![]() |
nie no z tym uwazaniem na Was to chyba przesada...kazdy moze wziac 5 30 lvli i z combo bic...Ellowi ten dead sie nalezal za to ze kozaczyl bo chyba nikt nie powie ze tak nie jest/bylo ale mimo wszystko dobrze ze jednak nie konczy z tibia:)
@Ell Gadalem z Maciejem (nie chce rzucać nicku) i mowil ze chyba idziecie na new serv jak wyjdzie... i najprawdopodobniej tez sie wlacze xD pozdro:) |
Ell przypadkowa ofiara to ty nie byles, gdybys tak nie cwaniakowal po thais itp itd., nie zostawial durnych postow na forum kto to ci nie zaplacil za deada, to bys nie padl. Raz mowisz ze byles afk, raz mowisz ze cos tam miales otwarte okno? 8o czy cos takiego, a teraz mowisz ze NIE byles afk, po czym mowisz ze sie ani razu nie uhnales. Ja walczylem z toba czy z uh-botem ? 8o 8o Ktoregos dnia wrzucimy filmy i sam zobaczysz, ze sie kompromitujesz.
Btw. jak chcesz nas zabic zapraszamy. |
Cytuj:
@UP 100% racji!!! Wiesz, tłumaczyć się musi, bo on ma duże ego o sobie ;/ Btw. Ja i tak wole Kazu'ya Team ^.^ |
Płakać z powodu utraty czegokolwiek w Tibii to dla mnie oznaka poważnego uzależnienia. Ell~ radziłbym iśc do psychiatry, albo chociaż psychologa i porozmawiać z nim o swoich problemach.
Zauważ, że są rzeczy ważniejsze niż ta gra. Może dzięki tym, którzy cię zabili przejrzysz na oczy ? Sam straciłem niedawno tyle co ty, a może i więcej, więc wiem co mówię. Wydoroślej. To tylko durne pixele. Z poważaniem, Raditz~ |
Cytuj:
@Down Ja chociaż nie szaleję na punkcie KRULA SZAMANUF, i nie płaczę jak coś stracę w Tibii. Btw. Jak czegoś nie wiesz, to sie nie wypowiadaj się na ten temat, Spai ;-) Mam więcej lat |
Cytuj:
@Raditz Saiya-jin Zgadzam się z tobą. |
O, teraz zauważyłem że Ell Demono zfragował Master Fiara, czyli noobchar który zostal sprzedany razem z Tenshinkhanem.
Gratuluję fraga, moze nie jestes taki cienki jak myslalem? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo Tenshi to Kazu'ya. Pooglądaj filmiki Kazu'yi, a ujrzysz tam pana Raditza. Oni są kumplami ;o Nie no, nvm Tzn. Kazu'ya, to 1 właściciel Tenshiego. |
chwalil sie;-)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A Kazu'ya to stary Tensh. |
Ei wlasnie kópilem postac powiecie mi gdzie moge dobże expic rzebym nic nic nie stracil i czy mam expowac ze szczalami czy z boltuw ? Pszyjmie mnie ktos do guilda ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Powiedz ze nie kupiles tej postaci to pol morgany Cie wysmieje. |
@up
Ej widze rze ty jestes jusz durzy i pewie umierz grac w tibie powiez mi gdzie moge expowac ? GDIZE SOM KOPALNIE ROTUW KOLO THAIS ?! @Edit Eh dobra koncze to bo widze ze IQ niektorych tutaj nie przekracza rozmiaru buta. Gratuluje ! :D |
Cytuj:
Chyba ze nie walczyles :o |
Rozumiem, że Master Fiara i Tenshi~ byli na tym samym koncie, tak? o;
Tenshi peekay ? :> |
Cytuj:
Ręce opadają! Tenshi, a Ty masz pewnie IQ takie samo, jak ma Doda ;D I o czym to świadczy? ;/ |
Cytuj:
@up To ze nie zrozumiales ironii to juz nie moja wina koles..idz sie wyzalic na wieczorynce, a nie bedziesz mi tutaj pie*dolil wywody na forum. |
Cytuj:
Btw. Zdążę się tu wyżalić do 19, bez obawy! Wieczorynki nie będę już męczył ;D |
Cytuj:
Patrząc z innej strony... Postać trafiła w całkiem dobre ręce, nie została zjechana, wręcz przeciwnie. Na początku, po tym deadzie od 60 i 30 knighta pomyślałem, że trafiła w ręce nooba, ale się myliłem. Btw. Tak, Kazu'ya to 1 owner Tenshiego, mój kolega z rl. Proponuję kontynuować wątek wojny Avis z Succesfull. O ile mi wiadomo Victeron wbił kolejny lvl, Keri Inferno również. O co chodzi?:) Sylanus zapowiedział, że zfraguje Victerona... |
Cytuj:
SYLANUS GO GO GO! |
Cytuj:
Jezeli to zart to nie smieszny... |
Name: Victeron, will be deleted at Jul 04 2007, 18:54:17 CEST
pr0vokacja?:D edit: Name: Anandumim, will be deleted at Jul 04 2007, 19:06:49 CEST |
o co chodzi? xD
|
O nic nie chodzi. Nie bede mowil o co poszlo i jakie sa powody bo po co maja wszyscy wiedziec. Powodzenia w wojnie :cup: tylko tak dalej a rozwalicie AVIS :D
|
moge się zalożyć, że prędzej czy później "oddeletujesz" chara.
Gdzie teraz będziesz grał(jeśli wogóle?) EDIT: a o tym, że pierwszy owner tensh'a sprzedał postać chyba wiedzą wszyscy |
Cytuj:
|
Zal dupe sciska i oczami wychodzi >.>
|
Vic, chcesz zwrócić na siebie uwagę? ;/
Taka sobie prowokacja xD |
Gebhard chyba hacked...
|
Cytuj:
@Leefoo Nieciekawie ;/ |
Cytuj: