![]() |
nie kumam tego servera, kazadum wrogowie unitu sa z nimi, no comment, a vazz to przyjaciel vaxe przeciez przytocze tutaj cytat ktory padl z ust niejakiego vaxe : "gdybym mial 2 pary bohow to bym dal jedna vazowi" elo
|
Cytuj:
Masslog ok 15+ osób przeżył byś to ;)?Sorcem^^? |
Cytuj:
cytat pasuje tu ale tylko czesciowo jak wiadomo przegrywalismy z unitem i to na całej linii ale cos sie stało unit sie rozpadł a jako 2 niezależne czesci nie moga zbyt wiele pamietajcie oni byli bardzo zgraną grupą 20 playerów z dobrym pvp była to optymalna ilosc teraz jest ich po 10 gaurze nie zalezy na servie a my kozystamy z darmowej pomocy ;] ktos mowil ze unit wyjebie nas z serva? gowno prawda jako 20 zbalansowanych osob dawali rade ale odcinajac sie od połowy, no niestety ale to juz troche za mały powah ;/ |
Pamietaj zze to sa ludzie ktorzy bardzo dobrze sie znaja co z tego ze z 2 roznych miast zawsze moze dojsc do zgody i do tego ze sie znow polacza.
|
Według mnie ta wojna może sie potoczyć różnie niezbadane sa wyroki boskie:P
Życze powodzenia Kazadum+Unit /// Squn |
Widać że niektórzy nie znają pewnych faktów (bolter i reszta noobów ). Gaura nie jest takim frajerem jak gildia Ib i ma szacunek i nikogo nie wyjebie no chyba że was Ib :D Co do ancienta omg kurwa wpadlismy po ancienta 15-20 lvl 4 osoby to chyba wiadomo ze 55 ms rozjebie chociaż noobów zabliśmy kilku :D ale dzień wcześniej jak mieliśmy lepszy team do ancient co robił "utani gran hur i juz go nie ma" więc spoko.Tomy nie śmiej się z martinesza to jak by chciał to by cie rozjebał jednym palcem i miej się na baczności bo na ciebie przyjdzie pora :
Chary się robią na wojne kilka masterów :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
ah btw welcome on our battleground ;] |
Nie wogole Bolter nie sharowales wogole ze Sorcererrem czemu klamiesz? nie kapuje tego :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale wiem ze to jest dobry chlopak tylko troche pobladzil. Kiedys jakos inaczej bylo:( |
Cytuj:
Vilum jesteś żałosny. Nadal cię szanuje jako kolege ale zaczynasz wjeżdżać na ludzi nie patrząc na swoje błędy. Sam zakończyłeś naszą znajomość ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Vilum z tego co wiem to toba tez kiedys gralo pare osob bo sam sobie nie radziles na wojnie ale to malutki szczegol!!ehhh szkoda ze teraz po wszystkich nas jezdzisz bo sam musisz przyznac ze w snookera sie fajnie gralo co nie??ale widze ze Tibia zmienia ludzi |
Cytuj:
takie małe sprostowanie nie jestem Latimerid LOL, skad Ci to przyszło na myśl? @Miku, czy tam staszku, ptaszku, czy inny leszczu. "wole incognito, niż palcami wytykany" - to pare słow przekazu, które powinny Ci wyjasnić moje zaangazowanie na titani. do tej pory gram aktywnie, to, że nie znacie mojego nicku, to już nie mój problem :< Poki co, siedź w dp ;) |
hahah :D nie musze bo nie jestem hunted, btw wymysl cos swojego a nie uzywasz tekstow onara ;] taki elo pozytywny ziomek z ciebie ;D?
@ donniu rozje***es mnie teraz :D retired jestem bo polowa z moich rl kolegow jest hunted wiec pieprze ten serv i w ogole narazie odkladam tibie~ ale taki pewien jego umiejetosci jestes? z tego co widzialem kiedys stwierdzam, ze nie jest takim pro playerem za jakiego sie uwaza. a co do gaury, pfff nie osmieszaj sie. ty go moze znasz :D? spoko poczekaj troche a wspomnisz moje slowa o tym co sie z tita stanie~ kazadum przynajmniej nie placze i za to mam do nich jakis tam szacunek, ale ty dla mnie jestes dnem i nim raczej pozostaniesz ;* |
Cytuj:
|
;d
No zobaczymy jak tam ancientom pójdzie na wojnie ;d
Hummm , ale przez to wszystko Seqa nie ma kto ubić :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale mysle ze na tym sie tylko zakonczy :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |