![]() |
Nowy upg. i co za tym idzie lekki bost moim zdaniem dla Irenki
|
Przynajmniej znerfili Vlada z hextechami, AP Alistara, i Vayne.
|
Bardzo ciekawa zmiana w havocu, nareszcie kilka pre setów masteries.
|
Widzę że cisza może rozruszam temat...
Nowy bohater... Nastepny OP char czy może jednak nie wypał...? Waszym zdaniem... |
Moim zdaniem to coś z serverami powinni zrobić :<
I mam dylemat, który champion według was prosów jest lepszy: Kennen czy Fiddlesticks? |
Cytuj:
|
Ch*jowa mechanika jak dla mnie.
|
Turbo żal.
Jedynie +45% do speeda jest imba. Cała reszta guwno. |
Oczywiście, że kennen.
|
AD Kennen. Miałem przyjemność grać z Yellowpetem i jego mega AD Kennenem, który pwnił mój team.
Ah ta duma, kiedy jedyną porażką w match history gościa, który walczył albo chyba nawet jedzie na Dreamhack była w meczu właśnie z tobą! |
Tez bym tak chcial...
|
Cytuj:
|
Panowie gracie w to długo jak tak widzę po postach to może doradzicie jaka Evelynn lepsza? AP czy AD? nie mam pojęcia szczerze o niej, kupiłem ją kiedyś 4fun i teraz mnie naszło nią grać bo znudziło mi się carrowanie gry Karthasem D:
|
Eehh, wiem,ze niby na rankedach wszyscy graja AD ale mi to jakos nie lezy. Gram ap i jest gitez. Zreszta sam sprobuj , na 1 lvlu daj w W a potem wedlug REQW (warto jednak na 8 lvlu dac w w bo krotki stealth troche). Zaczynasz sapphire crystal i 2 potki, budujesz sheena, mobility, jak czujesz sie na silach to tez mejai, rabadon, lichbane, voidstaff, deathfire grasp. Schodzisz i sciagasz papierki :d
|
Imo ap łatwiej skontrować. Na ad masz co chwile bonus do dmg z sheena itp, ogólnie mocniejsza chyba jest.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do Oriany, jest naprawdę fajna. Na pewno nie tier1 must pick/ban, ale użyteczna. |
Cytuj:
Bierzesz Trinity, Ghostblade i BT i dominujesz grę. Co do Kennena, to jako AD jest niezły, widziałem kilka przypadków to był team carry. |
|
|
Ooo, wcześniej nie zauważyłem tego tematu, ale widzę że dużo osób grających w Tibie grają w LoL'a.
Co do tej Evki, to lepsza jest AD, a także jest ona trudniejsza do opanowania. A do walki "Kennen vs Fiddlestick" to Kennen jest lepszy. (Lepsze mechanizm, wchodzisz z ulti, puszczasz zonye i oni Cie nie biją a ty ich tak. Pozdrowienia ; Dretheu |
Ktoś wie jak to naprawić? Po spatchowaniu jak naciskam play (jest na pomarańczowo ofc) to wyłącza się ekran i nic się nie dzieje, a powinien się otworzyć ekran do logowania. Robiłem reinstalla i nie pomogło (1 dzień w dupe :/)
Teoretycznie coś tam w procesach jest ale nic się nie włącza. |
Twój LoL domaga się lepszego kompa (my też)
Spróbuj poczytać na leagueoflegends.pl czy nie ma podobnych tematów. |
AD Evka trudna do opanowania? :DDDD
Przecież to faceroll jakich mało, lol. |
Cytuj:
|
Gralem kiedys ale ostatnio zaczelo mi sie update buggowac,
probowalem reinstala 3 razy i nic to przestalem i wrocilem do tibii. A faworyt moj to oczywiscie anivia :D |
Fiddle ma przewagę, ale ma też trudniej. Musi odpowiednio wymierzyć drain, aby nie został zestunowany.
|
|
Revils tymi madredami dobitnie udowodnił, że gówno wie o budowaniu postaci.
|
Powiem wam, że Oriana budowana pod hp/ap jest imba. Jak uda ci się złożyć itemków na 3,5-4k hp (2xRoE, Rylai, Dcap) to wychodzi ci przy tym ~500 AP i nikt cie nie rusza, ma mega survi, op E które absorbuje całkiem dużo dmg + daje armora, speed itp.
Pograłem nią trochę i zmieniłem zdanie o tym championie. Dochodzę do wniosku, że jest całkiem przydatny support/dmg dealer. Speed i slow w jednym, dobry shield i imba ulti, no i wizja ofc. Może tego nie widać po tym championie, ale ma zajebiście duży potencjał. Lux się chowa. Przegrałem jedną grę z moronami w teamie i miałem 6/0/15 po 55 (!) minutach gry. Ani razu mnie nie zabili. Ogólnie mało ginę tym champem. @down EHEH |
Cytuj:
|
No tu się zgodzę lol, zobaczcie na ich magic resist, tych Madredów równie dobrze mogłoby nie być, heh.
|
Ryba to unranked pro, nic na to nie poradzisz.
|
ROFL, a co ja mam wspólnego z tymi madredami? Haters gonna hate : DD
Już wolę być unranked pro, niż pro wannabe. /facepalm. |
No bo nasz krul szamanuf jo sie kisi na 1500 elo a tak pierdoli jakby byl co najmniej hotszotem.
Brand , anivia, cassiopeia czy leblanc. Ktory/a i dlaczego. |
Mam wszystkich i ogarniam wszystkich. Brand i Cass to taki bardziej sustained (ciągły, spamowalny) damage, podczas gdy Anivia i LeBlanc to heavy nukerzy, którzy rozwalają target w jedno, któtkie kombo. A przynajmniej powinni. LeBlanc jest zajebiście silna w early i mid game, OP bym wręcz powiedział, ale wraz z czasem słabnie. Za to Cass pokazuje swój prawdziwy potencjał i moc w late. Musiałbyś zagrać każdą postacią, bo wszystkie są inne. Mi się osobiście najlepiej gra Cass. I nie słuchaj się pro elo mistrzuf którzy uważają ją za gówno warty śmieć. Może na ELO większym niż 1600 jest uważana za słabą, ale ja mam wyjebane na rankedy i jesli nie masz 1700 ratingu, spokojnie będziesz nią pwnić. Trzeba tylko ogarniać trafianie z Q i nie zapominać o trzymaniu poisona na targecie, bo inaczej twoje E ssie pauke.
|
Cass to syf, Brand facerollowy noskill, Anivia to melodia przeszłości.
|
Chcesz wiedzieć czym grać? Sprawdź match history yoha. Reszta to syf.
|
Nom, gra Ashe, TFem, Orianną czy Malzem = profit
|
Ja teraz mainuje Nide... Dobrze sie gra. Szkoda tylko ze jest tak podatna na lagi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:47. |