![]() |
:PP
-Mampaca -Marcepanowy pajac -paktofoniczny magik |
Double post :/
|
@Up
Narcepanowy pajac to moj rl xD Takie cos ode mnie: Ziomal of Berserker Anetka of Demon Rzal Bul 18:50 You see Brzytka cyganka (Level 1). She has no vocation. |
Pokochaj Bota
Arcus Spiritus Boltcollector Chie Xyrociah korel kowalski Balonik Paladin |
facepalm xd
|
hehe
Najgłupszy nick jaki widziałem (albo raczej JAKIE widziałem) to:
[CHAR]Wiuu Wiuu[/CHAR] [CHAR]Wiee Wiee[/CHAR] I do tego to jakiś team był bo wszędzie chodziły razem :p Gdy to zobaczyłem, walnąłem takiego RoFtla, że mi się rodzicielka przebudziła... :D To było za czasów tibii 7.6, więc te chary już chyba nie istnieją (Userzy je usunęli) |
up zmysla! ;p
|
,,ziomek do zbierania poziomek" :)
|
[CHAR]Ej dasz[/CHAR] :baby:
|
[CHAR]Dziendobry Nazywam Sie Czesio[/CHAR]
|
Jak grałem dawno temu na Liberze, latał gośc z nickiem "Suty Jak Wentyle Od Jelcza" ^^ Sprawdzałem właśnie czy dalej ma ten nick ale albo kazali mu zmienic nick albo usunął postac =/
|
xd
Name: Wykoopek
Sex: female Profession: Royal Paladin Level: 100 World: Fortera Residence: Venore House: Shady Rocks 3 (Svargrond) is paid until Apr 29 2008 Last login: Apr 10 2008, 09:19:10 CEST Account Status: Premium Account Name: Kama Iniemamocna Sex: female Profession: Elite Knight Level: 158 World: Fortera Residence: Svargrond House: Arena Walk 1 (Svargrond) is paid until Apr 23 2008 Guild membership: Strzelec Podhalanski of the Polski Korpus Inwazyjny Last login: Apr 09 2008, 15:26:19 CEST Account Status: Premium Account Name: Wlochaty John Sex: male Profession: Knight Level: 53 World: Candia Residence: Venore Last login: Apr 12 2008, 15:18:03 CEST Comment: Account Status: Free Account Name: Wielki Piwozlop Sex: male Profession: None Level: 5 World: Candia Residence: Rookgaard Last login: Apr 11 2008, 15:06:14 CEST Account Status: Free Account Name: Walczacy Kotek Sex: female Profession: Druid Level: 70 World: Candia Residence: Thais Guild membership: Pirate Cutthroat of the Pirates Of Caribbean Last login: Apr 12 2008, 20:43:21 CEST Account Status: Free Account i to tyle jak narazie xD |
[CHAR]Niezniszczalny Jak Skala[/CHAR]
|
hehe
Najglupszy nick to robieseuhy i Pojawiam sie iznikam ;p
|
No Ba
Ja mam nick: Co Ja Tu Robie
|
Lord Pipi of Gibas (Berylia)
Witnamski Robin Hood (Berylia) Hamster Warrior (Kyra) Ice Mysza (Berylia) Giant Spaider Mag (Berylia) I to by było na tyle ;) |
Ja tu tylko sprzatam - cos takiego
Mino Cos Tam Komar Waleczny Ciff |
pierun kaj idzie - eternia
wincenty za pozno wyjety - astera nahujmi'nick- astera? |
[CHAR]smierdza ci'nogi[/CHAR]
hah ;] albo [CHAR]nienormalne zwierze babci[/CHAR] |
;)
Mój kumpel ma "Kaziu bez wora" & Gibki Johny With Boska Fryzura czy jakos tak B) A ja mam Dupcynger :D:D
|
Zwis koński kurde bażant ( calmera ) xD , Żigolo wy*ebany colo ( Aurea ) niewiem dokładnie czy taki świat. Pozdro:D
|
albo johny zlota raczka (Astera) ........
|
Mateusz Wagon Wielki :D
|
ja widzialem na roku taki nick ze do lazieki nie zdazylem dobiec :D
napisze ale nie wiem czy dla was bedzie taki smieszny :( Ruchaj Barbi az sie pogarbi |
10 znakof...
|
Przepity Menel-Morgana ;p
|
Gejm Majster Xereny
|
Najgłupszy nick to Elysia na świecie Elysia.
|
najgłupszy to chyba.... Mateusz Dragon Wielki:)
|
^czyzby z menera bo taki smiga w depo ciagle ;P
a tak apropo to "Lubisz moje Pachy" :P zal go troszeczke ;P |
Matius smok bik :D
|
widziałem kolesia który nazywał sie Śniadanie:D
|
Niedzwiedz narkoman - Titania :D
|
xD
Ja przedstawie takie, ale nie wiem czy jeszcze sa one :P Widziałem je już dawnoo xD
- Wielkie Kokosy - Witam - Tonie Tibia - Syn Syna Mdw |
[CHAR]Pijaczka Wody Klozetowej[/CHAR] - Ciekawe czy jej ta woda smakuje...
|
Wezgodubuzi - Kyra xD
|
aldora
ja tu tylko po eq nerana tegi wacek |
ja widzialem goscia ktory sie nazywal "dam dupy za lyzke zupy"...
|
Mateusz Dragon Wielki
Master Elder Elite Druid ;p |
Mateusz Dragon Wielki 'wiem ze jak 1up ale to jest naglupszy..'
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:57. |