![]() |
Ale postaraj sie cos skombinowac od jakiegos rla ktory gra na silverce. Na galanie mam jakies gowna no ale zawsze cos ;)
|
Nareszcie...
http://i62.photobucket.com/albums/h85/Dawergo/50.jpg Nie wiem po co mi to... http://i62.photobucket.com/albums/h8...oisonStorm.jpg I oto "super" hit... 20:03 Michael Rzotkiewka [55]: 20:02 You lose 10 hitpoints due to an attack by Dawergo Sewery. Nie ma to jak byc druidem... Gra jest ciężka ale fajna :) |
Ku*** Pier**** Cala Ta Zaje*** Popie*** Gre!!!!!!! Nigdy Wiecej Nie Bede Gral W To Gowno!!!!! Kur*** Zajeb*** Co Chwile Mam Freezy I Do Kur*** Zajeb*** Padam....
|
Holu, jak masz frezzy to tylko najtem idzie grac :(
Edit: Wrzuc troche na luz to tylko gra :) a lvl odrobisz szybko ;) |
Ehh.... najt rox? :D
Dawerg, ja dzisiaj wbilem 46 lev.... ^^ Jaki to tomb za tp? Bo ja jade stone tomb za tp...? A co do twojego podpisu ze miales 62 kb to nie pobijesz mojego kumpla... mial 202 :D |
Tez mam ostatnio freeze. Dzisiaj mialem freeza jak mnie scigal 75 ek, a kilver tego swiadkiem ;) Ocknolem sie na yellow hp..
|
Cytuj:
|
Tak wogole to ja koncze ten temat bo dla mnie nie jest ciekawy a wlasiciwie nudny i bezsensowny. Ciesze sie, ze po prostu wczesniej skonczylem grac w tibie i przynajmniej nie spotkala mnie zadna nerwowka:] (sorry za drugiego posta)
|
Ja z kolei chce sprostowac mojego wzesniejszego posta w ktorym napisalem ze Amidarix zarypal mi mojego best kumpla nie chodzilo mi o niko innego jak o Ariela Palka
Holu@ Go Go Go 100lvl Tylko zeys dobrze wykozystal ten lvl nie tak jak na Silverze Dawergo@ Gratki przegoniles mnie w lvl :P Noo wiecie.. YYYY Ten tego Too...... EEEEE..... wina tego ze nie expilem tylko znow wziolem sie za skillowanie :P Nie no zart okazales sie lepszy :P ale i tak ja skilluje :p Mendolina@ Na twoim miejscu nie przyznawal bym sie do tego ze sie kolegujesz z kims takim jak ten Sefor czy jakos tak |
No tak... wczoraj stalem sobie z admiraxem w swiatyni bo akurat go ubil jirizeck czy jakos tak silvanna i jakis qw~i odziwo zboku stal eusecho ze swoim innym charem... pewnie ten admirax to jakis kumpel eusecha :>
@Mendo Bylo trzeba go niezaczynac bo watpie ze jaks pisales 1 posta na ten temat to chyba nie oczekiwałeś wsparcia zadnego ani wsółczucia? |
Napisalem bo sie wkurzylem i po prostu wkurza mnie taki koles jak amidarix ktory gada normalnie pare dni, potem sie pyta co robisz itd. i zaraz wbiega z fe i zabija.;/
|
Cytuj:
Napewno szybko odrobisz, bo dużo grasz :) all wyzej :] Znow sie klocicie... warto ?? Polska - Portugala 2-1 :flaga_pl: Pozdrawiam |
Menda, zalogowales sie dokladnie w tej sekundzie jak twoja milosc Seferof padl.
@Leo A co tam u ciebie? ;) @Sewery WIec jak z hydrami.. ? |
@Neo
Bo mi napisal smsa... |
@Kasztan
To jest black water tomb, chodze tam z ds-ami, rodem i vis na vampach i bonebeast ;) @Łodzianin Chcialbym pojsc ale mnie na to nie stac ;( |
@all
TEN kto zabił Amidarixa ma u mine dług wdzieczności ale na tym to sie nie skończy teraaz tylko czekam na gm'a i napisze to i owo o tym wieśniaku Amidarixie |
To idz na bk quetsa spyl c arm i c shield i masz 25k.. ;)
|
Cytuj:
Need bloker :P |
@dawergo
Zwerbuj Ligusa on ma odpowiedni level i skile na bk chyba z checia skoczy :p |
@omo
Bramka lvl 50... |
a ja se myslalem ze juz ma 50 :p
mała pomyłka sorki |
Powrot
Witam. Postanowilem powrocic do tibi... nie wiem jak to wyjdzie, ale aktualnie mam zajawke ;] mam nadzieje ze nikogo to nie zmartwilo :p
|
all
OMG Może jakiś ciekawszy temat od sprzeczek na forum ? Shortys... dzis dopiero zobaczylem Twoj film jak zabawiasz sie z Pipao i innymi (m.in. Duff). Ale jaja z nich robiles :) Gratki :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: Pozdrawiam |
@Zuleq
Jeśli mnie pamietasz a pamietasz na pewno to jak tylko wyjdziesz na maina to masz ode mnie eq i troche kasy na rozruch byznesu ^^ czego to sie nie robi dla starych ziomali @ Leo Nom filmik jest w pyte a jaki loocik z niekturych wypada poprostu miodzio ale mała uwaga Shorty nie bij polaków to nie po chrześcijańsku bić bliźniego no nie?? |
Hmmm... opieka nad naszym tematem zaja sie Nekromanta... i dobrze ^^ ja juz zarobilem 1 warna za 2 punkty, a wy co ostatnio? :D
o fuck usunol z 10 postow :D Haha jakby przejzal caly temat by zostalo kolo 100 stron :D |
ja dzisiaj za wylgaryzmy 1 ptk + usuniecie posta
|
Forum
Czesc gram na silverze i postanowilem zalozyc forum dla ludzi któży także tam grają : xxxx lub xxxx Widzialem w temacie o Silverze że juz byla propozycja stworzenia takiego forum więc jest Nie ma żadnego wirusa. Zarejestrój sie i gadaj /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ | | | | | | | | | | | | | | | | | | | hehe wy tez dostaliscie? Ja jakos niepamietam takiej mysli ? :> edited by nekr : prosze bez lewych linkow tutaj ;) |
Cytuj:
A ja pamietam taka mysl poniewaz sam ja poddalem :P Omo@ Zuleq nie potrzebuje eq i robic postaci od 1lvl bo z tego co ja wiem to ma uzbrojona postac Zuleq@ Ciesze sie ze stary dobry ziomek wraca :) |
hehe no tak... dzieki ariel ziom ;] ale ja to Rastaman Shine xD 52 sorc i mam ladne eq ale i tak dzieki za checi ELO alL ponowniE
|
oki doki Zuleq skoro nie robisz na nowo chara to witaj w gronie ziomali którzy o tobie nie zapomnieli :*
|
Powiem tylko tyle :
Note: Somebody has paid a Premium Account for you. Please click on "View" at the section "Open Payments" to check the details and to accept or reject the corresponding payment.:) Ps.Przyszedl wkoncu (po tygodniu:P) |
Jako pierwszy mam ten zaszczyt powiedzieć GRATZ pulpecik
|
@ up
Jako pierwszy mogo powiedzieć thx Omo:P |
Nonono teraz to exp ile wlezie ^^
|
nie oglądaj sie za siebie napir**laj ile wlezie :p
|
Markizek, byłeś w tym tombie? Jak tak to ci sie podobał?
|
Gratki Pulpeciku :P
Juz zdolalem zaowazyc dzisiaj ze masz pacc :P Ale jakos bylem przymulony i dopiero zabawa z neoxerem pod dp w thais postawila mnie na nogi :P Fajnie bylo szkoda ze na ta zabawe poszly 2 uh :((((( Zaraz bede plakac/Waldus cycu Waldus cycu przytul Liguska/ Niech mnie ktos przytuli... :D Moja reakacja na strate 2 uhow jest duza poniewaz nie mam ich zaduzo :( |
Gratki Pulpet a swoją drogą ja też teraz czekam na pacca:) Jazdaa;]
Wczoraj w nocy wbiłem w końcu 6 mlvl i 54 lvl :) Jupii piątek 13 rox |
A ja robie zamach na mlev =]
33% do mlev =] |
21:20 You lose 115 hitpoints due to an attack by a demon.
21:21 You lose 331 hitpoints due to an attack by a demon. 21:21 You lose 123 hitpoints due to an attack by a demon. HaHa udało sie nie padłem loot mógł byc lepszy no ale liczy sie przygoda... 22:06 You see a demon horn. It weighs 10.00 oz. To z tych ciekawszych a pozatym gs, 1 dust,3 small emeraldy, 1 talon pare grzybków i to all. Prawde mówiąc liczylem na więcej no ale cóż nie jest tak źle gdyż zrobilem jeszcze warlock questa wiec nie jest aż takie waste :P:) Thx SEBA U ARE ROX!!!:cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |