Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

AxeVice 18-06-2009 13:16

Ladne oro :)

Wiecznyodpoczynek 18-06-2009 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasia (Post 2571320)
MADBADH ROXX _/ /543679899.html

TRAP I GLEBA RODZYNY ROX AIEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Czemu mi nie pomachales? :((

@ Up
Dzięki misiu =*

Lavi0 18-06-2009 13:34

Ehh no to piecowanie było, niektórym to chyba szkoda siana na blessy. Arianna niedługo 1OO! ;)

Nie będę się tutaj spinał jak większość w dzisiejszych czasach na tym właśnie forum.. wracam do mojej kochanki.. Mechaniki. <3

P.S Karolek aka Thumedan (teraz już Zirkov) potwierdził regułę, że wbijanie pz'ta jest mu obce. :D

Vasia 18-06-2009 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2571365)
TRAP I GLEBA RODZYNY ROX AIEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Czemu mi nie pomachales? :((

Bo z ryja ci capiło;(

Elesar Inferno 18-06-2009 14:53

tera pewnie 2 dni all retired haha macie zajebiste checi jak zawsze i jak zawsze ta wojna sie skonczy nara zdychac dalej nara

Hansonik 18-06-2009 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.Rabbit (Post 2571325)
"KURWAAAAA JA JEBIE"!!!!

jedno z piekniejszych wspomnien o Laviu.... <3 xD

@Rodzyna.
spoko lajcik przeciez sie nie gniewam prawie, gorzej bedzie jak bede chciala wrocic do gry:)
no i merus dobrze mowi z tym rl:P

xBardolekx 18-06-2009 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yanne (Post 2571014)
EJ WIECIE JAKA JEST ULUBIONA DYSCYPLINA FLOW?
BOBSLEJEM DO PIECA!!!!

fejl

nie wiem komu sie dzisiaj narty przydaly zeby s*******ac po svargrond

Jaz 18-06-2009 15:14

Zbanowali mi konto na tibia.de wiec musze tu odpisac : /

Lavio : read Zirkov aka never take pz in obs

Tyle że Zirkov ma pewnie ze 2x wiecej fragów niż Ty, lawio :(

Elesar Inferno 18-06-2009 15:57

i huj fragi to tylko fart ze na combie siadl ci za najwiecje sdek albo zajebales jako ostatnio nie no ale jest sie czym szczycic prawda?

Serowel 18-06-2009 16:40

up, nie do końca, jak ktoś nie chodzi na akcje, OB to trudno żeby łapał fragi, Zirkov u nas jest na niemal każdej, natomiast Lavio - śmiem wątpić.

Grebol 18-06-2009 16:45

raz się wam pofarciło i wielka podnieta? xD nie no gz

Wiecznyodpoczynek 18-06-2009 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2571601)

Nom, raz dostaliście 2 akcje w dupę w Ank, raz w Thais, raz na Svargrond.

OGÓLNIE TO GZ, TYLKO CZEMU WASZA CZARNA SKARBONKA NIE DAJE WAM NA BLESSY?

Grebol 18-06-2009 16:56

@up
ryby i idioci głosu <czyt. TY> nie maja ;(

Lavi0 18-06-2009 17:06

@Nykolaaa Nykollaaaaa

Hmm, nie ma to jak naśladowanie Artura Gejtsa. xD

@Jacek placek.

Ehh to zapraszam na tibia ring.. jak zwykle najpierw napiszą, zanim pomyślą w Avis/Take over, niestety przysłowie z wronami sprawdza się i tym razem.

@Serowel

W dupie byłeś, gówno widziałeś. I bez komentarza dalej.

xBardolekx 18-06-2009 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erudus
nicke/klosu didn't fight in morgana for a while now, neither did i. owned by the real owners :P

chyba gdzieś to sobie zapisze.. xd

Elesar Inferno 18-06-2009 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2571601)

raz czy dwa koniec tej wojny jest oczywisty - my na*******amy lvle wy porzadkujecie depo

Jaz 18-06-2009 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2571617)
@Nykolaaa Nykollaaaaa

Hmm, nie ma to jak naśladowanie Artura Gejtsa. xD

@Jacek placek.

Ehh to zapraszam na tibia ring.. jak zwykle najpierw napiszą, zanim pomyślą w Avis/Take over, niestety przysłowie z wronami sprawdza się i tym razem.

@Serowel

W dupie byłeś, gówno widziałeś. I bez komentarza dalej.

Korwa, Lavio lubie Cie, ale to co pierdolisz na tibia.de to aż żal dupe ściska. Nie masz pojęcia o "roszadach charami" u nas w gildii a się udzielasz w tej sprawie najwięcej a do tego praktycznie żadna informacja z tych co napisales sie nie zgadza...

Hansonik 18-06-2009 17:51

a mnie lubisz Jacuuuuuuus?

Grebol 18-06-2009 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno (Post 2571652)
raz czy dwa koniec tej wojny jest oczywisty - my na*******amy lvle wy porzadkujecie depo

pustaku własnie widze jak ty "na*******asz" lvl'e ahahahah

Lavi0 18-06-2009 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2571660)
Korwa, Lavio lubie Cie, ale to co pierdolisz na tibia.de to aż żal dupe ściska. Nie masz pojęcia o "roszadach charami" u nas w gildii a się udzielasz w tej sprawie najwięcej a do tego praktycznie żadna informacja z tych co napisales sie nie zgadza...

Trixterus mi trochę napisał, więc nie wydaje mi się, żeby miał kłamać, że on gra na Thumedanie, skoro napisał do mnie z Trixterusa "Zaraz, napiszę do Ciebie z innego chara, relog", po chwili lognął koło mnie Thumedan i na priv "To ja Trixterus". Reszty rozmowy nie zdradzam. ;)

Edit.
Jacek, jak ściska dupka, to ją rozluźnij. ;)

Jaz 18-06-2009 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansonik (Post 2571664)
a mnie lubisz Jacuuuuuuus?

Teeż Cię lubię ;p

#Lavio

Thumedan is now played by guy from Aurera [sprzeczne z prawdą] who got char called Trixterus who TOOK THOSE 20 FRAGS ON ZIRKOV [sprzeczne z prawdą]. so now again Karol plays on Zirkov [hmm, był na 1 akcji na Zirkovie != gra nim]. (Still wondering who paralysed Nomand while ob, Karol or Trixterus?) [Ani jeden ani drugi wtedy nie grał Zirkovem].

A o to, czy mnie ściska dupka, się nie martw, lecz Cię zapewniam, że nie biorę tej wojny tak serio jak niektóre bezmózgie Yeti
z Twojej gildii. Fakt, owe stworzenia występują i po mojej stronie barykady. ;p

Zresztą, ciężko być obiektywnym, biorąc udział w tej jakże krwawej jatce ;)

flameaway i wogóle to coś atmosfera się zagęściła

Przypisy edytora, tj. moje, w nawiasach kwadratowych

Lavi0 18-06-2009 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2571706)
Teeż Cię lubię ;p

#Lavio

Thumedan is now played by guy from Aurera [sprzeczne z prawdą] who got char called Trixterus who TOOK THOSE 20 FRAGS ON ZIRKOV [sprzeczne z prawdą]. so now again Karol plays on Zirkov [hmm, był na 1 akcji na Zirkovie != gra nim]. (Still wondering who paralysed Nomand while ob, Karol or Trixterus?) [Ani jeden ani drugi wtedy nie grał Zirkovem].

A o to, czy mnie ściska dupka, się nie martw, lecz Cię zapewniam, że nie biorę tej wojny tak serio jak niektóre bezmózgie Yeti
z Twojej gildii. Fakt, owe stworzenia występują i po mojej stronie barykady. ;p

Zresztą, ciężko być obiektywnym, biorąc udział w tej jakże krwawej jatce ;)

flameaway i wogóle to coś atmosfera się zagęściła

Przypisy edytora, tj. moje, w nawiasach kwadratowych

Trixterus jest z Aurery i ma ksywe Tajson, więc miałem rację. Napisał mi, że latał na Zirkovie, więc pewnie Zirkov był oddawany na prawo i na lewo i w jego ręce najwidoczniej też wpadł. Więc mi powiedz kto był na akcji w svar na Zirkovie? Bo styl jego podchodzi pod Karola, nie atakował.. tylko mwall za siebie w 1 kratkowe przejście i w długą. ;)

Nie miałem na uwadze Cię obrazić, a także nie płaczę tutaj o oddawanie części charów, bo u nas jak i u was to jest na porządku dziennym.

Jaz 18-06-2009 18:53

Nie zaprzeczyłem temu, że Karol był na Zirkovie na akcji w Svargrond. Ponadto, mogę dodać, że to był jeden jedyny raz, gdy on grał tym charem podczas bitwy.
Dlatego też mogę stwierdzić, że twoja teza głosząca, iż Karol teraz gra Zirkovem jest, niestety, sprzeczna z prawdą.

No to cześ :P

edit. Lawio weź mój msn/gg od Letkiego czy Lokaja, jeśli chcesz pogadać, bo nie widzę sensu w spamowaniu forum ;p

AxeVice 18-06-2009 18:56

Jaka wymiana mysli :)

Lavi0 18-06-2009 19:04

Ehh wiedziałem! Jego styl gry jest nie do podrobienia! :D Na priv daje gg, ale teraz spadam z kompa na 5h. ;p

Endrju88 18-06-2009 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2571722)
Ehh wiedziałem! Jego styl gry jest nie do podrobienia! :D Na priv daje gg, ale teraz spadam z kompa na 5h. ;p

KŁAMCAAAAAAAAAAAAAA

Jest 23:12 i jestes online !!!!!!!!!!!!!!! Więc po co kłamiesz Lavio. Po co kłamiesz że 5h??????????? Domagam się odpowiedzi !!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiecznyodpoczynek 19-06-2009 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endrju88 (Post 2572062)
KŁAMCAAAAAAAAAAAAAA

Jest 23:12 i jestes online !!!!!!!!!!!!!!! Więc po co kłamiesz Lavio. Po co kłamiesz że 5h??????????? Domagam się odpowiedzi !!!!!!!!!!!!!!!!!

WY*******AJ SPAĆ LAMUSIE!!!

Jaz 19-06-2009 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endrju88 (Post 2572062)
KŁAMCAAAAAAAAAAAAAA

A był i nawet wcześniej!!!!!!!!!!!11111111

Lavi0 19-06-2009 08:28

Sorry Whisper.. to moja mama była, poszła sobie buchać miśki wokoło Thais.

Yanne 19-06-2009 08:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2571711)
Trixterus jest z Aurery i ma ksywe Tajson, więc miałem rację. Napisał mi, że latał na Zirkovie, więc pewnie Zirkov był oddawany na prawo i na lewo i w jego ręce najwidoczniej też wpadł. Więc mi powiedz kto był na akcji w svar na Zirkovie? Bo styl jego podchodzi pod Karola, nie atakował.. tylko mwall za siebie w 1 kratkowe przejście i w długą. ;)

Nie miałem na uwadze Cię obrazić, a także nie płaczę tutaj o oddawanie części charów, bo u nas jak i u was to jest na porządku dziennym.

pawel oddawał passy do zirkova i thumedana podczas swojej nieobecności dla tajsona (tixterusa), zirkovem także grał niejaki Konrad Gałecki podczas swojego bana zainteresowani wiedzą kim on jest. to tak samo jak ja latałem sesmą czy azylusem ;p także rozdawanie charow jest na porządku dziennym z tymże u nas ludzie rozdaja miedzy sobą np ktoś ma niski lvl a umie grać dostaje wyższy jak kogoś nie ma... =P nie wołamy innych serwerów na pomoc i o to tutaj sie rozchodzi bo o ile kopengi grały na morganie to furora już tutaj nie grała.
K thx bye

xBardolekx 19-06-2009 09:04

czas przeszły jest tutaj bardzo ważny, grały nie grają więc to jest to samo. a pozatym 7 z 10 furorańczyków ma tutaj 100~ lvle więc nie wiem o co się rozchodzi?

MieChO_SlaiT 19-06-2009 10:47

NVM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!adsadsdsa<10>

Yanne 19-06-2009 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2572236)
czas przeszły jest tutaj bardzo ważny, grały nie grają więc to jest to samo. a pozatym 7 z 10 furorańczyków ma tutaj 100~ lvle więc nie wiem o co się rozchodzi?

to samo jak z aurea u nas dlatego nie widze sensu wytykania sobie kto kim gra o czym wspominalem wczesniej ;), ma ktoś linki do youtube z wczorajszych rozmów w toku na tvn? ponoć był koles ktory gral w tibie mial 60 level na guardi i uznali ze jest uzalezniony, chcialbym o tym posluchac =)

EDIT ZNALAZLEM zwiastun
http://rozmowywtoku.onet.pl/1489375,1,archiwum.html

Daroon 19-06-2009 12:05

@up

To juz jest dosc stare, lecz najbardziej mnie rozsmieszylo to co ten typ powiedzial jak Ewa zapytala sie czy to jest duzy lvl a on jej odpowiedzial, ze tak...:cup::cup:

J.Rabbit 19-06-2009 12:28

a ogladajaca to moja matka przychodzi do mnie do pokoju i pyta ktory mam level lool xD

Master-Mada 19-06-2009 13:47

Z tego co pamiętam to wtedy to był całkiem przyzwoity lvl, sam pamiętam czasy gdy na eriga się wchodziło z 60 lvlem no i nie było tyle botów ;)

Daroon 19-06-2009 16:41

@up

Mylisz sie, ten program byl emitowany z 1.5 roku temu, wiec wbicie 60 lvl to juz byla bulka z maslem... A co do wchodzenia na erig i patrzenia na swoj 60 lvl, to bylo z dobre 2 lata temu jak nie wiecej... ;D

Kakej92 19-06-2009 17:16

zapodajcie linka XD

Antonioo 19-06-2009 21:13

Dawno mnie tu nie było. :)
Mnie z kolei rozśmieszyło to, jak baba się go zapytała czy to fajnie jak się słyszy takie rzeczy o sobie i dlaczego się uśmiecha, odpowiedź "a co mam płakac?" była bezbłędna! hahahaha

Delarev 19-06-2009 22:42

No jak zwykle moja staruszka po obejrzeniu takiej kupy bzdur ma +/- tydzień czuwania i mi wypomina ile siedzę przy kompie i jak bardzo jestem uzależniony. Ofc. po tym +/- tygodniu zapomina o całej sprawie ale ten czas zaraz po takim programie jest irytujący. :confused:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28.