![]() |
Jutro mam urodziny kur.. jak czas leci ;S :confused:
|
Welcome to the Gate Of Satan!
|
@Sath naprawde nie wiem co powiedziec, jedyne co mi przychodzi na myśl to to, że mi zaimponowales :P. Dojsc w takim momencie, respekt
|
Jak Stahu dolaczyl to szanse na wygrana wzrosly :d8o
Buy PAcc :D |
GZ All ;] ja juz mało gram bo niemam pacca !!! :(((((
|
Cytuj:
Mar 13 2007, 21:23:34 CET Killed at Level 112 by Sorcerezitoz and by Shaks Van'healsing |
Cytuj:
Welcome! Mar 13 2007, 21:23:34 CET Killed at Level 112 by Sorcerezitoz and by Shaks Van'healsing :) n/c Hail Ultima Hail Fear Hail Fear Revloaded Hail Buda Hail Excalibur btw. Khaos robi Kolejną 'masówke' bierze każdego aby 60 lvl+ p.s: To prawda że na Puni~ siedzi "Kom" tzn. chodzi mi o to czy jest jego pvp owner (bez kłamania plx.) |
Cytuj:
|
Kazdy ma prawo pasc nie wiem po co zawsze dajecie beznadziejne posty.
To o ile wiem to jego pierwsza wojna wiec na prawo pasc, ja tez tak mialem zawsze ze padalem w pierwszych dniach. Wazne jest to zeby dalej wiezyc i dalej doazyc ku celom dla ktorych sie dolaczylo. Ja jakos widze tylko duzo postow lupiego i nie wiem z kad ta sygnature ze niby amura tao ktorego juz od wiekow nie widzialem na polu walki, wiec moze juz czas zebys zamiast pisac sam cos poakazal albo zamilkl i nie komentowal niepotrzebie innych. |
Walczyć i wygrywać :)
jeszcze nie raz padne ;p |
Cytuj:
Tak Ty tak masz wiem że po dedzie zaraz nie pytasz o payment etc tylko walczysz dalej i może jeszcze kilku polaków ale zobaczysz ze niektórzy polacy co teraz dołączyli padna z 3x i już będzie na forum retired, bye friends, plxx i can pay? etc... |
Jeżeli mówisz o mnie to jesteś w błędzie xD
|
Cytuj:
|
Hail Polacks!
|
Cytuj:
|
@Luppy:
Moglbys powiedziec kto jest na twoim avatarze?:> Obserwuje w tej chwili kilka wojen i nie wypadacie az tak zle:P |
Cytuj:
Btw. mozesz sie kiedys lognac i pogadac z popierdolowcem mr. wszechwiedzacy. |
Banished:until Mar 21 2007, 16:19:05 CET because of excessive unjustified player killing =D kocham was bueheheh ;'D
|
Cytuj:
Ultima vs. Montefori Family (bodajże) Thais Battle - Sd Anpoma w Rocco~ (100 ek) |
Cytuj:
maślana here :PP pamiętasz? ;> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:18. |