![]() |
Cytuj:
wiemy gadalismy z nim na vencie nie miły był ;/ A wiesz ile zapłacił?:> |
Elo all to mój pierwszy post hashahsha.Co tam ludzie??
|
Cytuj:
to albo ktos pracuje albo wstaje o 12:00 i idzie spac o 12:30 |
Sedux zglebił od Sayga ;o Trap i exori combo?
|
Mark czemu jebliście Hanibala jak wracał z fibuły?:D Akurat wracał z expa bo rh lotnąl.
|
|
Cytuj:
noob sie nie uleczyl xD Cytuj:
Mówilem Hanibalowi zeby mnie sie nie pytał tylko kogos z Fagu. |
13:01 Ahorol [45]: bo nie ma pacc
13:01 Ahorol [45]: i jest noobem 13:01 Ahorol [45]: i dlatego nie expi 13:01 Ahorol [45]: widac ze to noob 13:01 Ahorol [45]: zobacz co on robi 13:01 Ahorol [45]: lazi po dp 13:01 Ahorol [45]: jak dziecko neo 13:01 Ahorol [45]: podnieca sie 13:01 Ahorol [45]: chodzeniem "Rozmowa" 45 msa z Zevsem |
Cytuj:
Ciekawe ile pocieszy sie spokojem u was. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mi powiedzial ze 3 mln'y ale raczej zartował ;) Cytuj:
http://www.***********.com/306217328.html UWAGA w miejsce kropek oczywiscie s.peedyshare |
Sry double :>
|
Dzieki Mark. Niezly filmik dobra akcja. Zaczyna sie cos dziac wkoncu. :D zapowiadala sie fajna bitwa ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak wyjdą 20 vs 50 osób.
|
I będzie to ostatnia openka.
|
Cytuj:
@2UP nawet jesli 20 vs 50 to przynajmniej wyjda |
Cytuj:
Nie badz taki do przodu. Bo w tej wojnie strony odwracaly sie juz wiele razy. |
Cytuj:
|
Żal mu dotykać klawiature na Ciebie ; )
/jojo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pomysl jeden gada tlyko kogo maja lac, daje komende "klepiemy Ozura". I wszyscy klepią Ozura. I raczej jakby kazdy po koleji dostawal combo od 20 osob to by padali, prawda? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Powiedz mi liczby w totku jak będzie kumulacja podziel sie swoim darem razem z nami. |
Waldus:
Aug 13 2007, 11:13:33 CEST Killed at Level 59 by Puriburi and by Loratho Lome Tamapu: Aug 13 2007, 04:00:04 CEST Killed at Level 133 by Tooki Toots and by Fabia Volcom. O tym to już sie nie pochwalicie muły z Bractwa, co? |
Cytuj:
btw. fajna godzina smierci Waldusa 11:13:33 i 13 dzien :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po 1. Nikt sie nie chwalił bo nie miał szans koles po 2. Nie 20 osób tylko 5 po 3. Chcialem pierwszy to napisac ale mnie wyprzedziłes :< Więc "STFU I DO BUDY" |
Chłopaki źle się dzieje, miałem hacka !?!?!?!?!?!!! ;( :|
:D |
@up
I co mamy plakac z toba ? ...... @Tomorro A jak wy pkujecie przed ss'em to ma ktos szanse ? n/c |
Cytuj:
Nie niema takiej opcji zeby nam ktos spierdolił :D |
Cytuj:
@topic Jakby rom nie moglby sie z fag'iem pogodzic (hrhr) :D |
Cytuj:
Rom sie nigdy nie pogodzi z Fagiem ale Piraci mozliwe :> |
Sesef odezwij sie na gg , wazna sprawa :D
Btw na forum tibia.com jest pytanie :D? Kto hunci [CHAR]Bulldog Fool[/CHAR] ? =) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:13. |