![]() |
Ladne oro :)
|
Cytuj:
Czemu mi nie pomachales? :(( @ Up Dzięki misiu =* |
Ehh no to piecowanie było, niektórym to chyba szkoda siana na blessy. Arianna niedługo 1OO! ;)
Nie będę się tutaj spinał jak większość w dzisiejszych czasach na tym właśnie forum.. wracam do mojej kochanki.. Mechaniki. <3 P.S Karolek aka Thumedan (teraz już Zirkov) potwierdził regułę, że wbijanie pz'ta jest mu obce. :D |
Cytuj:
|
tera pewnie 2 dni all retired haha macie zajebiste checi jak zawsze i jak zawsze ta wojna sie skonczy nara zdychac dalej nara
|
Cytuj:
@Rodzyna. spoko lajcik przeciez sie nie gniewam prawie, gorzej bedzie jak bede chciala wrocic do gry:) no i merus dobrze mowi z tym rl:P |
Cytuj:
|
Zbanowali mi konto na tibia.de wiec musze tu odpisac : /
Lavio : read Zirkov aka never take pz in obs Tyle że Zirkov ma pewnie ze 2x wiecej fragów niż Ty, lawio :( |
i huj fragi to tylko fart ze na combie siadl ci za najwiecje sdek albo zajebales jako ostatnio nie no ale jest sie czym szczycic prawda?
|
up, nie do końca, jak ktoś nie chodzi na akcje, OB to trudno żeby łapał fragi, Zirkov u nas jest na niemal każdej, natomiast Lavio - śmiem wątpić.
|
raz się wam pofarciło i wielka podnieta? xD nie no gz
|
Cytuj:
OGÓLNIE TO GZ, TYLKO CZEMU WASZA CZARNA SKARBONKA NIE DAJE WAM NA BLESSY? |
@up
ryby i idioci głosu <czyt. TY> nie maja ;( |
@Nykolaaa Nykollaaaaa
Hmm, nie ma to jak naśladowanie Artura Gejtsa. xD @Jacek placek. Ehh to zapraszam na tibia ring.. jak zwykle najpierw napiszą, zanim pomyślą w Avis/Take over, niestety przysłowie z wronami sprawdza się i tym razem. @Serowel W dupie byłeś, gówno widziałeś. I bez komentarza dalej. |
Cytuj:
chyba gdzieś to sobie zapisze.. xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a mnie lubisz Jacuuuuuuus?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Trixterus mi trochę napisał, więc nie wydaje mi się, żeby miał kłamać, że on gra na Thumedanie, skoro napisał do mnie z Trixterusa "Zaraz, napiszę do Ciebie z innego chara, relog", po chwili lognął koło mnie Thumedan i na priv "To ja Trixterus". Reszty rozmowy nie zdradzam. ;) Edit. Jacek, jak ściska dupka, to ją rozluźnij. ;) |
Cytuj:
#Lavio Thumedan is now played by guy from Aurera [sprzeczne z prawdą] who got char called Trixterus who TOOK THOSE 20 FRAGS ON ZIRKOV [sprzeczne z prawdą]. so now again Karol plays on Zirkov [hmm, był na 1 akcji na Zirkovie != gra nim]. (Still wondering who paralysed Nomand while ob, Karol or Trixterus?) [Ani jeden ani drugi wtedy nie grał Zirkovem]. A o to, czy mnie ściska dupka, się nie martw, lecz Cię zapewniam, że nie biorę tej wojny tak serio jak niektóre bezmózgie Yeti z Twojej gildii. Fakt, owe stworzenia występują i po mojej stronie barykady. ;p Zresztą, ciężko być obiektywnym, biorąc udział w tej jakże krwawej jatce ;) flameaway i wogóle to coś atmosfera się zagęściła Przypisy edytora, tj. moje, w nawiasach kwadratowych |
Cytuj:
Nie miałem na uwadze Cię obrazić, a także nie płaczę tutaj o oddawanie części charów, bo u nas jak i u was to jest na porządku dziennym. |
Nie zaprzeczyłem temu, że Karol był na Zirkovie na akcji w Svargrond. Ponadto, mogę dodać, że to był jeden jedyny raz, gdy on grał tym charem podczas bitwy.
Dlatego też mogę stwierdzić, że twoja teza głosząca, iż Karol teraz gra Zirkovem jest, niestety, sprzeczna z prawdą. No to cześ :P edit. Lawio weź mój msn/gg od Letkiego czy Lokaja, jeśli chcesz pogadać, bo nie widzę sensu w spamowaniu forum ;p |
Jaka wymiana mysli :)
|
Ehh wiedziałem! Jego styl gry jest nie do podrobienia! :D Na priv daje gg, ale teraz spadam z kompa na 5h. ;p
|
Cytuj:
Jest 23:12 i jestes online !!!!!!!!!!!!!!! Więc po co kłamiesz Lavio. Po co kłamiesz że 5h??????????? Domagam się odpowiedzi !!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sorry Whisper.. to moja mama była, poszła sobie buchać miśki wokoło Thais.
|
Cytuj:
K thx bye |
czas przeszły jest tutaj bardzo ważny, grały nie grają więc to jest to samo. a pozatym 7 z 10 furorańczyków ma tutaj 100~ lvle więc nie wiem o co się rozchodzi?
|
NVM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!adsadsdsa<10>
|
Cytuj:
EDIT ZNALAZLEM zwiastun http://rozmowywtoku.onet.pl/1489375,1,archiwum.html |
@up
To juz jest dosc stare, lecz najbardziej mnie rozsmieszylo to co ten typ powiedzial jak Ewa zapytala sie czy to jest duzy lvl a on jej odpowiedzial, ze tak...:cup::cup: |
a ogladajaca to moja matka przychodzi do mnie do pokoju i pyta ktory mam level lool xD
|
Z tego co pamiętam to wtedy to był całkiem przyzwoity lvl, sam pamiętam czasy gdy na eriga się wchodziło z 60 lvlem no i nie było tyle botów ;)
|
@up
Mylisz sie, ten program byl emitowany z 1.5 roku temu, wiec wbicie 60 lvl to juz byla bulka z maslem... A co do wchodzenia na erig i patrzenia na swoj 60 lvl, to bylo z dobre 2 lata temu jak nie wiecej... ;D |
zapodajcie linka XD
|
Dawno mnie tu nie było. :)
Mnie z kolei rozśmieszyło to, jak baba się go zapytała czy to fajnie jak się słyszy takie rzeczy o sobie i dlaczego się uśmiecha, odpowiedź "a co mam płakac?" była bezbłędna! hahahaha |
No jak zwykle moja staruszka po obejrzeniu takiej kupy bzdur ma +/- tydzień czuwania i mi wypomina ile siedzę przy kompie i jak bardzo jestem uzależniony. Ofc. po tym +/- tygodniu zapomina o całej sprawie ale ten czas zaraz po takim programie jest irytujący. :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28. |