![]() |
Cytuj:
Jesli chcesz sie upewnic.. Wez pare plecakow potionkow i sprobuj zabic gsa przy temple, kolo poh. W razie czego - uciekniesz. Tylko po co ; )? |
Cytuj:
A jakbym wbil 90 skilla :D ? |
To zejdzie Ci ~10 potionków.
Śmiało, wbijaj ; < |
Cytuj:
|
Ostatnio skończył mi się PACC i szczerze mówiąc cholereni się nudzę... :p
Wpadłem jednak na pomysł z ciekawym huntem, a mianowicie chodzi mi o "przechadzkę" przez Demonę, czyli siedlisko Warlocków 8o I tak się zastanawiam czy to samobójstwo dla mnie i mojego 60lvl'go "blockera", czy też ciekawe wyzwanie?B) |
Druid
Czy 11 druid z EQ : Plate Armor , P... Legs , Steel Helmet , Fur Boots , Beholder Shield , Snakebite Rod , da rade zabic okolo 3 cyclopow naraz?
Pytam sie ,bo chce poexpic na POH ,a tam napotkam 3cyclopy naraz jak nie wiecej. (Up) Niewiem ,mam 11lvl ,ale to chyba samobujstwo :D . |
Pomęcz się jeszcze na rotach bo to sensu nie ma... :p
Nawet jak zaczniesz loorować to nie zdążysz ich pozabijać zanim się nie wylogują.Pozatym tam niedaleko Ci bedzie do tarantul więc pewny DeD :s |
Cytuj:
;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Witam!!
Czy ktos mogly mi powiedziec na ktorym lvl dam rade pallem wyvernie?? I jakie ona hity wali? Sprawdzalem na tibia.wiki , ale tam tylko pokazane obrazenia wrecz, a pisze ze wali jescze kilka atakow magicznych. Wiec na jakim lvl dam rade, i jakie combo moze na mnie wejsc od niej? |
Cytuj:
Alez prosze. |
SKile
Jak myślicie czy powinienem już iść expic knightem 13 lvl skille 60/60
czy nadal skilować? |
Cytuj:
|
podajta jakas fajna miejscowke na dragi , 33RP, 64/44. malo ludzi ma byc
|
Cytuj:
|
Od jakiego lvla i skili mozna siedziec EK na Lizardach i Dragach?
|
Dam radę Hero lub DL'owi?
47 RP, skille 80/65, eq: B Robe, Demon Shield, W Helmet, Bohy, K legs, Scarf i Eacnchented Speary... #down Z "stairhoping" to żadna satysfakcja (jeżeli chodzi o schodzenie i wchodzenie ze schodków), ale bardzo dziękuję ;) |
DLa pojedziesz, ale dla pewności włącz utamkę, chyba że będziesz robił tzw stairhoping to wtedy na lajcie. Co do Hero to nie mam zielonego pojęcia.
|
Cytuj:
|
Na 33 lvl rozwalilem banshee. Niedaleko thais tam gdzie bless jest . a co jest dalej za nim??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34. |