Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

napaleniec 15-03-2007 20:39

@ Tifejo
Niektporzy zaczynaja od zera i koncza na zerze tak jak ty ;>

sir Tifejo 15-03-2007 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez napaleniec (Post 1317691)
@ Tifejo
Niektporzy zaczynaja od zera i koncza na zerze tak jak ty ;>

w przeciwienstwie do Ciebie ;-)

zalfik 15-03-2007 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo (Post 1317654)
@up: kazdy zaczynal od zera, to czemu Ty niby mialbys zaczynac z plusem na poczatku?;/

miod na moje uszy.

1. Pomoc udzielona komus wraca do ciebie kiedys ze zdwojona sila. ;)

2. A zgadnij kto reportowal ^_^

Gawlarz 16-03-2007 16:48

Chcialem publicznie podziekowac zalfikowi za pomoc :)
Pozdrawiam

zalfik 18-03-2007 17:54

@Schnapie
Nie mam ochoty bawic sie w podworkowe wyzwiska z Toba. Trzymaj sie swoich teorii i zyj szczesliwy.

@topic
Po raz ktorys juz sprobuje nawiazac do wydarzen z Seleny.

Wrath wyglosil oficjalne oswiadczenie ze strony Cru~:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Wrath
Hello!
As you all have seen, we've been in-active since Fraternity joined the war against us, though we will be back.

I expect people to start flaming us right away saying: lol you lose | haha you allready lost | (Macavelli style); PAY BEFORE THE PAYMENTS RAISE TOO MUCH etc etc

If we give up we will let you know, but on the other hand, that will never happen.

Cruoris _/

MW~

Czy myslicie, ze mozemy sie jeszcze spodziewac jakiejs wiekszej bitwy, czy juz tylko walki podjazdowej i pojedynczych fragow?

Shifos Wielki 18-03-2007 18:44

Mysle że raczej wojna podjazdowa w tym specjalizuja sie szwedzi, teraz ich od dluższego czasu nie ma ale wydaje mi sie że sie czaja i poczekaja zeby 1 lub 2 upolowac jak beda gdzies huncic w miejscu skad ciezko uciec.

Komin 18-03-2007 20:18

Wydaje mi się, że Szwedzi wiedzą co robią... Nie zamierzają się poddawać i tak jak Shifos uważam, że bedą stosować oni "walkę podjazdową"...

Marczio 18-03-2007 20:23

Mysle ze zajma sie sneakowaniem ludzi z ulti~~ bo na teoretycznie mozna ich latwiej ubic chociaz mysle ze niektore osoby z ulti juz wiedza gdzie sa i nie beda sie dawaly tak latwo fragowac.

behi 18-03-2007 22:05

Kurcze zbanowali znowu Schnapiego i nie ma kto ludzi wkurzać;/

Schnap 19-03-2007 19:51

http://img73.imageshack.us/img73/6145/uo0595sn7.jpg

Dobra teraz na powaznie, chcialme wam pokazac jacy irutyjacy czasem jestescie
A fotka sami zobaczcie, odwdzieczylem sie poprostu za stare czasy ;)

UWAGA DO MODA/ADMINA!: W regulaminie nie ma wzmianki o multikontach, wiec z laski swojej raczylbys mi nie banowac tego, bez zadnego wiekszego powodu.

Balu_kiler 19-03-2007 20:24

@Schnapie
Tak dla twojej wiadomości, ty nie masz paymenta i nigdy go nie będziesz miał.
Ciężko będzie ci kiedykolwiek wyjść poexpić.
Pozdrawiam. Po prostu źle wybrałeś :/ :baby:

Schnap 19-03-2007 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Balu_kiler (Post 1324105)
@Schnapie
Tak dla twojej wiadomości, ty nie masz paymenta i nigdy go nie będziesz miał.
Ciężko będzie ci kiedykolwiek wyjść poexpić.
Pozdrawiam. Po prostu źle wybrałeś :/ :baby:

Nie po to dolaczylem zeby wam placic :D
Wiedzcie ze ZLAMANEGO GROSZA byscie odemnie nie dostali!

zalfik 19-03-2007 20:44

heh....
Widze, ze Cru~ sie rozroslo. Mam nadzieje, ze zobaczymy jakas ciekawa bitwe ^_^
Jednak rzeczywiscie sprawa wojny jest nadal otwata. Aczkolwiek nie wydaje mi sie by Cru~ mialo wieksze szanse na zwyciestwo ;)

Balu_kiler 19-03-2007 20:48

To będzie jak mówie :D

Balu_kiler 19-03-2007 20:57

Dopóki Cruois nie zmontuje sobie do gildi jeszcze kilka osób na pewno open battle nie zobaczymy. Jedynie "snake attack".
Trzy niezłe wzmocnienia: Arding, Uber Nooper, Schnapie.
Będzie jeszcze ciekawiej :)

zalfik 19-03-2007 21:02

No to teraz chyba czekamy na wasz ruch ^_^

Schnap 19-03-2007 22:19

Wasz POZIOM mnie przygniata:
18:34 Balu kiler [96]: takiej dziwki ktora mysli ze ma kolegow wsrod swe
20:57 Iduara [26]: pozdrow starego ode mnie
Daj mi swój adres etc...
Macie kolejne powody dlaczego postapilem tak a nie inaczej. Nie umiecie przyjac porazki z honorem, tylko wysylacie szczeniacki teksty które naprawde nie robia na mnie wrazenia!

Aego 19-03-2007 22:32

Hm.. żadko sie tu wypowiadam ale so do Sapiego czy jak mu tam uwazam ze niezachowuje sie jak polak widac ze go nieuczyli postawy patryjotycznej no ale co tam Fraternity bez problemo wygraja ob bo maja wiec shooterow i wogole jak bedzie hehe pokaz shapi jak masz takich kolegoh to hodzcie na ob ale co tam nie czujesz nic jak walczysz przeciwko swoim kolegom sory ty niemasz w srod PL z Fraternity zadnych koegow Zal.pl

Aego

(sory za ort ale zal mi jednej osoby z forum :) i niemam ohoty pisac z zasadami:P)

Schnap 19-03-2007 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aego (Post 1324410)
Hm.. żadko sie tu wypowiadam ale so do Sapiego czy jak mu tam uwazam ze niezachowuje sie jak polak widac ze go nieuczyli postawy patryjotycznej no ale co tam Fraternity bez problemo wygraja ob bo maja wiec shooterow i wogole jak bedzie hehe pokaz shapi jak masz takich kolegoh to hodzcie na ob ale co tam nie czujesz nic jak walczysz przeciwko swoim kolegom sory ty niemasz w srod PL z Fraternity zadnych koegow Zal.pl

Aego

(sory za ort ale zal mi jednej osoby z forum :) i niemam ohoty pisac z zasadami:P)

Jak kuba bogu tak Bóg Kubie, ehh?
Ciebie szacunku nie nauczyli. Co ma patriotyzm do glupiej gry nie jestem rasista ot co! LUDZIE TO TYLKO GLUPIA GRA!

Aego 19-03-2007 22:38

a czy ja napisalem ze jakas populacja ludzka jest be czy cos napisalem ze przykro mi z powodu ze nie walczysz dla pl ale to siwadczy o tobie a jesli lubisz swe to lub ale wiedz ze ja do Ciebie szqacunku niebede miec bo niemam powodu zeby miec

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02.