Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Nalogowiec 23-05-2006 16:17

@up
no wlasnie a ty z zazdrosci ciagniesz ten temat.
na to forum zagladm bardzo rzadko wiec nie oczekuj odpowiedzi

Rekin Master 24-05-2006 14:00

omg ale nudy na servie nic sie nie dzieje szkoda ze wojny nie ma ;(
aha zobaczcie moj profil ;D

Phoenix Sapphire 24-05-2006 21:39

Postanowiłem wrócić do Moonchildren :)
W Old School straszna nuda...guild chat praktycznie martwy a jak się już ktoś odezwie to po portugalsku :confused:

Już zaczynam odliczać dni do końca premium account ;( Kolejny dopiero około 20 czerwca.

poreda 26-05-2006 15:28

A wiec jest nowa bardzo fajna gildia na silverze. Zalozycielem jest rastaman shine, sa w niej miedzy innymi Circa Shine, Shortys i Moradin Miedziobrody.

Zenho nawzajem sie wybijaja i mozna powiedziec ze cala pewnascia jest ich coraz mniej...

Narkoman 26-05-2006 16:25

leader rastaman
vice
moradin
tiki
ja
wyswit albo circa

8ball 26-05-2006 21:45

Wyswit poszedł do innej glidi, ja słyszałem że liderem ma być Moradin

Tanin Hawking 27-05-2006 00:20

@up
Rastaman jest liderem i tak chyba zostanie :P

Nalogowiec 27-05-2006 08:17

Retired

Koncze z silvera mam nadzieje ze na zawsze :evul: jesli ktos chce cos kupic za hajs w rl napisac posta albo msg me w tibii. moge zrobic world trade silvera ~~> refugia. BYE

poreda 27-05-2006 10:42

@Fantom
A powiesz dlaczego odchodzisz? Dobrze ci szla gra, a tu nagle taka zmiana...

Sidyr 27-05-2006 17:30

Witam , jestem nowy na tym serwerze.
Mam dopiero 18 lvl a gram już 5 dni.
Mam pytanie czy jest jakaś gilidia która by mnie przygarnęła? ;)
I czy są tu jakieś wojny?

Dawergo 27-05-2006 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sidyr
Witam , jestem nowy na tym serwerze.
Mam dopiero 18 lvl a gram już 5 dni.
Mam pytanie czy jest jakaś gilidia która by mnie przygarnęła? ;)
I czy są tu jakieś wojny?

co do wojen, masz farta dziwnym trafem teraz zadnej nie ma (byly juz 3 czy 4) Moon cie przygarnie na 35 lvl-u

KacperkaSilvera 28-05-2006 17:24

Omg jak mnie tu dawno nie było:P silvera staje sie nudna.. gram coraz mniej co nic tu sie nie dzieje.. myślałem że wbije 50 lvl to będzie dopiero zajebista giera.. mam pacca 50 lvl i zaczynam sie nudzić.. ludzie rozgrzejcie ten serwer bo jak tak dalej pojdzie to zaczne skillowac i jesli nic sie ciekawego nie stanie to w koncu dojdzie do retired;/

Dolor 29-05-2006 08:07

Hmmmmm
Stwierdzam ze troche czasu mnie nie bylo w tym temacie :D
Slyszalem cos o planie powstania nowej guildi gdzie by byli wszyscy polcy 40lvl+
Jak dlamnie jest to dobry pomysl :P

Ja mam taka propozycje aby z moon wywalic wszystkich ponizej 40lvl i zeby inni polacy 40lvl+ przyszedli do moon :D:D:D
Nie chcialbym zeby moon upadlo :(

wyswit 29-05-2006 12:49

Omg

Ligus czlowieku, jak powstanie nowa gildia z samych polakow to bedzie taka jka moon - czyli 3/4 to nooby -.-
jakbys niezauwazyl nikt nie czuje respektu przed moon, wrecz przeciwnie ....

Jesli bedize tak jak Rycerski mi mowil to moze bede za, czyli wy******* wiekszosci :P

Rycek czy nie uwazasz ze nowa gildi to bedzie moon pod inna nazwa =/...

Cale te polskie gildie nie maja przyszlosci- moim zdaniem, nie popieram br, wrecz przeciwnie , ale od czasu jak u nich siedze mam spokuj(niliczc wojen pomiedzy br -.^) i nie raz sie przekonalem ze potrafia mi pomoc....

robcie co chcecie, ja uwazam ze nic z tego nie bedzie

POZDRO RETH SILIA =) niedlugo o tobie napisze -.^

Lenidas 29-05-2006 15:17

@wyswit
Mysle ze nie masz racji. Mysle, ze Polacy sa w stanie zrobic silna gildie. Jednak jesli beda mieli takie podejscie jak Twoje (czytaj...: nikt sie mon nie boi) to dlugo jeszcze potrwa zanim taka gildia bedzie naprawde silna. Poprostu popatrz prawdzie w oczy (i statystykom)... Polacy nie maja szans w jakiejkolwiek wiekszej wojnie, bo za slabe maja lvl :). Polacy jak tylko sie ich kupa zbieze (kilka lvl+40) to juz by chcieli zadzic :) a jak pozniej przychodzi co do czego to wszyscy "dupke" zawijaja i spadaja :).
Ja nie lubie wojen, nie lubie PK-owania, dlatego nie bede pewnie jeszcze dlugo w polskiej gildii (jak i kilku innych polakow "poukrywanych" w roznych gildiach) bo polacy odrazu "machaja szabelka" jak wbija 40+ lvl :) i chcieliby aby sie inni ich bali choc przeciez (nie ukrywajmy tego co wszyscy wiemy-- jestesmy slabi i nie zorganizowani->hehe popatrzcie na hunty :) tylko polacy "leca" do lota jak sepy, bo chyba uwazaja, ze bloker ich okradnie :) )

Przyklad na nie dogadanie sie polakow? Prosze bardzo: Zunae - wymusza kase od polakow, a przeciez jakby go w kupie strapowac to bylby ded. Jednak ludzie placa... bo boja sie zemsty :)

Pozdrawiam

ps. Wyswit okazal sie zlodziejem...okradl dzis Fantoma.... kolejny "polak" ... duzo gada i okazuje sie gnida ;(.....

...... Bez komentarza ......

ps. ponoc oddal.... ale i tak, zaufacie mu ?? ?? ??

Veg 29-05-2006 17:32

@Lenidas

Wyswit oddał wszystko, dzwonił do mnie i mówił że jakiś qmpel chciał go wyhu**ac :(

Oczywiście nic już niebedzie jak przed tym zdarzeniem ;( chodzi o stosunek ludzi do niego, być może nie z jego winy ;(

Rekin Master 29-05-2006 17:35

wyswit ponoc byl zhakowany...

Lenidas 29-05-2006 18:17

I tak...boli... bo jak w takim przypadku komukolwiek zaufac ???

Pozdrawiam

poreda 29-05-2006 19:09

Niestety lenidas ma racje :(
To nie wazne czy sie wyjasnilo czy nie, jest coraz gorzej najleopszym kumplom nie mozna juz ufac (Rekin-Lady), bo nigdy nie wiadomo o co chodzi...
Mnie lenidas jzu przestal ufac i mnie do domku nie chce wpuscic, co sie dzieje z nasza silvera... ;(;(

Nalogowiec 29-05-2006 19:38

Wyswit mi oddal all ale nadal nie wiem komu mam wierzyc :|
uslyszalem 2 wersje:
1. wersja moradina jest taka ze wisnia mnie okradl a potem oddal wszystko mowiac ze na jego postaci byl ktos inny (czyli ten kto kradl).
2. to wersja wyswita ktory utrzymuje ze to nie on tylko hacker kradl a moradin zaprzecza temu zeby go wkopac.

chcialbym wierzyc Wyswitowi, poniewaz go lubie, jednak wersja Moradina jest wiarygodniejsza.

nadal pozostaje pytanie : skoro to wyswit okradl a nie hacker to dlaczego mi oddal all ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37.