![]() |
utani gran hur ""świzdu gwizdu lece w pizdu"" :D :D
|
Takie se wymyśliłem:
utani gran hur ""Ruszyla maszyna juz nikt nie zatrzyma kto wejdzie pod kola ten uciec nie zdola.. |
Ja wymyśliłem taki:
[SPELL]SoulFire[/SPELL]>>> Burn, Niech cie pochłonie |
Utevo Lux ""I PADASZ GNOJU !!!
Exana Pox "" Stop Pnelmokokom |
utani hur "" Ciastko , Karmel , Czekolaaadaa
exura gran "" plx no kill 8o |
Nudziłem sie :p
Utani gran hur "Smigiem migiem, smigiem migiem lec do MediaMarkt |
Utani Gran Hur "" zadzieram kiece i lece
|
Utani gran hur ""Lece bo chce lece bo pk goni mnie
|
Utani gran hur "dalej, dalej wrotki Gadzeta
|
exori gran ''''I już nie jestes dziewicą!
utani gran hur ''''lecę uciec przed lagiem |
Cytuj:
utevo lux ""prawie jak torch |
utani gran hur ""Przez Ogrodki I Trawniki Za*****ala Myszka Miki Za Nia Donald Ciezko Sapie Ja Cie K***o Jeszcze Zlapie...
|
używam tego sam :D
exani hur up ""UMIEM SKAKAĆ W TIBII!!!! |
Exura "" Zostałeś wydymany haha
|
exori "" fikasz, fikasz ? exori i znikasz
|
exura - hp soczki są silniejsze
utani hur - everybody super sonic racing... utevo lux - taki torch z takim efektem bez takiego torcha exiva "" - i can see you >;-) utevo gran lux - prawie jakbym włączył światło w pokoju exani tera - jump, jump... utamo vita - a teraz możesz uciekać ^^ exori mort - dart vader cie nie lubi Utevo res "" - free respawn! exevo pan - jabłuszko na droge... |
Exevo Gran Vis Lux ""Kame - Hame- Ha ^^
|
Cytuj:
ja raz na otsie zarzuciłem exevo gran mas mort ""lubisz to suko a na drugi dzień już pół otsa tak miało X( a na rl to raczej nie ma takich fajnych no chyba że moje utevo lux ""podaruj dzieciom słońce xD edit@ panie niżej i na co ten spam??swoje uwagi zachowaj dla siebie!to nie jest temat "żalmy się" tylko najzabawniejszy opis czaru a jak juz chciales cos napisac to chociaz mogles dodac swoj opis |
robi się tutaj offtop duży, bo zamiast śmiesznych opisów dostaję coś z tylniej części ciała:
Cytuj:
|
utani hur " trzymaj sie ramy bo za*******amy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |