Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

ansekabanse 30-11-2009 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2696984)
Wiecie, tu właśnie widać kto nie ma życia i kto fascynuje się życiem innych ludzi. Nie wiem, czy niektórzy tutaj siedzą 24/7 i wyczekują nowych wieści z życia Sheriona czy Zutera, ale czasem tak to wygląda. Wygląda to dokładnie tak samo jak z babciami i Modą na Sukces, z której się śmiejecie - pewnie z połowa tych fighterów na forum spotyka się na rl i podnieceni gadają o tym co zrobił ostatnio Sherion, co Zuter, kto kogo pobije i że gdyby ktoś z nas mieszkał blisko to wpierdol by dostał...

Zajmijcie się swoim życiem, a wszystkim wyjdzie to na dobre ;)

uwierz mi,z waszej strony wyglada to dokladnie tak samo,a skoro sherion SAM upublicznil swoj zwiazek,wszedzie w kolo ze sterjan przekonywując o swojej wielkiej jedynej nawiekszej i az po grob milosci,to nie dziw się, że teraz ten związek jest publicznie komentowany

twistoff 30-11-2009 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2696984)
Wiecie, tu właśnie widać kto nie ma życia i kto fascynuje się życiem innych ludzi. Nie wiem, czy niektórzy tutaj siedzą 24/7 i wyczekują nowych wieści z życia Sheriona czy Zutera, ale czasem tak to wygląda. Wygląda to dokładnie tak samo jak z babciami i Modą na Sukces, z której się śmiejecie - pewnie z połowa tych fighterów na forum spotyka się na rl i podnieceni gadają o tym co zrobił ostatnio Sherion, co Zuter, kto kogo pobije i że gdyby ktoś z nas mieszkał blisko to wpierdol by dostał...

Zajmijcie się swoim życiem, a wszystkim wyjdzie to na dobre ;)

gdyby zuther nie napinal sie na forum i w tibii,i nie robil z siebie pro kozaczyny,to nikt by mu nie wytykal ze tu struga kozaka a w rzeczywistosci ma spierdolone rl life i spierdolony wygląd

Reloop 01-12-2009 01:17

:D :D :D :D

lepiej byc kurwa emo co hahahah ;d

BTW, KOZACZE BO MOGE

Goton 01-12-2009 01:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2697072)

BTW, KOZACZE BO MOGE

kozaczysz bo tylko to Ci zostało :P

twistoff 01-12-2009 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2697072)

BTW, KOZACZE BO MOGE

skoro myslisz ze nawet bedac emo twoj wyglad by zyskal,to gleboko sie mylisz ;d

BTW,KOZACZYSZ NA TIBII BO NA RL NIE MOZESZ ;]

Reloop 01-12-2009 12:56

idac twoim tokiem myslenia. walczysz na forum to na tibi nie mozesz, walczysz na forum na bo rl nie mozesz haha

pierdol sie emo

/BTW, JESTES PIERDOLONA CIOTA, PEDAL CZY CO ZE GAPISZ SIE NA MOJE FOTY, BRANDZLUJESZ SIE NA WIDOK LADNEGO GOSCIA ?

Wale_Paule 01-12-2009 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ansekabanse (Post 2697021)
uwierz mi,z waszej strony wyglada to dokladnie tak samo,a skoro sherion SAM upublicznil swoj zwiazek,wszedzie w kolo ze sterjan przekonywując o swojej wielkiej jedynej nawiekszej i az po grob milosci,to nie dziw się, że teraz ten związek jest publicznie komentowany

Teraz pozostaje sobie zadac pytanie po co tak upublicznial ale juz wiadomo po co... bejra na calego czule slowka, pokrecil kilka miesiecy i ma pare kk w kieszeni. No ale jak to sie mowi kazdy uczy sie na wlasnych bledach i pozostaje tylko wyciagnac wnioski [;
moge sie mylic oczywiscie bo nie wiem jak to tam bylo dokladnie ale moze i bedzie wielki powrot wkoncu STARA MIŁOŚĆ NIE RDZEWIEJE HEHE

Ciri the Witcher 01-12-2009 16:13

Polaczone sily Wanted i Calortwogo znow nie podolaly wyzwaniu i dostaly wpierdol 15:0.

Nuriel 01-12-2009 16:37

Uznajmy to za remis, Lalis wbił rs :S

Artemon 01-12-2009 16:49

Cama byście nakręcili. :p

XxFilipXxX 01-12-2009 16:52

Jest jakis cam?

Pels0n 01-12-2009 18:15

zenujace jest to ze Wanted mimo licznej przewagi w tym momencie dalej boi sie podpisac War Mode, woli dostawac po dupie robiac yellowy.

zjadlemcukierka 01-12-2009 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pels0n (Post 2697289)
zenujace jest to ze Wanted mimo licznej przewagi w tym momencie dalej boi sie podpisac War Mode, woli dostawac po dupie robiac yellowy.

licznej czego???:o

Pels0n 01-12-2009 18:37

licznej przewagi ludzi oczywiscie i nie przecz ;>

twistoff 01-12-2009 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pels0n (Post 2697318)
licznej przewagi ludzi oczywiscie i nie przecz ;>

nie sraj żarem,na dniach bedzie nas jeszcze wiecej i wtedy podpiszemy eloelo ;]

PussyWizak 01-12-2009 19:57

Jak sobie policzysz wszystkich Dusków, całe Calortwogo, Deduwę, Don Montanas, Impact, Gotenhafen i Ekipę Romontową to może będziesz miał więcej. Narazie nie mieliśmy jeszcze żadnej akcji w nowym składzie. Skończymy sprawy organizacyjne i logistyczne to powalczymy w wyrównanych składach. Z war modem.

Tymczasem apeluję do psów typu Kamyxx, żeby przestały ujadać.

Ciri the Witcher 01-12-2009 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PussyWizak (Post 2697382)
Jak sobie policzysz wszystkich Dusków, całe Calortwogo, Deduwę, Don Montanas, Impact, Gotenhafen i Ekipę Romontową to może będziesz miał więcej. Narazie nie mieliśmy jeszcze żadnej akcji w nowym składzie. Skończymy sprawy organizacyjne i logistyczne to powalczymy w wyrównanych składach. Z war modem.

Tymczasem apeluję do psów typu Kamyxx, żeby przestały ujadać.

wy mielibyscie pol azury ze soba i dalej byscie pierdolili, ze was jest mniej, zobacz sobie camy, albo fragi jakie na was porobilismy przez ostatnie 2 tygodnie (ofc jak tibia com zacznie dzialac) i zobaczysz, ze tych walczacych nie mamy az tak duzo

a ta pomoc z innych serwerow to nadchodzi, nadchodzi i nadejsc nie moze ; / wtf? : (

twistoff 01-12-2009 20:34

A wg. ciebie na tą chwile mało pomocy doszło? ;)

Zegea 01-12-2009 20:38

@Kamyxx
Jakies problemy ze wzrokiem? Kilku doszlo, dojdzie wiecej takze zobaczysz na dniach. W ogole to jak Pussy powiedzial, dzis byla akcja w starym skladzie, no moze z 5 osob nowych, ale ogarniemy sprawy organizacyjne i sie przekonamy, jak to bedzie wygladac na war-modzie.

Sporo sie zmieni niedlugo.. takze ciesz sie poki jeszcze mozesz,
BEY

Ciri the Witcher 01-12-2009 20:40

No to tymbardziej zastanawia mnie jedno, dlaczego kurde jeszcze nie zaakceptowaliscie war mode.

twistoff 01-12-2009 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2697408)
No to tymbardziej zastanawia mnie jedno, dlaczego kurde jeszcze nie zaakceptowaliscie war mode.

pussy nie wyjasnil ci tego w wystarczajacym stopniu?Czego jeszcze nie rozumiesz,to ci z checia wyjasnimy

XxFilipXxX 01-12-2009 20:52

Dajcie cam

Acriati 01-12-2009 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2697408)

odrazu wszytko chciałbyś wiedzieć :P, pożyjemy, zobaczymy :)

Reloop 01-12-2009 22:22

kurde zmieniliscie ip venta ;/

dochodza do was osoby ktore przepierdolily wojny na swoich serwerach, przyczna tego byl brak kasy albo sa jebanymi nobami (patrz. strange walker)
wiec niemamy sie czego obawiac ;]

jedyne zagrozenie beda stanowic chary ktore dostana: niklas, dempah, bsp, jonte, adde ale spokojnie rudy juz ma plan na nich i beda spadac na niezle hedszoty HE HE

twistoff 01-12-2009 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2697481)

dochodza do was osoby ktore przepierdolily wojny na swoich serwerach, przyczna tego byl brak kasy albo sa jebanymi nobami (patrz. strange walker)

jedyne zagrozenie beda stanowic chary ktore dostana: niklas, dempah, bsp, jonte, adde ale spokojnie rudy juz ma plan na nich i beda spadac na niezle hedszoty HE HE

To ze ktos przepierdolil wojne o niczym nie swiadczy,bo przychodza do nas ludzie,ktorzy w sumie utworza nam dobry dmg ktorego do tej pory brakowalo w naszym teamie,a podstawa jest dobry lider ktory umie poprowadzic swoich ludzi.Co sie tyczy tych twoich hedszotow,to szukasz sobie rudzielcu wymowki,zeby jak zwykle pokazac ze jesteś górą mimo ze spadasz w dół.

Reloop 01-12-2009 23:32

juz wiem czemu jestes taki mocny, zobaczymy po paru akcjach jak to bedzie ok ?;]

twistoff 02-12-2009 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2697526)
juz wiem czemu jestes taki mocny, zobaczymy po paru akcjach jak to bedzie ok ?;]

Nie,rudy.To ty zawsze starales sie byc taki "mocny" i fajny,mimo ze taki w rzeczywistosci nie jestes.I uwierz mi po wejscu war mode,wcale nie bedzie tak kolorowo jak sie tobie wydaje, ale oczywiscie pozyjemy zobaczymy.Teraz tak naprawde wreszcie się coś ruszylo w naszym teamie,i jest to dopiero ze tak powiem początek.Ogolnie to ostro zjebaliscie sprawe z calortwogo.

Ciri the Witcher 02-12-2009 00:11

@twistoff
;D w takim razie, aby znalexc sobie dobrego lidera wywalcie urbiego xD

@DoF
Fajnie sie siedzi z urbim na ventrilo :D?

Fan_Dzidzi2 02-12-2009 04:37

czyli nici z wanted na furorze?

WesoL1992 02-12-2009 10:01

Jest jakis cam z walki ;d?

MR_Wojcik 02-12-2009 10:17

Wczoraj na yalahar pokazaliscie jaki macie DAMAGE na Vincencie.. Niestety, wyszlo tez, ze poza tym DAMAGE w tibii, jestescie tez braindamaged.. Stracic 15 osob tylko po to, zeby pokazac ze sie nas nie boicie.. Bravo ! Moze faktycznie, ogarnijcie sobie dobrego lidera.. [;

Wanted chyba jest out of cash..

Savan 10:37:54
ee sherion?? wielki pall hah here pozycz 50k na blesy bo mnie ubili ls
Savan 10:37:59
ee wyslij na hopsa hopsa
Łukasz 10:38:14
HAHAHAHAHAH
Łukasz 10:38:29
Savan 10:37:54
ee sherion?? wielki pall hah here pozycz 50k na blesy bo mnie ubili ls
Savan 10:38:36
haha
Łukasz 10:40:00
Braindamaged..
Łukasz 10:40:03
XDDDDDDDD
Savan 10:40:11
warto sprobowac
Savan 10:40:13
moze usunales :P (*NUMER GG*)

/Wójcik.

Reloop 02-12-2009 12:58

sherion wez ip savana moze sie uda i niema zmiennego ;]]]]

twistoff 02-12-2009 13:01

zapewne jak by savan poprosil o kase urba,to by ja dostal.A ty sherion zawsze kopiujesz wszystkie swoje rozmowy na forum haha lamerstwo ;] btw. pamietacie Jasmin Irlawa?Macie tu wywiad z nią ---> http://www.forum.hunted.pl/f147/2009...ura-18630.html

--- twistoff dodał 1 minut i 27 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2697621)

a ty nie mogles mu tego napisac prywatnie?Komunikujecie sie przez forum?A nie sorry zapomialem ze trzeba bylo przycwaniaczyć nie?

Savan 02-12-2009 13:22

Cytuj:

Na chuj ci moje ip jeśli nawet nie potrafisz jebnąć formata? ;D
1 klik i możecie se je w dupe wsadzić

Reloop 02-12-2009 13:23

a moze chcemy sie podzielic z wami naszymi prywatnymi rozmowami bo w koncu bardzo interesuje was nas zycie c'nie ?;d

^sry informatyk :/
powiesz nam co ma wposlnego twoje ip z formatowaniem kompa ?

Zegea 02-12-2009 13:56

mialem wprawdzie sie nie wypowiadac na tym kretynskim forum, ale jedno co chce powiedziec, rudy ty jestes na prawde zjebany, ja nie wiem taki wplyw ma na ciebie tibia? czy jakies problemy z glowka, he?
A wojcik ty lepszy nie jestes wcale, nawet dorownujecie sobie. Nie bede tutaj wypisywal milion argumentow dla ktorych mysle ze jestescie kompletnymi debilami bo to nie ma sensu, nie wiem czy nawet tu lekarz pomoze.

/to ma wspolnego rudzielcu jeden, ze formatowac nawet kompa nie potrafisz, ty tylko potrafisz zajebac na elfa i chuj.

\co do yalahar jakbys nie widzial nie bylo tam wszystkich od nas, ale spokojnie lukaszek jeszcze te "pizdy" jak ty to mowisz i "lamusy" ... powiem ci jedno zebys sie nie przejechal... ale wg mnie tez jestes kretynem podobnym do rudego, nie wiem rudziejesz spedzajac z nim wolny tibijski czas czy ki chuj?
Na prawde ile gram w tibie takich zjebow nie widzialem, sorry ziomki. to nawet mozna zobaczyc na filmikach lukaszka fistaszka gdzie pyskuje do wszystkich. I juz nie mam zamiaru dluzej pisac i pisac jak wy, zjeby tibia nie dziala to juz na forum trzeba poszczekac, nie wojtek? i zajebac 500 emotikon ";]]]]]]" a sherion milion "[;" i takie z was retardy. Dobra co tu duzo pisac przez takich ****i jak wy wiekszosc osob przestalo tu wlasnie pisac bo to jest zenada co wojtus czy lukaszek pisze. I ile razy nuriel by nie zalil sie na nas ze kozaczymy na forum na nob kontach, tak tez popatrz czasem co pisza twoje ziomki i wez powiedz czy to jest normalne. zapewne nic nie powiesz bo to twoi koledzy, nie ma chuja, tacy rowni goscie.

Smoq_Xanosta 02-12-2009 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2697481)

zapomniales o tribonim, eryku, rammsym, dendo i reszcie szwedow ktrorzy dostana wszystkie chary !!!!!!1

Yours,
Smoq

Kiniol 02-12-2009 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2697538)
Ogolnie to ostro zjebaliscie sprawe z calortwogo.

Jak dla mnie ,byla to jedna z najmadrzejszych akcji jakie podjelismy w ciagu ostatnich miesiecy. Gdyby nie to, prawdopodobnie nic by sie nie ruszylo przez nastepne kilka miesiecy.

Artemon 02-12-2009 15:58

Cytuj:

Nie spingujecie go, próbowałem. :/

LadyCipuszka 02-12-2009 16:46

Nephilims:
http://z0r.de/?id=1001
Pierwszy z lewej to Zuther.

edit
Nuriel:
http://z0r.de/?id=1017
Takla:
http://z0r.de/?id=1068

--- LadyCipuszka dodał 5 minut i 39 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiniol (Post 2697749)
Jak dla mnie ,byla to jedna z najmadrzejszych akcji jakie podjelismy w ciagu ostatnich miesiecy. Gdyby nie to, prawdopodobnie nic by sie nie ruszylo przez nastepne kilka miesiecy.

http://z0r.de/?id=1036

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:28.