Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   "Album" - Komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69092)

Barbar 20-12-2008 20:39

O którym ty trapie mowisz bo próbowali mnie ubić z 20 razy, chcesz się kłócićto prv albo wciśnij taki fajny czerwony krzyżyk ;d

@down
Ale ty pierwszy oki? Mowie ci idz bo expa tracisz :/

Morderff 20-12-2008 23:36

@up
Też wciśnij taki fajny czerwony krzyżyk jakbyś mógł :)

Damsoon 05-01-2009 22:15

@botdetector

Nie żartuj że masz bluzę z nadrukiem Tibia... :baby: xd

Ameriov 05-01-2009 23:04

Jak w niej przejdziesz przez centrum Warszawy i Poznania to Ci postawię paczkę żelków.
A tak w ogóle to nieźle zaryzykowałeś wstawiając to zdjęcie ; o.

Fomes 07-01-2009 10:39

Barbar, zapomniałeś pozdrowić swojego bota NG, który wbija ci wszystkie levele.

Gratulacje wszystkim botterom, tylko po co wklejacie zdjęcia??
Macie na tibiabot albo blackdtools specjalne działy, w których możecie pochwalić osiągniecia swoich programów.

Irondew 07-01-2009 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fomes (Post 2412942)
Barbar, zapomniałeś pozdrowić swojego bota NG, który wbija ci wszystkie levele.

Gratulacje wszystkim botterom, tylko po co wklejacie zdjęcia??
Macie na tibiabot albo blackdtools specjalne działy, w których możecie pochwalić osiągniecia swoich programów.

Zabronisz mi?;<

@down
A widzisz gdzies skrina na ktorym uzywam bota i spamuje Hail NG? Nikogo nie namawiam i o nic nie prosze :(
Twoje zdanie malo mnie obchodzi :)

A co do kilku kont, nie znam osoby o nicku "Barbar", dran wklejal moje skriny, co za bezczelność prawda?

Shantirell 07-01-2009 20:09

Tak.
Cytuj:

Chwalić się używaniem botów i namawiać do tego innych, jak również prosić o ich udostępnianie. Jeśli używasz bota, zatrzymaj tę wiadomość dla siebie.
Może najpierw przeczytaj regulamin przed pisaniem na forum?
Nie wiem co z Ciebie i "Tobie podobnym" wyrośnie. Ale w końcu przecież taki jest ten świat. Ci co oszukują pną się do góry, a tym uczciwym się obrywa. Życie jest niesprawiedliwe i nad tym tak ubolewam. Może i odniesiesz sukces oszukując, ale mam nadzieje, że odezwie się w Tobie sumienie. Gratuluję "awansów" i tego uroczego light***. Nie rozumiem do czego Ci on jest potrzebny. Przy jasności ustawionej na 100% wszystko widać.
Jednak taka jest już dzisiejsza społeczność Tibijska. Nie potrafi nic osiągnąć samemu. Przyznaję, gry są po to by bawić, i jeśli Ciebie cieszy wybocenie postaci i to w dodatku jeszcze na Rookgaardzie (co jest dla mnie już kompletnym idiotyzmem) to proszę bardzo, rób to, ale, tak jak w prawdziwym życiu możesz poznać tego konsekwencje. Takie jest moje zdanie na ten temat.

By the way:
Cytuj:

Ban dotyczy nie konta, ale osoby.
Bez poważania, Shan.
I, proszę, jak chcesz ze mną zacząć kłótnię to niech ona będzie na poziomie, bez żałosnych bluźnierstw i poparta argumentami. inaczej po prostu Ci nie odpowiem.

Rapek 21-01-2009 22:45

@dół
Rapek zawsze służy pomocą :P

Barbar 21-01-2009 22:46

Kk jutro zmienie, dzieks za info

Pan Klocek 22-01-2009 08:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barbar (Post 2431362)
Kk jutro zmienie, dzieks za info

Po co ci ten light hack? I myślisz że teraz ktoś ci gratuluje? Myślisz że teraz ktoś ci uwierzy, że używasz tylko light hacka bez cave bota?

Dindsuk 22-01-2009 15:16

Mmmm... Cudnie tak popatrzec jak lvl sam idzie hę? ^^ To tak jakbys chwalil sie lvlem zdobytym przez kogos innego ^^

Cya in main ;*

Shantirell 22-01-2009 15:59

Jak niedawno Pan Klocek gdzieś, nie pamiętam gdzie, napisał, przydaliby się, cholera jasna, nowi moderatorzy.
Cytuj:

Od niedawna zaczalem bocic i powiem ci że super sprawa ^^
Cytuj:

8. chwalić się używaniem botów i namawiać do tego innych, jak również prosić o ich udostępnianie. Jeśli używasz bota, zatrzymaj tę wiadomość dla siebie. Wszelkie wypowiedzi typu 'A ja botuję XXX'em, nie muszę się męczyć' będą traktowane jako reklama nielegalnego oprogramowania i odpowiednio karane.
Po prostu tragedia. "Użytkownik" Barbar napisał tego posta wczoraj, o 22:46, 17h temu. Ech, szybkość pracy moderatorów na tym forum jest doprawdy oszałamiająca. Chyba zaraz stworzę "petycję", w której będę apelował do administratorów o zorganizowanie wyborów.
A tak przy okazji.
Cytuj:

A co do kilku kont, nie znam osoby o nicku "Barbar", dran wklejal moje skriny, co za bezczelność prawda?
Powiedz mi przyjacielu, skąd on mógłby mieć Twoje screeny? Forum jakiegoś bota? Bezczelnością jest wklejanie takich zdjęć na tibia.pl, która chociaż odeszła z supported to, jak napisał pewien admin, wciąż nie toleruje botów i wszelkich innych łamań zasad Tibii.

15:00 Barbar Rookstayer has logged in.

Pozdrawiam, Shan.

Barbar 22-01-2009 16:34

Hmmm, skąd moje skriny? Mógł je mieć z mojego albumu?^^

Cały dzień mnie reportujesz czy jak?;d

Morpheus_Rookstayer 26-01-2009 14:41

Ciufcia trzeba było mówić że to ty. :)
Nie spodziewałem się że zaczniesz gracz na Eternii.
Gratz fista.
Pozdrawiam,
Morpheus. :)

Ameriov 10-02-2009 23:23

No, widzę że więcej osób przekonało się o bezskuteczności tego systemu.
Ciekawe jak oni to sprawdzają, że wyłapuje tylko znikomy % botów. Wychodzi na to, że waypointy nie mają z tym nic wspólnego.
Test na integracje w gre też odpada. Cokolwiek wymyślili- poszli na skróty.

Barbar 11-02-2009 22:04

Gratz Ciufcia, ile zajęło Ci wbicie tego fista?^^

Ciufcia 11-02-2009 23:34

Wg. kalkulatora pskonejott.com 1 dzień 12 godzin 6 minut i 14 sekund. Do tego trzeba doliczyć czas na lurowanie potworków i czekanie na respa po tym jak nooby wybijały trolle/orci. Myślę, że będzie to ok. 1 dzień i 15-16 godzin ciągłego treningu.

Rocket Slayer 15-02-2009 09:47

Cytuj:

Jak widać combo 400 na Rookgaardzie jest możliwe. ^^
Takie pytanko: dużo botterów korzysta z tej drabinki? :S

Hakuoh 15-02-2009 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2464786)
Takie pytanko: dużo botterów korzysta z tej drabinki? :S

Praktycznie nikt.
To było tylko sprawdzenie siły oraz możliwości 82 potworów w kupie.
Od jakiegoś czasu się tym zajmuję i brakuje mi pomysłów na jakieś dobre miejscówki. ^^"

Vryysas 19-02-2009 08:01

Ameriov powiadasz, że na free area? Przyjmuję wyzwanie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:34.