![]() |
Ja tam na 17 lvl palkiem skile 55/44 zailem orc berserka pod thais
walka bykla pasionuj±ca ponieważ walczylem z nim w zwarciu:) poszły 2 exury gran |
14 knight solo 2 poty zeszly na zerka
|
łał ludzie wy normalnie hardcore macie..ópilem serka na piontym lefeló seshlo pionc mana potuf 11ononeno nie no ja nie moge....
#top solo: demon na 73 lvlu z 1 sio (on nie bil) (jeszcze na pacc) farcik byl bo demonka spadla ;s team: jugge na 76 lvlu 2 siocherow loot 1 essence |
kogo najsilniejszego pokonalem? hmm zfragowałem dader-a na 160lvlu~ (ze 3 lata bedzie xd)
|
ja na 50 lvlu ze slabymi skilami wzialem na klate 2 leadery,1 zerka i kilka smieci typu orc,orc sperman xD a na 58 lvlu z juz nieco lepszymi skilami,z kolega dragon lorda ubilismy przy niewielkim waste xD okolo 250 gp xD
edit@ i jeszcze na 10 lvlu pallkiem zerka rozlupalem xD |
Ja bralem na klate caly ekran berserkerow,leaderow i innego syfu,najazd na thais! :D
|
43 Pal , DL
|
21 palek best solo dragon a drugi wyczyn to 2 zerki i lider
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic best solo : Ungreez (czy jak to sie tam pisze) i Anni na 108 wszyscy padli sam blaknalem room caly i zabilem 1 dema solo |
Zabilem rata pod thais 50 lvl ze skillem 70/70[html] dobrze ze dalem rade do resd hp mnie zjechal
|
35 Elder Druid
Best Solo:Dragon Best Team:Hydra Ahh Te Czasy Na Obsidi ;)) Pozdro Gumcio Wojownik,Sevente,Isei Ryu,Ribala ;)) |
23 lvl dragon z sd m lvl 24.
|
ja to cyclopa wiecie narazie 17 8o
|
a ja DS ale mam dopiero 20 lvl to się nie dziwić że tak słabo
|
Hunter na 12 albo 13. I tak zostaje do chwili obecnej.
|
Best Solo : 4 Varkilie + 3 Amazon + 1 Witch ( jakis noob nalurował )
Best Team : Dragon z blokerem 21 Druid |
Cytuj:
@topic Gs na 23 lvlu pallek (73/62) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A no tak niepomyslalem o tym ;/ Heloł xD
|
solo demon :)
|
Frost/Dl...
|
Knight
Solo: Spirit of Fire (50lvl) Team: Frost Dragon (43lvl) |
Na 2 lvl trola
Na 3 lvl orca Na 5 lvl minosa Na 16 lvl draga i dwarfa guarda |
Na 26 Sorcerer 26 mlvl dragona z 1 runa icicle poszła :D
|
Hmm...
Demon z Blokerem ;P
|
solo na 11 lvl pallek wyverna (64 skill)uzylem okolo 20 potów
solo 8 lvl najt 1 mlvl :D solo wyverna uzylem 27 ihów(60 skill) solo 39 pallek GS( na skalce na pohu zchodzilem i up) bilem z hmm 2 bp ;) loot to kasa ;/ solo 45 sorc(sd =])dragon lord i pozniej solo na 65 lvl z 72 pallem (wlasciwie ja bloczylem ;/)banshee 15 lvl ino hell caly na siebie wziolem waste 10 potów xDD |
Solo bossa 3 areny ;)
|
Hydra 70 rp:] niestety hack ;( ale gram ek'iem 34 lvl ek najlepsze solo to ma dl B)
|
Cytuj:
|
Dragon
Smok na 25 levelu Magiem ---> 1 Bp Manasów i pól Bp Hmm Poszłooo... ;D
Ale warto było,ostry hardcore miałem :baby: @down <lol> to było moje pierwsze solowanie draga xD pomotałem sie nieĽle ,dlatego takie waste.... Teraz stawiam 2 Dsy, wale z explo i tez mi manaski nie schodz± ;) |
@up
To duze miales waste mi 0 potów idzie na 27 na draga ani manasów...... |
2xwyrm po update :] na 50lvl
|
Moja mame krzeslem.
Waste: 1 krzeslo :/ |
8 lvl - pall - slime - 31/27
9 lvl - pall - dragon hatchling - 35/29 21 lvl - knight - guard - 65/64 |
best solo
Ja knightem na 13 lvl 3 magic skille po 63 zabilem wyverne z 2 health potionami ,exura i exana pox.B)
|
DL'a na 30 ed ale nie sam xD z 27 Ed
|
Dark magican na 16 lvl. 2 health potiony zużyte
@Edit>Zabiłem drugiego i poleciał mi small enchanted amethyst!!! :o @ Edit> Potem pokonałem solo FD |
Na 4 solo orc.:cup:;)
@Łedit W starej tibi wyvern na 15 druid 5 sd poszło 17 magic level. Lecz potem trucizna mnie zabiła. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |