![]() |
Buahahah ten ziomek trafi do zakladu Psychiatrycznego jak mu tak na psyche bedziecie jechac 8o ale coz jak sa takie lole na swiecie to trzeba z nich korzystac :D
Drom smacznego |
Te texty mnie rozbroiły już płacze powoli. "Brat Wielbłąd" smacznego :) Mam nadzieje że lubisz kilkudniowe pizze. Tylko jest jedno pytanie czy on to wyśle :PP SMACZNEGO jeszcze raz ;) Bysiu gz!!
|
TOTAL OWNED ! THE ONEONEONEONEONE!@!@!!!@!!!
Najlepszy Byl Fiutek !!!!!! xDDDDDDDDDDDD |
ROTFL Bysiu :D
Lezalem i kwiczalem przez cala ta rozmowe :D Zastanawiam sie czy sobie ktos jaj nie robi ;) No i momentami przesadzales Bysiu ;) |
Nooooo teraz Lokacja Bysia pod avatarem sie sprawdza... Serdeczne dzieki za poprawe humoru z rana :D :D
|
Lol!!
No ale nie zeby pujsc do pizzerni i zapytac sie czy jest pizza z ludzkim miesem to juz przesada buahahhahah albo zeby se mierzyc na kogos zawolanie lol......8o wiecej plxor :P
|
bAUBauBauAHa O KU*** niemoge normalnie, koles mnie rozwalił BAuAAUAhUA
Pozdro :D |
21:54 Skuseth Nilamardas [11]: keidy slub?
21:54 Ariamka [50]: za 6 min w depo w venore 21:54 Skuseth Nilamardas [11]: ale mam problem 21:55 Skuseth Nilamardas [11]: gdzie jest swiatynia w venore 21:58 Skuseth Nilamardas [11]: mama mowi zebym sie szykowal jzu spac Tu po tym jak Bea sie troszke spozniala skopiowane z kanalu trade 22:09 Skuseth Nilamardas [11]: a moze jak na trade napisze 22:09 Skuseth Nilamardas [11]: to uslyszy 22:09 Skuseth Nilamardas [11]: BEATA GDZIE JESTES? 22:09 Skuseth Nilamardas [11]: beata wheare yau? Po tym gdy wrocila i "slub" sie zaczal 22:08 Skuseth Nilamardas [11]: dacie cos na prezent Beata uciekla po tym jak chlopak zapomnial obraczek.... Postanowilismy mu pomoc.. Mozobun [105]: Na statek idz po czym chlopak pobiegl na statek i wraca po 2~min. 22:11 Skuseth Nilamardas [11]: a gdzie statek Nieznalzl Beaty i musial pomoc sobie trade channelem 22:13 Skuseth Nilamardas [11]: szukam ukochanej beatki Gdy chcialam mu pokazac gdzie jest statek gdy odeszlismy jakies 30-40 sqm od depo mowi mi: 22:18 Skuseth Nilamardas [11]: ej zgubilem sie 22:18 Skuseth Nilamardas [11]: gdzie isc? 22:18 Skuseth Nilamardas [11]: to nie fer Skuseth Nilamardas [11]: jestem zdruzgotany Po tym gdy Beata mu sciemnila ze mieszka w poznaniu i dala mu ignora on stwierdzil 22:27 Skuseth Nilamardas [11]: jutro jade do poznania 22:27 Skuseth Nilamardas [11]: tylko musze zabrac mamie na pociag 22:29 Skuseth Nilamardas [11]: ale jak zabiore to juz do domu nie wroce Achh Maraton usmiechu |
o kurde:D
dawno nie spadalem z krzesla:D ale ziom z kolesia 8o |
hahahahah
aż brzuch mnie boli od tego gościa :)
smacznej pizzy życze =] |
11:03 Skuseth Nilamardas [11]: ej
11:03 Skuseth Nilamardas [11]: wyslalem 11:03 Skuseth Nilamardas [11]: pizze 11:03 Beldzia [60]: To bardzo dobre 11:04 Skuseth Nilamardas [11]: na ten adres 11:04 Skuseth Nilamardas [11]: ty masz na nazwisko przyszlok 11:04 Skuseth Nilamardas [11]: ? 11:04 Beldzia [60]: Nie, brat wielblad tak ma 11:04 Skuseth Nilamardas [11]: aha 11:05 Beldzia [60]: Jaka pizze wyslales? 11:05 Skuseth Nilamardas [11]: 11:05 Seksowna Marta [10]: czesc :* 11:05 Skuseth Nilamardas [11]: kto to 11:05 Skuseth Nilamardas [11]: numer 17 11:06 Skuseth Nilamardas [11]: z pieczarkami 11:06 Skuseth Nilamardas [11]: ej 11:06 Skuseth Nilamardas [11]: ale sosu nie wyslalem bo by sie rozlal 11:07 Beldzia [60]: Spoko 11:07 Skuseth Nilamardas [11]: przepraszam ze bez sosu |
"Przepraszam, bysiek z afryki pyta czy macie pizze z ludzkim miesem bo inaczej mi mame zje"
Owned :) |
total pwn3d. koles ma lepsze fazy niz ja :D
|
BUAHAHHAHAHA OWNEEEDD!!!!!:d Nieeeeeee , normalnie spadłem z krzesła ,aż mnie reka boli hahahah!!!!:DDD
"Pozdro dla zioma ktory jest knightem bez miecza!!!:DD" HAAHHAHAHAH" Pozdro;D |
@up
ON JEST BEZ MIECZA BO "WALI Z AXA" HhahahuFAHuafhua ale akcja o M g :D |
Hehe, tyle komentarzy i odwiedzic nie bylo nigdy w ciagu jednego dnia ;).
|
niezły koles a dla Bysia brawa :)
|
Ludzie tzrymajcie mnie bo zaraz z krzesla spadne. W życiu sie tak nie usmialem z powodu tibi. hueheueheuheueheheueheuh. Koles jest zajebisty, Gratz dla tego idioty i gratz dla bysia i calej jego ekipy hahahahahha. Boshee co za luj z goscia
|
<usilne, lecz bezskuteczne próby nie zaplucia się ze śmiechu>
|
BUAhAH bylo wypas, Bysiu jak dojdzie pizza to Msg me :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |