![]() |
@Thomisson
Ale też nie można kogoś odrazu skazywać na to, że jest słaby. ;-p |
Cytuj:
P.S Do jutra ;* |
Cytuj:
@Down: Jest w takim samym wieku co Eduardo, a wszyscy się z niego śmieją. No ale ten Angol gra w Manchesterze, więc jest lepszy niż van Persie + Adebayor ! |
Co to to nie, ale może jeszcze się rozwinie. I będzie dobrym zawodnikiem. :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wtedy było to powiedziane żartobliwie, bo o coś się wykłócaliście.
|
:D
raz, dwa, trzy |
Cytuj:
|
Dzisiaj nie zepsujecie mi nastroju ! Arsenal króluje w Londynie ! Żadna Chelsea, żaden Tottenham, tylko Arsenal ! Derby rewelacyjne, ileż emocji w nich było ! Pierwsza połowa w porównaniu do drugiej to pikuś. W drugiej połowie to się działo ! Zaraz po rozpoczęciu, w około 47' min. świetne zagranie Cesca do Adebayora i ten w tym sezonie nie marnuje takich okazji. Mamy 1:0, Tottenham podłamany. Kanonierzy nadal atakują, ale chwilę później Berbatov przy piłce w polu karnym i strzela pięknego gola (IMO gol miesiąca). Niedługo potem - jedenastka dla Spursów, którą wywalczył Dymitar ! Straciłem wiarę, przez chwilę pomyślałem, że to pierwszy mecz z Tottenhamem od tak długiego czasu, który zakończy się porażką. Ale nie ! Almunia fantastycznie interweniował i wyjął jedenastkę. Okrzyk radości rozległ się w moim domu, gdybym potrafił opisać to, co wtedy czułem, byłbym noblistą. Potem wchodzi Nicklas Bendtner - zdążył pojawić się na boisku za Eboue i rewelacyjną główką dał prowadzenie swojej drużynie ! Kibice szaleją, Tottenham zdołowany, jednak się nie poddawał. Pod koniec spotkania zamieszanie w polu karnym, faulowany gracz Spursów, powinna być jedenastka, ale sędzie jej nie dyktuje. Uff, potem spalony, którego nie było - chociaż tego nie pochwalam, to przyznam, że Clichy sprytnie oszukał sędziego. No i w 93 min. Rob Styles gwiżdże po raz ostatni i mecz kończy się wynikiem 2:1 ! Niesamowity mecz, zażarta walka, ogromna determinacja obu drużyn, ale lepszy po raz kolejny okazał się Król Londynu, Arsenal FC !
Cytuj:
@Edit: No i byłbym zapomniał - te śpiewy kibiców po golu Adebayora, nie do opisania. Cały stadion, 60 tyś. osób krzyczy "We'll win cos we're Arsenal!" - fantastyczne ! |
Cytuj:
|
Yoh zacznij patrzec na Arsenal nieco bardziej obiektywnie, bo tak to cale ta gadki nie maja sensu, albo nie.. przestancie mu powtarzac, kazdy wie jak jest.
|
mecz nawet nawet jak na ligę angielską.Chociaż szkoda mi Tottenhamu bo miał mieć o jeden karny więcej i mieli strzelić z pierwszego-ale jak to mówią-niewykorzystane sytuacje się mszczą :o.Arsenal mnie niczym nie zadziwił-no chyba tylko jednym-jakim cudem oni są liderem8o.
Gran Derby już jutroB) |
Cytuj:
@Down: Jak już plagiatujemy, to umiejętnie. Derby ze Spursami pokazały, że w Londynie król pozostaje nadal tylko jeden. A to, czy ten król będzie najlepszy na świecie, przekonamy się po lutym. |
juz jutro takze Derby Mediolanu,okaze sie ktora druzyna jest najlepsza na swiecie!! /pisane stylem zapozyczonym od pewnego usera :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
LFC ( 4 - 1 ) Portsmouth
Noo. Wreszcie! A wszystkim pozostałym. WESOŁYCH ŚWIĄT! ;) |
Manchester - Everton 1:1, trzymamy kciuki za ekipę z Lierpoolu !
@Edit: A sete Ronaldo z końcówki połowy komentator z C+ pięknie podsumował: "Prawie nam się tu Ronaldo popłakał !" ;) |
2:1 i żegnamy Everton ;)
|
Cytuj:
|
@up: A gdybyście nie zdobyli 43ech punktów w lidze to byście nie byli liderami. Gdybyście nie wygrali tych meczów które wygraliście to byście je przegrali. Cóż za pierdole**e. >.<
@Topic: Śliczna forma Ronaldo. Byle tak dalej :) |
Cytuj:
|
Milan jest cienki jak jutrzejszy barszcz :) Ale przy 2 bramce mieli pecha. No i niestety Inter ucieka.
|
No i derby Mediolanu dla Interu. ;-) Teraz czekamy na Gran Derbi na Camp Nou. ;D
|
Klubowy mistrz swiata zdetronizowany :) aff szkoda ze Jimenez tylko w poprzeczke...by udowodnil swoj geniusz;p chociaz i tak zagral wspaniale zawody :)
Cytuj:
|
Inter 2:1 Milan
Skormnie, ale cieszy :) |
Barcelona - Real 0:1 - druga połowa już za chwilę. Pięknie odegrał Ruud, a Baptista świetnie wykończył. Zastrzeżenia jedynie do sędziego - ewidentnie za Realem ;)
|
Cytuj:
Poza tym MU przeważało od początku do końca, czego nie można powiedzieć o Arsenalu w derbach Londynu. |
Jebać Dide w dupsko. Oby dwa gole mógł wyciągnąc z paluchem w rzyci... A mecz sam w sobie nudny. Często przerywana gra, faule, kontuzje etc. Dla każdej ze stron należał się karny- Cambiasso (Bodajże) złapał Kake za noge w polu karnym, a Kakha Kaladze dotknął piłki ręką w polu karnym. Inter chwilami mocno cisnął. Głupie to tłumaczenie, i w Yoh'owym stylu, ale Japonia mogła mieć jakieś skutki. No ale nie zamierzam się tym zasłaniać. Wygrał lepszy.
Jebać Dide. |
Barcelona 0 - 1 Real
Barcelona na kolanach. Moze wreszcie zatkalo tych sezonowcow; "kibicow" Barcy ;> |
Jak to mają być derby Europy, to ja dziękuje. Jedyna ładna akcja to ta, po której padła pierwsza bramka. Ruud świetnie odegrał, a Baptista to wykorzystał. Później to tylko chaotyczne akcje Barcy i kontrataki Realu. A mi się przykro zrobiło w jednym momencie - kiedy zamiast Henry'ego na boisko wszedł Krkic. Nie potrafię tego pojąć. Przecież Henry, który może już nie ma takiej formy jak kiedyś, ciągle coś tam potrafi i wstawienie za niego takiego szczyla jest IMO głupie...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
To co robił sędzia to była jedna wielka karygodność. Kompletnie nie wytrzymał presji. Nie sędziował dla Realu, po prostu więcej błędów było na korzyść Królewskich.
|
Cytuj:
Jedno zdanko: Bar$a, cabrón, saluda al campeón! |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09. |