![]() |
Mowcie mi fuks
ja na mainie znalazlem parcel z plate legs, knight armor , serpen sword , Guardian Shield , 4 listy (czyste ) i parcel ( czysty ):cup:
|
To było tak Zalogowalem sie na drodze do venore swoim 35 knightem:)patrze jakis bag wyskoczył jeb go szybko na siebie(nie patrzac co w srodku) gdy zajrzalem do srodka ujrzalem<15x Dragon Ham,serpent sword,dsm,no i gdzies z 2k) wylogowalem odrazu sie wylogowalem oczywiscie bo widzialem ze jaksi koles biegł za tym loot bagiem!po 20 minutach zalogowalem sie ponownie na drodze nikogo nie bylo:) wiec postanowilem wrócic sie do dp! szłem sobie juz bylem prawie pod dp a tu nagle jeb jeb SD SD SD nie zdarzylem nawet zareagowac:) no wiec caly mój loot wrócil do wlasciciela:(
|
Lol
A ja znalazłem 2x club Ring i ring of healing i bronze amulet w DP Thais, a na ziemi BOH'y :P
|
A ja w martwym ciele znalazłem m.in. fire axe. :D
Wreszcie mi się poszczęściło. :) A poza tym kiedyś, także w martwym ciele znalazłem k legsy... tyle, że wyższy lev je widział, ale go uprzedziłem. Niestety zabił mnie i "zwróciłem" loot. |
no to ja tak
Na mainie club ring i widzialem w ciele double axe ale ktos mnie ubiegl i nie zdąrzyłem
|
Cytuj:
Cytuj:
uważaj, bo miałeś 90 lvl, a po za tym ziomek z 4cc, g-armem chodzi bez aol... n/c Cytuj:
Cytuj:
i s takim eku nie masz aola taaaaaaak? n/c Cytuj:
@topic: Dwarven ring w Dwarfie. A po za tym 30% reszty to bajeczki. Dzieci. Idźcie zmyślać gdzie indziej. |
Cytuj:
Jestes wyjatkowym idiota, albo poprostu 10 latkiem ;) Zreszta tu prawie wszystkie wypowiedzi to bajeczki szczegolnie jak dodane so do nich takie ikonki : :cup: :baby: ;( X( Stop Dzieciom Neo ;] |
ja podczas hydra huntu znalazlem warrior helmeta schowanego za drzewem goscie chyba nie mieli capa na taki "szajs"
|
Mój brat znalazł na Rooku plate shield (pod drzewem), a ja na mainie w teatrze w Carlin znalazłem brass legi, bronze amulet, scale armor i dark helmet:)
|
hehe
Ja znalazlem bp kusz i steel helmetsów a obok 69 dragon ham na dragach nie bylo listu ani nic poczekalem 10 minut i nikt nie przyszedl:D i sobie wziolem:)
|
OMG jak tu czytam te odpowiedzi tio widze ze malo kto mnie przebije w znalezionym przedmiocie, na Hibernie zdolalem podniesc demon shielda ktory lezal przy 70 poziomie wiec CHYBA BYL jego a tuz po wzieciu demon shielda
sie wylogowalem i stalem sie szczesliwym posiadaczem demon shielda :D |
ja narazie zaczynam gre w tibie ale na foldzie znalazlem dragon sheilda lezal niedaleko respa FE wiec sobie wziąlem i poszedlem :)
|
ja na dragonach znlazlem w backpacku 2 medusa shield i 10 crown armor !!!!!serio!!!!! szczescie 8o
|
@Up
Tak, a ja znalazłem bp rh -.- (jeśli to była ironia to wybrałeś zły czas i miejsce) |
co znalazłem zaskocze was
kurcze dziśaj znalazłem takie itemki w thais (server xantera)dwarven shilelda wand of vortex i 2 drogon necledy orz 10 fishing rod heh to loot na niczym spox(jak macie jakis itemy na sell) (dla 8 levla najlepiej noble armor tylko tanio a nie jak inni 3k ja mam prawie 1,8k ale fast):cup:
|
Cytuj:
|
vamp shield, b robe w jednym ciale :).
|
Ja znalazlem na Rook'u kolesia(deada) ktory mial kupe forsy i troche wisienek.
Natomiast na Main'ie (Thais) znalazlem baga ktory mial chain armor i battle shield !!!B) |
Ja znalazlem ded human :p
ale w środku bylo ok. 5.6k :] |
a ja znalazłem dragon shielda w dedzie kumpla też sie liczy ? :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51. |