![]() |
Cytuj:
@DOWN: Ja bym jeszcze raz passy przywołał jak by nie doszły :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no i chuj ;( 24h minelo a na maila nic nie przyszlo qrwa ! ! ! i co teraz mam zrobic ?? moze mi powiedziec ktos co to:
This account has recently been used. Your account number and a new password will only be sent to your email address if the account is not used for 7 weeks. Please try again after this waiting period. tak nawiasem ma ktos chara na sell na valorii...??jakby co pisac na gg 9841295 chetnie qpie jak nieodzyskam nessona :( |
Cytuj:
A tak wogóle :D Forum pełne frajerów i konfidentów (a zresztą to to samo) Pierdolić Jebanych Chujów Frajerów!! @EDIT: Własnie dowiedziałem się, że jestem haker!!! Aaaa! Jak ja tam mogę?? |
ale TY jestes dziwny simor ! ! ! skumajcie typa pisze do mnie na gg zebym mu podal acc.number i maila : podalem ale nie cytuje : "podaj hasło na e-maila" jeszce czego czy ktos z was by podal ??!!?!! sczerze w to watpie -.- i simorek sie obrazil : "Simor 19:54:14 mam nadzieję ze nie odzyskasz" / "Simor19:54:22 bo szkoda konta dla takiego nooba"
co wy na to ... bo ja wysiadam :baby: |
Ee.. no niedobrze dsi a gadales z poprzednim ovnerem??
mam nadzieje ze odzyskasz chara ;/ |
A i jeszce 1 chcialbym sie pozegnac z valoria i z Wami bo szcerze watpie ze odzyskam nessona ;(
BiG tHankS: Thor Thory,Bartek Ambitny(my bro;D),Simor(mimo wszystko),Gasval(jak ta zarwales jakos lale :D ),Czekotupka(wieze Ci mimo wszystko),Nagrix(jak tam z hmmkami :p ),Noloco,Allelee(jedziesz wNuku ! ! !),Viso Dana(za demon hunt :D ) ,i ogulem wszystkim znajomym BIG THX ! ! ! za wspolna gre ,zycze powodzenia ,hehe cYa aLL moze sie jeszce odezwe jak cos wymysle :confused: hehe jeszce rAz nArA ! ! ! ! ! tak gasdalem on mieszka 3 bramy obo mnie ale i tak wyjechal 13 a ostatni log byl 15 wiec to nieon jestem pewny na 100% !!! |
Ehh.. mam nadzieje ze to nie takie ostatnie pozegnanie ;/
Czekam az wrocisz:P edit : musze cie zmartwic istnieje takie cos jak kawiarenka ;/ |
Obawiam sie ze ostatnie juz niewiem co am zrobic wszystkiego probowalem ale qpa !!! w tibie bede gral ale jak cos to tylko na harmonii :p no chyba ze jakims cudem odzyskam nessona ale ....:confused: sam niewiem trzymaj kciuki xDD
edit : kawiarenka co masz na mysli...? |
Harmonie odradzam -.- troche duzo noobów ehh.. i niema gdzie expic
edit: nie dołuj mnie ze sie nie domyslasz dsi ;;/ 2 edit mam nadzieje ze konto odzyskasz nie mam z kim skillowac:P |
Szkoda Nesson :/ Stracenie 48 Ed i to w taki troche głupi sposób nie jest przyjemne. Wierze, że Ci sie uda odzyskać ;)
Mały adv: http://img56.imageshack.us/img56/1478/33lvlos9.jpg I first 500.000 expa: http://img246.imageshack.us/img246/3990/500000vu4.jpg |
Retired
Siema all i zarazem Nara all .
Tak to prawda kończe z valorią , padłem - straciłem jakimś dziwnym niefartem cały eq więc cóż moge począć dalej mam dosyć tego . Chciałbym podziękować wszystkim którzy spędzili ze mną miłe naprawde miłe chwile na valori . Moja "pikselowa noga" już nigdy nie stanie na Warlori .Tak jak to mówił ufo , na valori nie ma przyszłości a ja sie łudzilem . Special Thx dla moich best bro takich jak Haja , Simor , Arek no i Masa :) Mam nadzieje że to właśnie wy zapanujecie na Valori . Take care all , Have Fun and Gl in rl life . I will miss you . Bye :* ~Metal. |
Bro.... Robie to samo co ty....
Cya All!!!! Dzieki za wszystko i dla wszystkich.. szczególnie dla Gasvala Haji i Simora... 3majcie sie !! |
Gtz all adv :)
|
|
Cytuj:
dobrze ze sie juz dawno wynioslem na guardie, troche noobowy server, ale dobrze mi sie gra, z dala od boundow, z dala od swatow, z dala od pa |
Gasval przykro mi z tego powodu bedzie nam Ciebie brakowalo. Mam prosbe i pytanie. Odeslij mi te rzeczy ktore mial sprzedac Lihitos. A pytanie to na jaki server bedziesz teraz szedl, czy wogole juz dajesz sobie spokoj?
|
Się zastanawiam właśnie czy odejść z Masą i Michałem czy zostać na Valori ... lub grać tu i tu co nie ma chyba sensu ;)
|
Żal mi was :)
Oprucz paru osubek 8o Nie gram tu juz wiec wale to xD 99% > NóóBy 1% > Spox ziomy. " Zostawiam was, ale wruce niebawem" ŻAL MI WAS :cup: |
Cytuj:
ja zapraszam wszystkich na guardie.. edit. post nr 399 ;S |
Cytuj:
98,9% nóóby 1,1% spox ziomy. Bo odchodzisz :) (Patryk: suga min dick, Du er dum, fuck du,) Dag Doei!!! Michał, Masa żegnajcie...Ja nie zostawie tej Valori... @EDIT (DOWN): A pamiętasz jak zaczeliśmy grać na Refugi? I mieliśmy tą rodzinkę...Się nie żegnam jakoś bardzo mocno bo będzie pewnie tak jak kiedyś...Ale jakbyś nie wyszedł z gildi to byś mógł zobaczyć na tibia.com na forum Atticus....Ale widać masz do mnie pretensje o byle gówno...Wiec żegnaj... |
@Mathias , nie spadam na inny serv ;] Do jakiego city wysłać ?
@Ufo , 1 zasada Ufo ma zawsze racje ;D Dzięki ale wole inny non-pvp a dokładniej Refugie , mam tam super zioma ;D @Bjoern , nie będe mówił kto tu został owned ... @Demek , come with me , no future here plx , zakładamy rodzinke z masa , jak coś to kom. @Simor , po tylu latach znajomości tylko na tyle Ciebie stać ? Beze mnie byś nie miał tego co masz . Dzięki . ~Metal. |
1.) Bye Gasval? Niekoniecznie :D Postać na Refugii? Możliwe Czy zostaje tutaj? Jasne że zostaje.
2.) Haja, róbta jak chceta. Ale można grać i tu i tu :D 3.) Af Patryk. Prosze, odbierz wiadomość prywatną :D Błagam :) |
@ Gasval wyslij do thais.
Ehh po co Wy uciekacie na non-pvp. Te servery jeszcze bardziej są do kitu. Sami zobaczycie jak jakis 60 lvl bedzie wyzywac Wam rodzine i Was samych i nic nie bedziecie mogli mu zrobic. Jezeli juz to wszyscy lepiej niech sie zbiora na jakims "normalnym" serverze pvp. |
Bye BYe Gasval
kolejny "wspanialy gracz" odchodzi.. poszedl bym z wami na inny server ale nonpvp ;/ ehh.. za duzo n00bów bo na Valorii rzeczywiscie nie ma co grac.. Valoria jak Polska - nie ma przyszlosci ;( |
Cytuj:
|
heh ja odchodze i wszyscy za mna co za zbieg okolicznosci xDD
Ja wlasnie zrobilem sobie nowego chara na harmonii wszystkich serdecznie zapraszam(nie ze pogodzilem sie ze starta nessona ale ... wiem w czym tkwi blad) :p p.s. Demek odezwij sie do mnie na gg (9841295) mam sprawe :D |
Cytuj:
hehe z polska sie zgadzam ale nie z valoria :P :) widze tylko Simor chce walczyc na valorii i dobrze ;)! chwala ci za to!:* no coz szkoda gasval ;/ niewiem czemu ale niepisales mi o tym na tibi a czesto cie widze online... ;/ zycze powodzenia na nowym servie:) a ja zostaje na valorii jak narazie skoncza sie wakacje to sie skonczy pg xD Hail Bound! Yours Mate~ |
Zacznijmy tak:
po 1.Szczerze mowiac zal mi was gdy slysze rzeczy typu : nara koncze itp. po 2.Gra sie na jednym serverze bo inaczej osiagnie sie wielkie G.... po 3.na kazdym serverze pvp beda pa i ludzie typu bound st. po 4.na serverach non pvp jest w huja noobow i jezeli ktos bedzie ci wjezdzac na gospodare, unbijac potworki ty nic mu zrobic nie mzoesz. po 5.Jezlei odchodzicie to Nara...i powodzenia na NOOB SERVERACH! |
... Gasval lecimy tak jak mówiliśmy bo to co czytam( nie wszysko) to az mi zal.... Cya All!!!
Haja....(wiesz...) |
Po 1 to na servy non-pvp nie są sux , jeżeli myślicie że na serwach non-pvp nie można nic nikomu nie zrobić to mało wiecie ;)
Po 2 Srry Mateo ale musiałem odezwe się do was boys ! Po 2 Masa - Sir yes Sir ! Pozdro 4all ~Metal. |
paley heh i kto to mowi ty juz z 10 razy gadlaes ze idziesz na inny serv :d
gasval idz na no pvp najlepiej tam jka dla mnie odemnie koledzy z rl nie chcilei isc na no pvp wiec poszlimy pvp ale od zawsze wolalem no pvp |
Ja na No PvP bym nie wytrzymał :D Lubię zabijac :P Ale powodzenia :D
|
Gasval napisz do mie ...! :) Ja nie przepadam za non pvp ale przepadam za Masa i Michałem to ide znimi Xd.
|
Haja:) Lecim.... Dobrze ze z nami idziesz:)
|
Cytuj:
Cytuj:
po 1. a mi zal jak widze jak sie meczycie na tej valorii po 2. no to oni beda grac na 1 serverze, tylko ze nie na valorii, wiec o co chodzi? po 3. na non pvp nie bedzie po 4. na serverach pvp tez jest w chuja (przez "ch") noobow i jak ci ktos wjedzie na respa to i tak watpie zebys go zabil, jesli bedzie mial lvl zblizony do twojego po 5. nara, i powodzenia na PA SERVIE Bedziemy gadac inaczej jesli ja na guardii, a haja~ z reszta na refugii cos osiagna, a wy dalej jak takie 'bartki ambitne' bedziecie sie meczyc na tej valorii, kumpel - tolben the sly, z valorii mial na niej 40~ lvl, ale odszedl i teraz ma 100~ rp na refugii... a na nooby naprawde sa sposoby, czemu sie wypowiadacie na temat serverow non-pvp jak na nich nie graliscie? edit. post nr 400 ^^ btw. Af patryk <- zbanowany, MuhAHHAhah ;] |
@Ufo - Dokładnie
Ale jedna uwaga , to nie tolben the sly , tylko Brave Phoenix moj stary dobry kumpel sellnal chara i zaczął grać na Refugi i aktualnie ma 101 rp . Sam wiem bo ty był moj best friend jak i cała rodzina the Sly . ~Metal. |
Racja Ufo, racja. Tylko że my z Hają nie odchodzimy tak zupełnie. Będziemy starali się grać i tu i tu. a z jakim skutkiem? Zobaczymy. A jeśli jakiś typ nam podpadnie, to będziemy dręczyć gnoja. Na Valorii zrobił sie taki syf, że nie da sie grać. Ale będe próbował.
Af Patryk zbanowany? NIEEEEE! Nie przeczyta mojej wiadomosci :( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13. |