![]() |
Osobiście nie znam mannowa, ale myśle ze on po prostu lubi wojny tibijskie i sprawia mu to przyjemnosc lub satysfakcje(alternatywa nudnego i żmudnego expienia). Co jakis czas wywoluje konflikty, ustawia graczy jak pionki na pozycjach dogodnych dla niego. Posądzanie mannowa o to ze ma kompleksy i wyładowuje swoją frustracje w tibii wydaje mi sie lekko niedorzeczne, aczkolwiek ludzie są różni a na świecie chodzą większe pojeby niz cała banda jackassa do sześcianu :D. No nic jestem ciekaw jak się to sie dalej potoczy :p
|
Cytuj:
Przyszłe dni, tygodnie na Obsidii będą baardzo ciekawe ;) |
Tjo proskater blablabla :P :
masz racje w pelni racje a raczej prawie bo wojny urozmaicają Mannowowi życie ... rl :/ niestety jak sie nie ma jednego to drugie trzeba rozbudowac :/ a co do wojny : napewno bedzie ale kiedy niewiadomo !! ale spokojnie bedziemy lepiej przygotowani niz ostatnio !! zapewniam !! Wuja Kiroy |
Kiroy trzymam Cię za słowo. Zapamiętam
Cytuj:
|
gogoog ;p moze jezeli wygracie uda mi sie wrocic na obsdie? :> :P niestety ciagle trzyma mnie wlasnie hunt u nich... za nic... ;s
|
no zobaczymy jak to sie teraz potoczy... moze teraz ich pocisniecie ;)
|
@up
i tak cie juz pewnie nie pamietaja ;p myslisz ze mannow dodal ci do vip i postawil obok czaszke :>? |
Cytuj:
JA MYSLE ZE POSTAWIL BO ZAWSZE COS FAJNEGO MU WYPADNIE A PEPHEGO MI SZKODA BO GO LUBIE BO SIE NIEPRZ..ALAL ZA NIC NIGDY PRZYNAJMNIEJ JA TEGO NA WLASNEJ SKÓRZE NIE ODCZÓLEM SRY ZA BEDY ORT. DYSLEKCJA Z LEKKA;( POZDRAWIAM |
Każdy się uczy na własnych błędach więc powodzenia Zielak:*
|
Cytuj:
|
300k za 60lv, najs ;) ja za te wszystkie fragi i 92 lv mialem mniejszy :D
|
@tibijczyk
"cos wypadnie" to miales na mysli jakies item ? bo 60+ knajty maja w zwyczaju nosic aola ps : zauwazylem ,ze ostatnio jest moda na dyslekcje ;p poprostu ludzie ktorzy nie potrafia pisac po polsku na koncu zdania dopisuja "sry mam dyslekcje" @urgo lol to podobnie jak mi pewien Nuhn z elysii ,kazal placic 240k ,za zabicie 17lvla ,ja mialem 38sorca ;p |
A ja mam ciekawostke.
Vany hod powiedzial ze zielqa mannow zabil poniewaz pisal na gc ze chce wojny z Ng jak jeszcze IA bylo.... Nie wiem czy to pogloski czy nie ale jak zajebal mojego 2 chara i zapytalem sie o co poszlo z pepsim to on dokladnie to powiedzial. Osobisie wqrwilo mnie to ze Mannow zaklada jakies wyimaginowane exp-locki. A poza tym mialem paymenta u Parkaza (po tym jak mnie dorpaz zabil) 20k. Mialem kase ale postawnowilem troche powalczyc;] Moim zdaniem ET zrobi pare porzadnych akcji. I chyba skonczylo sie juz SS killing ppl ze strony ET. |
Niestety powstało Guardian Gods :( które jest nową zabawką w upapranych krwią rączkach Mannowa :p
|
Azared Eagon 148 ek
15:24 You see a dead human (Vol:10). You recognize Azared Eagon. He was killed by Pephy. Dec 31 2006, 15:13:26 CET Killed at Level 148 by Yunichi and by Pephy Prezent na Sylwka od Pepsiego i Yunka xD :cup: |
15:14 You see a dead human (Vol:10). You recognize Azared Eagon. He was killed by Pephy.
They don't give a fuck ;] gz for them best tactic ever |
uuu niezle chlopaki :D ale wolalbym zebyscie dojechali Dorpaza albo Mannowa nom ale ich tez mam nadzieje dojebiecie ;)
|
Bravo panowie! hehe moze jakis film?:D
|
15:36 You see a dead human (Vol:10). You recognize Hayalet. He was killed by Mentor de'Vrie.
Hail ET |
Dec 31 2006, 15:40:29 CET Killed at Level 72 by Rundo Tejparn
Don'hawk Ale i tak ng dostanie w cipke |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:48. |