![]() |
Cytuj:
@topic Mad-Sin Ciekawe zdjecie ;). Dwie osoby w takim samym stroju i takiej samej pozycji... Gdyby nie te papierosy to byloby fajne. |
up: po części masz rację, ale nawet w takiej dziurze jak moja jest wiele osób, które starają się nie wyglądać jak kopia manekina z wystawy H&M i mają własny, niepowtarzalny styl. A co do ciuchów w sklepach: wszystko jest, tylko trzeba umieć szukać ;)
teraz już down: jak nie H&M, to co jest złe? mi się zawsze wydawało, że wszystkie laski założą na siebie nawet coś, co wygląda jak wyrwana macica, bo tak jest "w haentemie". żeby nie było, to ja też się tam czasem ubieram. w dziale z męskimi koszulkami ;) |
@up
Moze nie tak wszystko... Szukajac czegos konkretnego mozna sie zalamac (np stroj wieczorowy). Strasznie ciezko... Teraz jest juz lepiej, ale pare lat temu moda dyktowala wszystko. Wchodzac do sklepu mozna bylo dostac oczoplasu. A co do indywidualnego stylu... Niby jest, niby go nie ma. W wiekszym miescie ten indywidualny styl staje sie masowy. Co tez juz nie jest ciekawe... Wczoraj obserwowalam :P. H&M nie jest zly... Zwlaszcza dzial dzieciecy. Tylko kto by pozwolil dzieciom nosic takie ubrania? |
Oj tam problem macie... ; P Przecież i tak wszyscy wiedzą, że "tylko czarne glaaany są naprawdę fuuunny, bo mroczna załoga nosi je na nogach...". ; P
|
A ja nie mam tego problemu bo się wożę w mundurze xP Na ogół, ale czasem też ubiorę coś z tej mojej szafy... nie patrzę na modę, biorę co mi się podoba ;p
|
Cytuj:
Ale juz nie jest tak funny, gdy wszyscy wokol je maja. @up Mundur? Ble..;P. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Mundur muszę nosić codziennie, chyba, że jestem na przepustce, mam wolny czas albo po prostu wszystkie w praniu xP
BTW Mundur Sił Powietrznych jest bardzo ładny :* nie wiem czemu się czepiacie ;p |
Cytuj:
@up Mundury sa be... Zero tworczosci, indywidualizmu. Na szczescie, nikt mi nie bedzie kazal ;P. |
Korektor, napisz jeszcze ze dwa razy, ze chodzisz w mundurze, bo inaczej nikt twojego szpanu nie zauwazy :<
|
Chodzę w mundurze, chodzę w mundurze, widzicie szpan? :<
BTW Serio chodzę xP Bynajmniej nie dla szpanu. ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Slyth
Te papierosy miały za zadanie po części ukazać uczucia obiektów na zdjęciu. @Korek Musisz ta? Po mieście też w nim chodzisz? |
@up,
Nie, tylko jeśli chcę. Na terenie uczelni w ciagu zajęć itp. itd. @down, Oni widocznie widzą ;p |
Cytuj:
|
Mundur to część wyposażenia wojskowego na które trzeba mieć papiery. Mówił, że w nim chodzi na codzień, dlatego wydało mi się to dziwne.
|
@emilka:
Nie wiedziałem, że jesteś szalikowcem... I że palisz. ; P Kogoś pobiłaś? ^^ |
@glamri
A widzisz ja tez nie wiedzialam. Nikogo nie pobilam procz Klimmka, ktory jest na drugim zdjeciu po srodku ;) |
Cytuj:
@down: ok ; P A no to brzydal, za filmy się należało! ; P |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Emily Hooligan z ciebie :D |
Cytuj:
|
O kurde, Ville, na tym zdjątku ze skoku na główke złapany został chyba moment, kiedy zaczynasz spadać pionowo w dół.. musiało boleć ;-P
|
Hehe. :]
Tylko ODRA! Emily ;* @spider Nie ośmieszaj się typie bo nie wiesz o czym mówisz. Jak chcesz jeszcze coś dodać do swojej definicji skinheada to może u mnie na gg. :] |
Cytuj:
@down wiesz, linie jak linie ale zarcie nie bylo darmowe :( |
CentralWings? Współczuję ;p
|
Cytuj:
I 'typie' mozesz sobie mowic do kumpla z klatki schodowej ;] |
Cytuj:
Cytuj:
|
>Klimmek
Właśnie Ty się ośmieszyłeś. |
Ville, świetny basen miałeś. ;)
|
Cytuj:
@Mamba Olac basen, tam kijowo - nad morzem fazowo mialem ale niestety tam juz bardziej widac moja wklesla klate dlatego ich nie udostepnie :P |
Prosze o zaprzestanie wycieczek osobistych w stosunku do spidera, jak i skinheadow. Kazdy ma prawo do wlasnego zdania i wlasnej ideologii.
|
@up,
Jesteś taki słodziuuuutki, że chciałoby się Ciebie schrupać :* @topic, Kiedyś natknąłem się na paradę skinów. Wolę do tego już nie wracać xP |
Cytuj:
/me nic nie ma do Korka, raczej. |
Cytuj:
>Ville Zazdrość mnie zżera ;\ |
Gewof, kim jest ta laska na pierwszym zdjeciu ;>? I cos ty jej zrobil?
@Emily Firehair Czyli jednak nie zmokliscie ;). Nie trzeba bylo sie tak martwic:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chociaz... Kto wie, kto wyjdzie z takiego spotkania w gorszym stanie. Poza tym. Drogi panie Dr. Omaderze. Prosze o zdjecie, musze sobie jakis oltarzyk zrobic ;P |
Gubię się w waszych odp. :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07. |