![]() |
tzn ze jaki moge isc expic :D??
|
Nawet jak zrobicie ankietke o Trevorze to i tak wam to nic nie da ;] Chłopak pisać może nawet jak wam się to nie podoba byle by pisał z sensem i wnosił coś do tematu.
@Imargam - myśle, że to podpucha żeby Duski wyszły expić a Visiony ich ubiły ;) |
Cytuj:
ze nie lubia expic latem czy ze ktos ich okradl czy ze nie sa jak choragiewki?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak widzisz większa połowa forum do mnie nic nie ma ... Gówno mnie to obchodzi kim grałeś i pewnie nie tylko mnie. PoZdrO |
Cytuj:
|
Ma ktos dokladny wynik wojny?
|
Cytuj:
ale kurwa kto to jest Eblo Beblo ?? |
Cytuj:
@down tu nie można być obiektywnym ... jesteś za Dusk albo jesteś bluzgany ... |
Cytuj:
@up nikt nie jest bluzgany bez powodu, poza tym ja tego pana nie pojechalem za poglady szczerze mówiąc nawet nie wiem jakie ma ;o na wasze ciete riposty odpowiem dopiero za tydzien ponieważ jade sobie gdzies ^^ |
Cytuj:
Chcecie to napiszcie sobie na gadu,tam sie wyzywajcie.. :/ Nie długo zamkną znowu ten temat.. :/ Pozdro. |
Kapucha nigdy aż tak na nikogo nie najeżdżał...
|
Nadal żadnych fragów??8o
|
ok przepraszam ; p
@slovik jezeli to nie byla ironia, to qel tez bluzgalem ; p @up moim zdaniem teraz raz na jakis czas pojawia sie sneak ataki i to wszytsko ; p potem moze przy okazji oslabienia vision nowa wojna bo poki co to nie ma sensu, tylko obustronne (niestety bardziej dla dusk ; / ) tracenie lvli do niczego nie prowadzace. |
Za poglądy może nie ale za "udzielanie się na forum" przypomne
Cytuj:
Na profilu Kapucha pisałeś przemyślane posty i nie pamiętam żebyś po kimś jechał więc miałem zonka x.X Dobra nie mam zamiaru sie z tobą kłucić ;] Miłych wakacji Kapucho xd PoZdrO |
@offtop
Ma ktoś tibicam 7.92 ? |
Cytuj:
|
hmm tak sie zastanawiam na temat nowego wery kul pomysłu CIPsoftu...
załózmy ze ktos z Vision/Duskiness bedzie miał tego zajebistego farta i akurat jego PACC bedzie tym 100.000 i dostanie jakiegos Hiper Ivul Mastah Powah Roxando Itema (w skrócie HIMPRI)... czy zmieniło by to coś Furorze? na pewno wiecej ludzi online głównie noobów chcacych zobaczyc ten "HIMPRI" ;] ale poza tym chyba nic ;] |
Hmm... a możesz mi wrzucić na Rapidshare i na priv jak to legalne ?
@edit Harcesh by chcial jego ip :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Owned, eh?! Cytuj:
|
A jezeli chce nagrać ?
@down Tak z otsa, bo chce się troche pouczyc kręcenia movie w Sony Vegas~ @ 2 down 1. Pa 2. Zabijanie za nic 3. No i jak Drizer powiedzial Moczykij stracil juz swojego Amazon Helmeta |
Jak nagrac? OTS'a jakiegos? Sprobuj, powinno dzialac.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiem, że nic się nie dzieje, ale nie róbmy aż tyle offtopa bo nam znowu zamkną temacik.
Żeby samemu zabłysnąć i potwierdzić wyżej wymienione przeze mnie słowa, może powiem, spytam?, Czy widzieliście ile już ludu w [GUILD]Vision[/GUILD]? Eh? A jeszcze rypne pytanko, a co tam nie stać? :P Tak ni z gruchy, ni z pietruchy, nie przypatrywałem się ale, czemu Sanyol, i Triondusis? są bez gildi, i nie grają? |
@up
Sanyol nie mam pojecia Triondusis skonczyl grac |
Cytuj:
Ciekawe bo jakoś od bana 3 lvle podskoczył ^.- PoZdrO |
Triondusis Sevon Furora online
lol, hehe Btw, za co miał bana? |
Banished: until <nie pamietam dokładnie> CEST because of hacking
chyba chodzi o "hakerskie linki" na publicznych kanałach możliwe że miał hacka i ktoś wysyłał takie "oferty" |
Cytuj:
Ima wycenił jego Payment na 800k Pewnie za te linki ;> ale komu on to wysłał ?:O |
Cytuj:
Gohan też ostatnio wrócił, nie wiem czemu nie grał :P |
A propo Gohana, patrzcie jego comment xD
Co się stało się, że Zwidek nie pg'uje o.O |
Cytuj:
Nie przekręcajcie. 1.Miał hacka stracił items na 3kk~.A hacker jak zczyścił chara to na forum.tibia.com napisał posta z linkiem do keylogera. 2.Ekspi i to jak dziki osioł.(1lvl/day) 3.Płacić dla Imy ma za to że sie powyzywali. 4.Nie 800k tylko ma mu lotować fish finsy. |
zwidek pewnie nie pg bo nie ma kasy :D i jeszcze do tego update doszedl ;]
niech duski zaczynaja walczyc niech wykaszaja noobow z serwa ;p |
Cytuj:
|
Sanyol jest retired (odkrylem ameryke 8o)
@down bylo przeciez takie pytanie co z nim xDDD btw. fragi na Dalusie sie wliczyly do wojny? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:22. |