kasy i inne pierdoły... :/

Solo DL, miałem cholernego laga, a ze mialem reda to caly eq lost... :(

Best Solo: Demon
Best Team: Demon
Best Loot Solo: MPA MMS

Og Chilly Pie 20-02-2006 20:34

mój koffany FS'ik !!! no i raz jeszcze Dragon Shield... ;( ale mojemu kumplowi zdażyło się raz - BoH, Tempest Rod i Crown Legs :confused:

songo ku of thoria 20-02-2006 21:04

dzisiaj padlem i wypadło mi :c helmet, k armor i p armor, quaqamire rod, medusa shield, bp gfb, bp sd i bp manasów!!!!!!
nielubić gdy tak sapda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;(

dukos 21-02-2006 16:16

a mi wypadł dragon shield i plate armorek jak mnie na hunterze blokli X( to może wydawać się mało ale serv był nowy a te jak na dzisiaj badziewne eq warte było 10k :o już nawet nie wspomne o plecaku, w którym był jakiś tam loot i runka...

Aser Mina 24-02-2006 09:23

A miiii... backpack Ih i buty ^^. Mało padałem i zawsze miałem szczęście ;)

Knopek 24-02-2006 09:26

Kiedy mie ubili :P Wypadl mi c-armor i bp uhow. lały mie 4 osoby

Master19 24-02-2006 13:43

Mi wypadl 3 bp uhow 6 bp explo 2 bp manafluidow g armor k legi
i platinom amolet:cygaro: :cygaro:

Sowa 25-02-2006 00:59

knight armor przez to ze mialem 90 stopni C procka bo wentylator sie zepsuł :) a reszta to time ring + bp uh po qescie jak wracalem do venore... wkurzylem sie strasznie i zaczelem grac na Furorze , Gdy mialem 13 lvl padlem bo sie zagapilem i spadl prawie bp of uh bylem druidem , wbilem 30 lvl i przestalem grać, teraz gram na Thori

\G/ 25-02-2006 15:45

Brak mózgu nie popłaca ;(

Musze się "pochwalić", ze dedłem poprzez to ze poszedłem cos bratu powiedziec, a zapomniałem że klikłem na mapke.. Heh przychodze i patrze ded, mało tego nie mam zbroii.. To był dramat :P Straciłem DSM, P-amulet, 2bp UH i BP GFB. Najlepsze to ze zabił mnie dwarf soldier.. ;( moze i było ich kilka, no ale 1 GFB i po problemie :P

Adais 25-02-2006 16:18

pech

JA to mam pecha dzis (patrz data obok) stoje sobie na 2 poziome w dziurze z ghulami pozabiljalem wszytkie niby nic czytam sobie posty na forum tibia.pl wchodze w gre YOU ARE DEAD. Ubity przez DS przez nieuwage stracilem Wand of plague wand of dragonbreath noble armor i p-legi szkoda

Hybryda 28-02-2006 04:25

Poison dager (rookgard)
Royal helmet (tibia )

MiXer 28-02-2006 13:47

moze jestem lolkiem i to oplakuje ale wypadlo mi:
bp hmm bp uh bp manafluid wand of dragonbreath czyli straty=okolo 7k
a to bylo tak:
szedlem do katedry i chciałem zsolowac assasina na bylo go na -1 wiec poszedlem na -2 a atm 3 assasiny 2 witche i dark monki i pier***ony lag zlapal i zanim wbieglem na góre DEDLEM :(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hybryda
Poison dager (rookgard)
Royal helmet (tibia )

LOL poison dagger na kyrze -_- (mogem sie mylić)

Ozzie Vis 01-03-2006 09:38

=/

Z miesiąc temu poszedłem z drużyną na Draconia Quest.

Musialem się wylogową na 2~ minuty.

Kiedy się wlogowałem to ich nie było , ale były mumie i dsy ...

Zostawili mnie.Straciłem Bright Sworda.:D
Już na Lucerze nie gram.

Mastersasek 01-03-2006 09:53

Huh mi wypadły bohy + 4 bp hmm + 1 bp uh i inne itemy . Ale to kumpel mnie zabił na queście a loota odzyskałem :P

Nazgul of Shadow 04-03-2006 00:10

Ja zginołem ja poszedłem sie wyszczać ,a byłem na dwarfach. Póżniej poszedłem do kuchni ,a tu z daleko widze ze mam na red hp (było chyba z 25hp) podbiegłem szybko zeby sie uleczyc ale bylo za póżno. Zabił mnie Dwarf Guard bo jakis gośc go zlurował. Wypadło mi http://members.chello.pl/l.lewczyk/i...hields/722.gif i bp a wnim z 10k i 2 bp hmm i 2 bp uh i pare tam śmieci.
Od tamtej pory gram knightem. (Druid to nudna profejsa).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:34.