![]() |
28 golden ringów i 2 death ring :P
pewien 250+ bawił się w dobroczyńce :D |
ja jedynie z free items se wziołem b robe
|
gościu wyrzucał dość dobre itemki wiec ja złapałem blue robe ,knight legi, crown helmet i croco boots
:P |
Kekeke, BOH z free itemów ^^ Pewnie to był hack ;P Mogłem złapać wiecej, ale byłem podjarany bohami xD
|
Ja znalazłem p-legsy i kolega dał mi p armor. aaaa i jeszcze z free items 4 kusze i jak bylem na shamanach to sobie ciała przeszukiwałem i 2x Wand of Decay lootłem. Ale tak to z tych dobrych rzeczy to 48 scarab coinsy i guardian shield :)
|
7 bp crosbow'ów na dachu jednego z domków na fibuli :] zabrałem i było grubo ponad 13k
|
noble arm pod dp B) do tej pory jestem pod wrażeniem mojego refleksu:]
|
Około 10k oz fooda : )
|
Ja tam niedługo gram wiec nie jest tego wiele.
Ogromna ilość dwarven shield. Mining Helmet kiedy przechodziłem obok jednego z domków w thais(Niestety został stracony po włamaniu na moje konto) backpack a w nim 10k Party Trumpet(również stracona po włamaniu na moje konto) Small Diamond |
Wracając z hunta na wieży minosów na Darashii, zahaczyłem o depo spotykając w nim (byliśmy we dwóch) hackniętego 74 RP. Loot: 3 Giant Swords, 4 Bast Skirt, 2 Santa Doll, 13 X-Mas Tokens, Golden Armor, Boots of Haste, Steel Boots, 131k w kasie i 31 holy orchids :) Byłem zajarany jak nie wiem co 1 raz od początku gry w to coś :D Nie licząc free item, i innych powodów że ktoś coś daje z powodu " nie gram " " hacked " " masz bo nie gram " najcenniejszy item który leżał na ziemi i zdołałem go podnieść to Vampire Shield rzucony przez jakiegoś 60~sorca .. Kolo potem strasznie pluł mordę że przez przypadek myszkę klikną i wyrzucił shielda :D Nie wiedział że to ja.. :p
|
Jedynie DSM,Crown Legs,Golen Legs Demon Helmet
|
Ja raz w depo w venore nałapałem z 20 bp
|
@up:
key? Ja pewnego razu szedłem nie daleko of'a i znalazłem w bagu pod drzewem fire sword'a i plate armor to jedyne co cennego znalazłem, no oprócz oczywiście jakiś lootbagów, które ważyły po ponad 10k oz. |
ja z 'zaufania' miałem BoH, crown armor i k legi
w deadzie golden armor tak o na ziemi to woce :S |
Ja znalazlem w Venore Kolo Npc Z czarami dla pala i knight crystal sworda plate armor i bp manasek!!:) Sadze ze ktos chcial sobie zeczy przezucic:)
|
Ja na rooku znalazłem trzy chain armor bag wypełniony żarciem i kasą z 500gp 20 mies i tona serów
A na mainie znalazłem plate legi |
Knight armor, K legs,devil helmet i bp kasy w dednietym 35 pallu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja soft booty znalazlem!!!
Nie ja ale kolega h*j pier**lony xDDDDDD |
No to ja się muszę pochwalić, że na swojej starej postaci znalazłem w dedach takie rzeczy jak: demon shield, medusa shield, crusader helmet, boots of haste, crown armor i demonrage sword. W sumie były to 4 dedy humanów.
|
O ja czym wy sie podniecacie " Znalazlem copper shielda na mainie " " znalazlem legion helmet na mainie " " Znalazlem lootbag pelen plate shieldow " ja nie moge przecierz to sa smieci po co mial by ktos je brac!!X( ja bym sie wstydzil powiedziec ze znalazlem plate legi bo to tez smiec.. Wiec sie takimi zeczami sie nie podniecajce.
Moj najlepszy przedmiot jaki znalazlem to 7 bear pawow lezalo se jak wracalem z cycow i knight armor niepamietam gdzie.Napewno bylo tego wiecej ale nieprzypomina mi sie.:]B) Ooooooo a z free items to dluuugo mowic.Powiem co najlepszego: vamp shield , b robe , crown helmet , devil helmet , boh , bp crossbow , p ammy i chyba jeszcze giant sword i 3 woi xD:]B) ( ma sie ta zrecznosc :D ) |
Z kolegą chodziliśmy po depo i b robe i 15k :)
|
mystic turban =o
|
Cytuj:
|
Ja raz szedłem sobie 18 knightem na dragi(oczywiście nie expić, tylko looknąć). Na ogniu leżał worek(na ogniu worek? Dziwne nie?) Otwieram i.... O.o 100 Enhanded spirów, 3 serpent swordy, sea BP, fury BP, Jungle BP(nie zdążyłem zobaczyć co jest w tych 3 BP, bo przyszedł właściciel worka) 124 RP. O dziwo nic mi nie zrobił. Zabrał worek i posłał mi '' ^^''
|
ja ukradlem rare seta w loot bagu (jakis 230ek go ciagnal) 8o
|
Cytuj:
|
xD
Dragon Hammer
|
Ja znalazłem Knight Axe "ukryte" za drzewem :P (tzn. ukryte nie było bo pół worka było widać i tak mnie skusiło aby tam zajrzeć).
|
Dzisiaj znalazłem ciało.A w ciele: 2,8k knight armor,serpent sword,guardian shield i time ring!Lol myslalem ze wrzasne z radosci.:)
|
Cytuj:
sry. za OT :/ |
Ja znalazłem DSM na moście dwarfów jakiś koleś wywlił jeszcze bohy ale nie zdążyłęm wziąć.
|
<Post do kasacji> xd
|
Ja Pudziana wazył 10000000+ oz ;d
|
Dzisiaj na srodku depo lezala sobie demonka:D
30k+ do banku wlecialo ;) |
A ja sobie patrzałem na 20 poziomowego paladynka uciekającego przed berserkerem, crown armor i crusader helmet do przodu byłem:)
A najwięcej wartego i zarazem najśmieszniejszego deda jakiego znalazłem,to na niedźwiedziach na południe od Thais, Vampire shield, noble armor, necrotic rod i bp uhów:D A przedmiot leżący na ziemi to Golden armor. |
Ja w trupie bohy na of skroiłem bohy do bp a właściciel po nie przyleciał jakieś 2 sec potem jak ja je skroiłem. A w dp GS ;] koleś niefortunnie położył GS na srodek dp i moja szybka rączka go podpiepszyła :]
|
Najlepszy loot znaleziony na ziemi(nie z ciała, ani ukradziony, przeciągnięty i zabrany) to guardian shield :D...
- nie wiem czym sie chwalicie, ze ukradliście komuś item.. TEMAT jest o znalezieniu itemu :< |
Cytuj:
Prawie ja wzialem ale mam lagi:(:( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:38. |