![]() |
NIE MA LAGÓW!!!!!!!!11111:dance:
|
A jakie ty masz dowody? Sam nie wiesz kto Cię shakował i w jaki sposób, więc co to za argument z twojej strony? Przestań jęczeć bo i tak nic nie zrobisz.
|
@Kiełek
są dalej lagi : ) |
Cytuj:
|
Nie wiem czy ty chcesz być fajny czy co, ale ja tam nic o tym nie wspomniałem.
Zresztą już widzę jak byś srał po majtach jakby twoi starsi mieli przez to problem :). |
omg
Ripper potrafisz tylko ściemniać i kręcić. Twoja ściema dochodzi, aż do takiego momentu że sam gubisz się w tym co mówisz 8o. Do każdego piszesz że cię zhakował. Usiądz sobie przy dobranocce i zastanów sie nad swoim życiorysem. Co dzień hakowane są setki postaci i tak nikt nie płacze jak ty. Trzeba było myśleć a nie wchodzić na wszystkie stronki, które ci każdy podsunął omg.
Sam mi piszesz że to tylko gra, więc po co robisz to całe zamieszanie i wielkie halo wokół tego. Aa i jeśli umiałabym hackować to uwierz nie byłbyś jedyny :evul: |
Cytuj:
|
A kto mi płakał na Tibii, że to postać brata i się boisz jak wróci z Krakowa???? :baby:
|
Cytuj:
|
Lol
Myśle, że hakowanie postaci to normalna rzecz ale rokowanie to dla mnie glupota
|
You see Kisiaa (Level 14). He is a sorcerer. He is Fighter of the Power-Rangers (Yamahati).
nowy pk-char kisii xD |
Cytuj:
Cytuj:
@edit Ma ktoś Fake Font Converter Final? Blxxx...... |
no cusz;p ja dopiero go dzis przylwazylem
ciekawa sprawa zabijesz tego chara masz hunta u maina xD |
Cytuj:
A tak wogole, to Xandar padl :(((((((((((((((((((( |
Lal a Cipy w końcu ( po jakiś 2 tygodniach? 8o ) zauwazyli problem.
Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution. Teraz naprawa potrwa pewnie drugie tyle jeśli nie dłużej Dobrze ze pacc nie kupowałem;) |
no wiem,ze jestem fajny
moj nick to: Lubie robic uhy btw. ejj bendziesz mojim kolegom na ruku?? |
Cytuj:
|
no wiesz jak tez bylem juz na mainie ale niespodobvalo mi sie tam i wrocilem na rook. To tak samo jak ty nie?tez wrociles! ej pliska bonc mojim kolegom!
rukk roks |
no wiesz jak tez bylem juz na mainie ale niespodobvalo mi sie tam i wrocilem na rook. To tak samo jak ty, nie?tez wrociles! ej pliska bonc mojim kolegom!
rukk roks |
Z tym newsem i lagami na iridi to chodzi o to :
Padł jakiś główny router który był podstawą komunikacji niemcy:.<>.:reszta świata , i przez króty szła większość połączeń do niemiec - do czasu naprawienia routera , połączenia są teraz kierowane okrężnymi drogami , - stąd ewentualne lagi na naszym serverze ;s mam nadzieje że niektórym wyjaśniłem skąd te lagi , kicki.. :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:54. |