![]() |
@up
jakbys sie nie staral, nikim bedziesz zawsze ;p |
o prosze , to jak wygrasz to nie bedziesz w gildi rzadzacej i dasz sie wyrzucac ludzia ze spawnow ? prosze prosze
|
Cytuj:
|
@Pershin
Co do Twojego nicka i avka to Slayer ma racje XD. Flame ON. 8o8o8o8o |
Cytuj:
Widzisz, drogi mopsie, istnieje cienka granica miedzy wyrazaniem swoich opinii na jakis temat, a obrzucaniem (nawet nie wulgarnym) kogos gownem. Ty ja wlasnie przekroczyles B) Nawet mnie nie znasz, nie wiesz jakimi charami gralem, nie masz napewno zielonego pojecia co zrobilem a czego nie. @edit Co to avatara, to lubie jesc rollmopsy :D |
No właśnie o to chodzi że nie będzie gildii rządzącej tylko ludzie którzy wygrali wojnę. Nikt mnie nie będzie wyrzucał z respa ale to tylko dlatego bo ja nie będę nikogo wyrzucał.
Taki świat jest zapewne dla ciebie mój drogi Pephy niewyobrażalny więc zapewne tego nie pojmiesz OVER and OUT Sylwek Rolnik |
sylwek : 2617524 msg me :P
|
juz widze jak Yunichi czeka na spawn warclockow podczas gdy siedzi tam 80 palladyn z 70 druidem , albo jak hawki gdy nie maja pieniedzy robia runy pod domkiem zamiast pojsc po bohy z ludzi ! a moze turki beda czekac az 50 ms wyjdzie z vdl ? oo jak stworzysz taki serwer to z miejsca CI odpalam mojego chara
|
Moje zdanie jest takie ze walczyc mozecie i zapewne bedziecie bo nie ma przed Wami przyszlosci na serwie? za duzy payment albo wogole jego brak... jednak sadze ze kto by nie byl w "gildi rzadzacej" nic sie nie zmieni z tymi sprawami ktore podal pephy~ bo taka jest ta gra i kazdy sobie ulatwia ja na swoj sposob a nie dodatkowo utrudnia.
Tak czy siak powodzenia for all ;pp |
Jak się nie podoba, że czasami się dostaje w dupcie to na npvp albo pograć w "Troskliwe Misie" -> cóż taka jest gra, i Sylwek choćbyś się sam dwoił i troił, zawsze znajdzie się taki u Ciebie co PA zrobi. Zresztą jeśli będziecie słabi to tak szybko jak zdobędziecie władze tak szybko ją stracicie :)
|
Jeśli nie będziemy próbować to na pewno nie uda się stworzyć takiego serwera pvp.
|
aż się tego czytać nie chce :confused:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdrow brata:) |
Nie no sorry ale takie gadanie, że się wszystko zmieni jest mało wiarygodne... Nie twierdzę, że się nie zmieni, miło by było, bo koncepcja, serwera bez PA itp. jest fajna ale raczej zupelnie nierealna na świecie pvp... Nawet mając najlepsze intencje, nie da się ogarnąć wszystkich... Ludzie są różni a władza przecież szybko uderza do głowy, przynajmniej większości :confused:
|
spoko archin bedzie kupowal kase w tibi zeby ludzie pa nie robili to bedzie im placic tydzien bez pa = 300 k . ot co !
idealny server od zaraz! a no i 20 kk na wojne ! zapomnial zem ja ! |
po chuj kase ma kupowac?
nie latwiej wykupic sobie od CiPków jeden server i sobie na nim gierzyc? :| |
Co ty nie sprzedaliby nawet, jakby zaplacil naprawde duza sume, przeciez moglby rozwinac swoj server i stac sie konkurencja dla cip softu. A jezeli dysponuje srodkami na rozwoj interesu, i ma glowe na karku to moglby bys naprawde groznym przeciwnikiem dla cipkow :D
hehe ale pomysl niezly, nie powiem. |
he had a dream. a beautiful dream.
xD |
Archin zrob OTs z normalnym expem i stara tibia 7.6 taki normalny server z normalna mapka :) to napewno duzo ludzi z roznych swiatow bedzie tam gralo :D A jak bedzie PA to ich pobanujesz 8o
|
toczycie beczke z Sylwka ze kupuje to i tamto ok , ale ze probuje zrobic swiat bez pa to nie swiadczy zle o nim tylko o was !! ja mialem zawsze podobny plan !! i jakos nie bylo zle a z niego sie nabijacie ... pfff
|
@up
idz se wypij piwo, bo grzeszysz ;D ;** |
Do Pephy i Ysona:
A co nie stać mnie ? xD |
nie no luz , ja wole wypic wodke a Ty wolisz 60 k , i tyle :p
|
Ktos by powiedzial: Bogaty i glupi.
Wg. mnie tacy ludzie zasluguja na troche szacunku. On naprawde chce dokonac rzeczy, ktora wydaje sie byc niemozliwa. Ale czy to naprawde az tak glupi pomysl? Jakby sie tak zaprzec (nie mylic z zaparciem) to moze i cos by z tego bylo. Ida swieta, wiec mozna by zrobic jakis maly prezent szwedkom na gwiazkde :D Sylwek Masz moj paraliz :D Pephy Zalatwiam vodke za 5 zl :cup: Wanna?:D |
po mecie mnie oczka bolaly ostatnio :D
btw:D 1 Pephy 77 2 Alith Takilbya 73 3 Mannow 73 |
Ja już wiem nawet o kim mówi Einstein z mojego podpisu :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pep5i Metowa to u mnie jest po 2 gole. I po tej myslalem ze osleplem:D |
Cytuj:
|
chyba i visa i morta :)
|
pierdolicie !!! swiat bez pa to fajna perspektywa !! i chwala sylwkowi ze w ogole o tym mow,i a nie chowa glowe w piasek i sciemnia jak to fajnie na obsidii bo mnie jeszcze nie spaowali !! i pierdoli jakie ng fajne bo jestem cool i slaby i nie msuza mnie pekowac ale za pare dni to zrobia i wtdy ng bedzie feee :/
|
skorka mi schodzi ;(
z frigo bije :p |
Imhreey
Dec 20 2007, 19:09:28 CET Killed at Level 152 by Nivre and by Rotanimod Eht Nivre Dec 20 2007, 19:12:35 CET Killed at Level 163 by Asmit and by Vuzox biedny nivre, co on takiego zrobil :D |
i vany hodowi i slajpanowi się to należało.
|
nieźle:) nowy war się szykuje?:>
|
Wesolych swiat wszystkim, rankom nie rankom, aslickerom nie aslickerom, sharerom i innym majkelom i finerom:) (bez urazy i bez wskazywania palcem na nikogo, naprawde wesolych swiat)
/Taer |
Fajnie jakby nowy WAR był :)
Również wszystkim życzę "zdrowych wesołych" Świąt B) |
Pijanego sylwestra
|
Do Sylwestra jeszcze kupa czasu i nie raz będziesz pijany :P Pasterka <33
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |