![]() |
Cytuj:
|
Trochę mi się to 46 MB będzie ściągało ^^
|
EDIT:
Odrazu powiem, że film który widzieliście wcześniej "przeciek" był moim drugim wmv... właściwy film jest moim pierwszym w życiu wmv. Jeszcze miesiąc temu nie miałem pojęcia jak obsługiwać Windows movie meakera. Więc prosze o wyrozumiałość ;) A dalczego wmv? 100 film, to chyba dobra okazja aby pokazać paru osobom które nie uzywają tibiCam, co tracą :) Ponadto, znajdziecie tam pare ujeć, który były nagrywane do serii, ale z powodu zgonów podczas nagrywania, filmy nie został zamieszczone. No, i oczywiście proszę o komentarze. |
Mysle ze na 100 filmie nie poprzestaniesz :P :)
|
Cytuj:
no to wierzmy że będzie druga seria xD... bo filmiki sa zajefantastyczne xD najlepiej jak San spamuje reklamami xD a co do wyrozumialosci jak komus nie pasuje to niech sam nakreci lepszy ;) |
Cytuj:
Za dużo ci zawdzięczam żeby mieć jakieś wyrzuty :) |
Cichy twoja popularnosc rosnie 0.o
Użytkowników czytających ten temat: 51 (zarejestrowanych: 26, gości: 25) Cichy, Dawergo, Loporin, CzArNy__, zimne_piwo, Sir Night Master, Khalak, Nytalith, Niko Cool, Jorg Bruce, Michoss, Derid, Krzy_ek, Słodki, Molaz, JMJ, Spongyfhy, Lookazz, Patrix de'Vere, Miszczu, Samek, Bake Samo, wojtas38, Gruszmen, tomcio3396 :D |
nienawidzę Rapidshara i mojego neta! muszę czekać, bo ktoś w mojej sieci ściąga. ludzie nie zakładajcie radiówy!
|
Dałem dwa linki. Jeden prowadzi do rapida, drugi nie.
|
Mam, yeah xD
|
Minęło 15 minut od premiery. Film został ściągnięty już prawie 900 razy :)
|
Cytuj:
|
klikasz na niego, i czekasz aż się załaduje ściąganie?
|
B) 70% left;]
Frekwencja jak na Tańcu gwiazdami;) No to teraz druga setka filmów i go go Game Master i wyspe Gm'ów pokazuj.:) GL Cichy =) |
Cytuj:
|
Filmik fajny ale troche skopales muze :( Najsmutniejsze byly czesci z deadami :( Ale ogółem filmik nice :) (Widzialem all z tego WMV prócz filmów nie zamieszczonych :))
|
Po pokazaniu licznika film powinien się sam ściągać. Odblokuj przekierowania w przeglądarce.
EDIT: 20 minut od premiery, i 1750 ściągnięć. EDIT: 40 minut od premiery, i 3250 ściągnięć. |
Wreszcie go MAM!!! xD dobra siadam ogladac
|
Mam nadzieję że już wkrótcę ukażą się nowe filmiki. Ja lece wpadne jutro zobaczyc jaka jest odpowiedz.
Pozdrawiam |
Bardzo ładny filmik, podobała mi się muzyka. Tylko mam takie pytanie, jak w WMM zrobić, żeby film dało sie puścić, bo mi tylko ze zdjęciami wychodzi :SS Proszę o odpowiedź, z góry dzięki. Cichy Mac is GREAT!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:08. |