![]() |
jest, jest chlopaki tak, tak mamy jednego zdisowanego, jednego mniej kolego
myslisz, ze jestes godny mnie? jednak mylisz sie jestes zwykly jak szary papier jak papier do polerowania sie |
Mietka nigdy own3d nie zrobisz bo Mietek lepi swietne pierogi
chcesz to dam ci sprobowac ale kurwa najpierw musze mnie mastera w reke pocalowac latwy nie jestem taka to gra Mieczyslaw wszystkim wam na glowe sra. @up Ej no stary idz juz spac bo zaczynasz mi na nerwach grac a gdy Mietek sie rozłosci to polamie ci wszystkie kosci @dałn Dobra panie idz spac ale nie licz na nocne jebanie... |
Na dzisiaj drogi mietku nie nie nie mam juz sily by zrobic Ci źle ;o
|
ogarnijcie sie, posmamujcie sobie na pw.
|
Pan Pierdołka
Spadł ze stołka Przyszedł Lew Wypił krew Pan Pierdołka zdechł DZIENKUJEEE :baby::baby: |
marjusz liryczny krol :cup:
ps. rodziu nie bij :((((((((((((((((999999999999999999999 |
i mamy 1sze ofjary nocnej gangzterki mjetek is teh bansheed :cup::cup:X(:baby:
TY KUR*O ZOSTAW USERA, TY KUR*O ZOSTAW USERA! |
pan mieczysław ze zgorzelca, baniszet chechecheche :(
|
Panowie nie poddajemy sieB)
|
walka do konca:cup:
|
Hahaha, A Ja Nie Banished Lol
|
Openki Rox
|
Cytuj:
straszyłes mnie kiedys rzekomo sie bałem ale teraz i tak juz nie gram na nebuli wiec mozesz sobie pogadac :< |
Cytuj:
|
''Ahhh'' to stekasz gdy srasz.....
a fotke se wsadz w dupe..... :]:baby: |
Wyjdź tfiefohackerze!
|
Cytuj:
|
Ahahahahaha ;)
Wszystkie wskaźniki pokazują, że wszytsko wraca do normy :)
VO oblega forum i na*******a spama o codzienności ( tj. o niczym ;D ) Część VO władająca językiem angielskim robi spama wpostaci nowych frag list!!! Żenada kurwa ;D próbujecie sobie tym podieść wasze morale (których brak ) a tak naprawdę szmacicie sie jeszcze bardziej. POZDRO<<<< tak 3mać panowie, tak TRZYmać |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cecronowi i innym osobom nie lizalem dupy ;> A to, ze napisalem "lubialem" mówi sie trudno. Nie pozdrawiam |
Tak się tylko mówi. Tak naprawdę nikt nigdy nikomu nie lizał dupy na Nebuli. xD
|
Wjerszyk dla BoYtana!
Poszedl Bojtano za chałupkę Za chałupką zrobił kupke Przyszla mama -Coś Ty zrobil?! - Ja chałupkę przyozdobił dzienkuje |
hgahahahah xD!!!!
Dobre wiersze;] |
|
Dobrze, dobrze trzeba karać:cup:
|
Wawik wybacz ze sie tak ciebie uczeplilem ale ty nie lizesz ?:> tobie liza co nie ?:baby:
|
Cytuj:
I to tyle z lizania na dzisiaj. Hmm, mówisz Wawik, niech zgadnę... Hubert? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
sie zyje powoli :D Praca i takie tam :D nasi pogadaja na gg :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A i do vu, ja dzisiaj wyjeżdżam, wracam w piątek, w sobote jadę na mazury to możecie robić co chcecie, albo nie, bo zostaję cała nasz gildia, a oni też was mogą rozpierdolić |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nareszcie, koniec pierdolenia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|