![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:D :D :D :D
lepiej byc kurwa emo co hahahah ;d BTW, KOZACZE BO MOGE |
Cytuj:
kozaczysz bo tylko to Ci zostało :P |
Cytuj:
skoro myslisz ze nawet bedac emo twoj wyglad by zyskal,to gleboko sie mylisz ;d BTW,KOZACZYSZ NA TIBII BO NA RL NIE MOZESZ ;] |
idac twoim tokiem myslenia. walczysz na forum to na tibi nie mozesz, walczysz na forum na bo rl nie mozesz haha
pierdol sie emo /BTW, JESTES PIERDOLONA CIOTA, PEDAL CZY CO ZE GAPISZ SIE NA MOJE FOTY, BRANDZLUJESZ SIE NA WIDOK LADNEGO GOSCIA ? |
Cytuj:
Teraz pozostaje sobie zadac pytanie po co tak upublicznial ale juz wiadomo po co... bejra na calego czule slowka, pokrecil kilka miesiecy i ma pare kk w kieszeni. No ale jak to sie mowi kazdy uczy sie na wlasnych bledach i pozostaje tylko wyciagnac wnioski [; moge sie mylic oczywiscie bo nie wiem jak to tam bylo dokladnie ale moze i bedzie wielki powrot wkoncu STARA MIŁOŚĆ NIE RDZEWIEJE HEHE |
Polaczone sily Wanted i Calortwogo znow nie podolaly wyzwaniu i dostaly wpierdol 15:0.
|
Uznajmy to za remis, Lalis wbił rs :S
|
Cama byście nakręcili. :p
|
Jest jakis cam?
|
zenujace jest to ze Wanted mimo licznej przewagi w tym momencie dalej boi sie podpisac War Mode, woli dostawac po dupie robiac yellowy.
|
Cytuj:
|
licznej przewagi ludzi oczywiscie i nie przecz ;>
|
Cytuj:
|
Jak sobie policzysz wszystkich Dusków, całe Calortwogo, Deduwę, Don Montanas, Impact, Gotenhafen i Ekipę Romontową to może będziesz miał więcej. Narazie nie mieliśmy jeszcze żadnej akcji w nowym składzie. Skończymy sprawy organizacyjne i logistyczne to powalczymy w wyrównanych składach. Z war modem.
Tymczasem apeluję do psów typu Kamyxx, żeby przestały ujadać. |
Cytuj:
a ta pomoc z innych serwerow to nadchodzi, nadchodzi i nadejsc nie moze ; / wtf? : ( |
A wg. ciebie na tą chwile mało pomocy doszło? ;)
|
@Kamyxx
Jakies problemy ze wzrokiem? Kilku doszlo, dojdzie wiecej takze zobaczysz na dniach. W ogole to jak Pussy powiedzial, dzis byla akcja w starym skladzie, no moze z 5 osob nowych, ale ogarniemy sprawy organizacyjne i sie przekonamy, jak to bedzie wygladac na war-modzie. Sporo sie zmieni niedlugo.. takze ciesz sie poki jeszcze mozesz, BEY |
No to tymbardziej zastanawia mnie jedno, dlaczego kurde jeszcze nie zaakceptowaliscie war mode.
|
Cytuj:
|
Dajcie cam
|
Cytuj:
|
kurde zmieniliscie ip venta ;/
dochodza do was osoby ktore przepierdolily wojny na swoich serwerach, przyczna tego byl brak kasy albo sa jebanymi nobami (patrz. strange walker) wiec niemamy sie czego obawiac ;] jedyne zagrozenie beda stanowic chary ktore dostana: niklas, dempah, bsp, jonte, adde ale spokojnie rudy juz ma plan na nich i beda spadac na niezle hedszoty HE HE |
Cytuj:
|
juz wiem czemu jestes taki mocny, zobaczymy po paru akcjach jak to bedzie ok ?;]
|
Cytuj:
|
@twistoff
;D w takim razie, aby znalexc sobie dobrego lidera wywalcie urbiego xD @DoF Fajnie sie siedzi z urbim na ventrilo :D? |
czyli nici z wanted na furorze?
|
Jest jakis cam z walki ;d?
|
Wczoraj na yalahar pokazaliscie jaki macie DAMAGE na Vincencie.. Niestety, wyszlo tez, ze poza tym DAMAGE w tibii, jestescie tez braindamaged.. Stracic 15 osob tylko po to, zeby pokazac ze sie nas nie boicie.. Bravo ! Moze faktycznie, ogarnijcie sobie dobrego lidera.. [;
Wanted chyba jest out of cash.. Savan 10:37:54 ee sherion?? wielki pall hah here pozycz 50k na blesy bo mnie ubili ls Savan 10:37:59 ee wyslij na hopsa hopsa Łukasz 10:38:14 HAHAHAHAHAH Łukasz 10:38:29 Savan 10:37:54 ee sherion?? wielki pall hah here pozycz 50k na blesy bo mnie ubili ls Savan 10:38:36 haha Łukasz 10:40:00 Braindamaged.. Łukasz 10:40:03 XDDDDDDDD Savan 10:40:11 warto sprobowac Savan 10:40:13 moze usunales :P (*NUMER GG*) /Wójcik. |
sherion wez ip savana moze sie uda i niema zmiennego ;]]]]
|
zapewne jak by savan poprosil o kase urba,to by ja dostal.A ty sherion zawsze kopiujesz wszystkie swoje rozmowy na forum haha lamerstwo ;] btw. pamietacie Jasmin Irlawa?Macie tu wywiad z nią ---> http://www.forum.hunted.pl/f147/2009...ura-18630.html
--- twistoff dodał 1 minut i 27 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
1 klik i możecie se je w dupe wsadzić |
a moze chcemy sie podzielic z wami naszymi prywatnymi rozmowami bo w koncu bardzo interesuje was nas zycie c'nie ?;d
^sry informatyk :/ powiesz nam co ma wposlnego twoje ip z formatowaniem kompa ? |
mialem wprawdzie sie nie wypowiadac na tym kretynskim forum, ale jedno co chce powiedziec, rudy ty jestes na prawde zjebany, ja nie wiem taki wplyw ma na ciebie tibia? czy jakies problemy z glowka, he?
A wojcik ty lepszy nie jestes wcale, nawet dorownujecie sobie. Nie bede tutaj wypisywal milion argumentow dla ktorych mysle ze jestescie kompletnymi debilami bo to nie ma sensu, nie wiem czy nawet tu lekarz pomoze. /to ma wspolnego rudzielcu jeden, ze formatowac nawet kompa nie potrafisz, ty tylko potrafisz zajebac na elfa i chuj. \co do yalahar jakbys nie widzial nie bylo tam wszystkich od nas, ale spokojnie lukaszek jeszcze te "pizdy" jak ty to mowisz i "lamusy" ... powiem ci jedno zebys sie nie przejechal... ale wg mnie tez jestes kretynem podobnym do rudego, nie wiem rudziejesz spedzajac z nim wolny tibijski czas czy ki chuj? Na prawde ile gram w tibie takich zjebow nie widzialem, sorry ziomki. to nawet mozna zobaczyc na filmikach lukaszka fistaszka gdzie pyskuje do wszystkich. I juz nie mam zamiaru dluzej pisac i pisac jak wy, zjeby tibia nie dziala to juz na forum trzeba poszczekac, nie wojtek? i zajebac 500 emotikon ";]]]]]]" a sherion milion "[;" i takie z was retardy. Dobra co tu duzo pisac przez takich ****i jak wy wiekszosc osob przestalo tu wlasnie pisac bo to jest zenada co wojtus czy lukaszek pisze. I ile razy nuriel by nie zalil sie na nas ze kozaczymy na forum na nob kontach, tak tez popatrz czasem co pisza twoje ziomki i wez powiedz czy to jest normalne. zapewne nic nie powiesz bo to twoi koledzy, nie ma chuja, tacy rowni goscie. |
Cytuj:
Yours, Smoq |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nephilims:
http://z0r.de/?id=1001 Pierwszy z lewej to Zuther. edit Nuriel: http://z0r.de/?id=1017 Takla: http://z0r.de/?id=1068 --- LadyCipuszka dodał 5 minut i 39 sekund później --- Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:28. |