![]() |
Cytuj:
tez wątpilem ale hormony sa silniejsze niz twoje przekonania |
Cytuj:
|
I idź tu z takimi na akcje....
|
Cytuj:
"okej, miszczu, fatalne" :D Ale dobrego mam skilla, wbić 160 k expa podczas siedzenia w PZ... Wow! |
ej powiem wam że to forum nabrało tempa, ciągle nowe posty etc. ;]
160k xp to 1.5h expa :O |
Cytuj:
|
lub botowałem. (;
|
Na kogo masslog był?
|
Cytuj:
you are an idiot |
Cytuj:
ale co do bultka troche chujowe uczucie bo jest malo magicznych targetow i jest duze prawdopodobienstwo ze wri nie wpadnie=no fun edit2 16:27 Bultkastar Elof [114]: http://www.***********.com/112346413.html 16:27 Bultkastar Elof [114]: http://www.***********.com/351575883.html edit: i nie placz kurwa jak to trudno jest w lo jak o 2 W NOCY w ANDRZEJKI na*******asz w tibie zamiast sie wyspac lub chociaz bawic sie w jakims klubie albo w miare normalny sposob spedzac ten czas. |
Cytuj:
Nic dodać, nic ująć. :) BTW, czy ja płaczę? Po prostu nawiązuję normalną rozmowę. Niestety, zawsze wpadnie jakiś debil (w tym wypadku Ty) i zacznie przedstawiać swoje racje. Edit: Zinric - kolejny fail. Ile jeszcze? ;) Meta-Kraid - i na cholerę zabijacie ludzi, którzy nic do tej wojny nie mają? Dlatego właśnie nie trzymam się z POLACZKAMI, bo zamiast powiedzieć sobie "postaramy się i wygramy", to "i tak przejebiemy, odejdziemy z serwera itd itp". |
jak main targety są offline to sie bije kogo może, logika lol
|
Cytuj:
az do skutku tak ze bedziesz mial otwarte vipy caly czas i exivowal kazdego od nas co 5 minut. Nie wszystkie akcje beda wychodzily i tyle na ten temat. Heh tak pozatym piszesz do elara ze sie za bardzo emocjonuje ta gra moze i to prawda ale robisz dokladnie to samo piszesz po kazdej akcji fail fail fail i chcac w ten sposob pokazac jaki to jestes "kozak"? :d pamietam ze kiedys czytalem chyba na tibia.com jak ktos temat o gosuge zalozyl jak to uciekl 2 czy 3 razy od tihwd albo od kogos nie pamietam dokaldnie i przeczytalem ten temat 2 dni po jego zalozeniu patrze na dead liste... a tam w kolejnych dniach juz 2 deady od tych ludzi z ktorych sie smial lol :D |
Zawsze natomiast bylo widac jedno - ci ktorym nie chcialo sie grac napieprzali na tych maniakow ze nie maja rl life ze nic nie pija ze imprezka przy karmi itd, a ci maniacy ze przegraliscie wojne to nie macie lepszych argumentow. Racje maja obie strony... Sytuacja na serwie zmienia wasz punkt widzenia, raz maniaczycie a raz rl
edit: ogolnie rzecz biorąc tibia to samonapedzajacy sie problem. tibia jest troche jak fajki. Ciezko zaczac palic (w tibie grac bo na pierwszy rzut oka wydaje sie pojebana) a jak juz zaczniesz to uwazasz ze to bez sensu wydajesz na to kase (w tibii kase mniej, wiecej czas). Zerwiesz na jakis czas, wroci ze zdwojona sila. |
Cytuj:
|
mnie tam sie udalo narazie przestac zobaczymy na jak długo :D
11 dni maniaczenia zmienilo moje spojrzenie na wiele spraw i dopiero wracam do normy ;/ hujowo ze nie umiem grac jak wszyscy godzine dziennie. gonzo kupil sam przeciez powiedzial ze kupil... tak z 10 stron do tylu |
Cytuj:
Cytuj:
|
kenow widze ze to czytasz to powiedz jak duza jest roznica w damage hell's core i rage of the skies?
gonzo: ja nie umiem sobie porcjowac albo jestem 3 tygodnie niegrajacy i nawet mi sie nie chce tibii wlaczyc albo tydzien gram jak najety i w kolko mysle o tym co sie na serwerze dzieje |
Ehh ja gram jak nie mam sprawdzianów etc...
Inaczej to trzeba ograniczyć :P btw. buy TibiaCamTV Pacc RecKey ALL GP!!! |
Cytuj:
|
czesc nowy grzbiet, od kiedy net?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Kto powiedział, że rl hajsu? :| To już wy sobie wymyśliliście. Jeśli tak bardzo Cię to interesuje, to zapłaciłem 1kk w Tibii ;).
|
Cytuj:
|
ROFL ojebałem od WRI i w tym samym momencie niemieckie serwery poszły offline, wtf? DDoS'y znowu?
|
możliwe... ciężko się zalogować raz są online raz offline
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Drogi laczku,
Jestes bardzo agresywny. Ucieszyles sie ze znalazles haka na gonza i bedziesz mógl mu pojechać. Niestety nie zauwazyles ze sa "szwedzi" oraz "szwedzi". Occido to jedno a Fraty to drugie. I o troche kultury bym pana uprzejmie prosił :) |
Cytuj:
|
nie zeby mi jakos mega zalezalo albo zebym byl jakis hiper zawiSTNY ale ta akcja z gonzem "made my day" to na pewno przez DdosDsS attack albo skraek mial hacka, czekam na wyjasnienia?!
|
a Huj tam wie. Ja tez padlem od skraeka ostatnio. Ale tylko durahod zaliczyl fraga.
@ laczek: nie uwazasz ze 12 lat spedzone w naszych czasach to troche za malo zeby stwierdzac jakie są obecne czasy com? anyway pozdro:D |
Cytuj:
Chodziło mi o to, że dzisiaj, ok. godziny 20 na większości serwerów wystąpiły problemy z logowaniem lub masskick. Cytuj:
|
nauczylo cie to czegos?
|
A czego miało nauczyć?
|
a ja probowalem zabic szweda imieniem jack herrier z kolega i gowno mu zrobilismy zaraz zaczely pisac arioce nie arioce ale mysle sobie, nie przyjdzie tu tylko pisze pewnie ale zaraz powpadaly durahody i inne niebiesko żółte panienki no i dedlismy :( i wyszlo na jaw jakie mam hujowe pvp :(
hicham sobie kase zbiera na mintwalin na bocie xd |
@laczek123
Kultura osobista na wysokim poziomie widzę. |
O właśnie, przypomniałem sobie o tym dzieciaku!
To dla Ciebie, laczek123, prezent (no co, niedługo szósty grudnia): http://13k.pl/-/sugestia.php |
hahahaha, stare ale jare.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |