![]() |
@Brojek
Gz piekny mace :) dlugo zbierales ? |
no farmilem 3dni
ale oplacalo sie, teraz musze wbic 375 i zrobie deep thunder (matsy juz mam), pozniej stormherald (drogie matsy :( ) @down dragonmawa narazie nie @Lord Dreathan vortexy to nie wiem moze na ah kupie ;d http://img242.imageshack.us/img242/5263/vortexlx8.jpg http://img242.imageshack.us/img242/5...1646624425.jpg |
Humm to nawet nie tak dlugo :P Najgorzej jednak wbic tego skilla. A dragonmaw'a juz raczej nie zamierzasz robic ? ;>
|
Cytuj:
|
umrzyjcie wszyscy. i dostancie duze rachunki za repairy =/
co jeszcze moge robic z honorem i markami? |
Powrocilem. Gra tu ktos jeszcze oprocz kolbasia i mnie na privach? Bo jego czesto nei ma a ja bym na jednym servie na arenie polatal.
|
jak wkoncu jutro bede mial wszystko pozalatwiane to areny beda mile widziane przez caly dzien. potem w srode wyjezdzam nad jeziorko z kumplami i dziewczyna pic i robic... No to co zazwyczaj sie robi z dziewczynami pod namiotami po paru piwkach =P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No lepiej teraz tam powbijać trochę tych pointów bo w środę reset ratingu i wszystkie 2000+ sie zlecą... ale na 1500.. xD ja generalnie nie robie aren przez pierwsze kilka dni po środzie.
|
Cytuj:
|
po paru piwkach to on bedzie w tym jeziorze haha (plywal?)
|
Cytuj:
zycze Ci kolbas zeby panna okresu dostala. i opryszczki. |
Frapper. Ja ci tego samego xD A wy tylko o jednym. Z dziewczynami wlasnie sie robi to co mowil Grue. Po rozmowie sie ewentualnie cos jeszcze dzieje lub nie =P
|
Po rozmowie całkiem nieźle sie śpi bo ona mecząca szczególnie jak rozmawiasz poważnych rzeczach :P
@Brojek Wcale nie takie drogie te vortexy ;P porobisz daily questy to kasa by wpadła ;) Albo znowu pofarmisz |
Cytuj:
|
Cytuj:
Potrzeba 2 ludzi na arene 5v5 na isnt 70 priva ! najlepiej shamana i feral druta. Jak ktos chetny to pisac, troche zabawy nie zaszkodzi. |
Tylko wtedy mozna oid panny ostry wpierdol dostac xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ma ktoś jakieś passy na GM'a?? bo bym sobie na globcu armagedon dojebał :D |
Farma, farma farma....fajny ten sezonowy boss, nowa formuła do enchanta wjechała :)
http://www.wowhead.com/?item=35498 |
Cytuj:
ja mam gma i zrobilem tak ze najslabszy mob jest 400 razy silniejszy od ilidiana haha:evul: |
Co sądzicie o serverze Eonar? Ponoć jest tu bardzo dobra polska gildia i ogólnie fajny serv... Słyszeliscie cos?
|
Cytuj:
|
nie lubisz placic to zostajesz sam z dwiema rekami, nie wiadomo co lepsze.
|
Kazdy na poczatku mowi ze glob ssie bo trzeba placic a jak w koncu sprobuje to stwierdza ze jednak warto ta kase wydac.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No dobry pomysł, to samo uchroniło mnie od bezsensownego rerollowania w niedawnym czasie..
|
Cytuj:
|
dokladnie. 3/4 talentow nie dziala jak powinno tak samo skille. Tak sie nie da.
|
Ja doskonalne pamietam jak rok temu z priva przenieslismy sie na globa, jak zrobilismy nasze pierwsze chary i idziemy pewni siebie ze wiemy co robic. Pamietam moje zszokowanie jak zobaczylem kiedy potwory same biegaja krzycza. A gwodz do trumny przybilo jeden z questow w trisfal w ktorym oddawalo sie jakas miksturke czy cos pewnemu krasnalowi w piwnicy karczmy a ten zamienial sie w ghoula i umieral. Wtedy postanowilismy nigdy nie wracac na priva :P
|
Dzieki za opowiedz :D Dałoby się ją uzyskac? Co do privow, jak więszkość na nich zaczynałem, i jak większość tam nie wrócę ;P
@down Nie podałem nazwy, Poland Team i jeszcze jedna jest ale nie znam nazwy, w każdym bądź razie czekam aż znów będzie dzialac stronka i się przenosze ;] @edit2 Zapomniałem, ja w ally ;p |
Cytuj:
|
Kupcie mi pre-paida, plx :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Możliwe :P Anyway..... s2 <3 |
80-90 gwoli ścisłości ;p
Chyba nie zrozumiałeś co Necro miał na myśli. :P |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:26. |