![]() |
Cytuj:
|
troche nie bylo zgrania dzisiaj ale to napewno nie koniec ;) chlopaki odrobia straty Zobaczymy co przyniesie przyszlosc
|
Nosso skoro nie czytasz postow to po co na nie odpowiadasz??
Ty tylko bluzgac potrafisz na forum wez przyklad z Eldyna i zacznij normalnie konwersowac a nie wszystkim tylko ublizasz i to jakbys jeszcze robil z jakims polotem ale ty normalnie jak cham gadasz panie "biore udzial w all akcjach". Dzisiaj wszyscy widzieli dwie wielkie buzie dofu Corsa i Nosso ,pierwszego nawet nie widzialem a drugi utani hur i depo jak jeszcze nie bylo nic przesadzone,wiec od teraz milcz panie "depo all action man". |
Cytuj:
GZ El Drazorri, swojego najwierniejszego człowieka ojebałeś bo na SD Ci nie starczy, nie wiem jakim cudem ludzie jeszcze są z tobą. Widocznie się dobraliście i tworzycie zajebi*** zgraną "KUPE" gówna :) |
@Nosso
Haha i ty mowisz ze bierzesz udzial w wojnie, z tego co tutaj czytam to polowe open battle przesiedziales w pz'tach wiec ja nie wiem jaki sens byl isc w ogole sie "bic". Te 12 sd'kow to naprawde po h*** fest, no ale jak na ciebie to i tak duzo. Tam juz ci ktos powiedzial zebys sie nie wypowiadal, albo jak chcesz cos powiedziec to sie zastanow 10 x przed tym. Wlasnie bym zapomnial...dzieciak to sobie mow do kolegow jak ci na to pozwola a nie wyzywasz wszystkich wkolo procz dofowskich kolegow -.- Szkoda mi ciebie, masz racje zal.pl |
Cytuj:
|
Cytuj:
edit. slyszalem tylko ze urb pozbyl sie sca, hota dh i cos tam jescze, nice el drazito na co jeszcze cie stac?? |
Bla bla bla Yavi napiszcie jeszcze ze Draza murzyni pobili,Urb daje logi w bitwie a do tego wszyscy z Wanted kradna i na botach jada.
Swoja droga dziwne ze zawsze najwiecej do powiedzenia maja najwieksze tchorze.Lord Sensej wyszedl z trapa juz nikogo z tych wielkich pyskow nie widzialem modlili sie w temple jak ich koledzy jeszcze sie bili.Wszystko mozna na Wanted powiedziec ale jedno trzeba przyznac my mamy jaja nie tak jak ty Yavi.Pokazalismy to juz pare razy, na Edron jak 6 osob przyszlo na wasz masslog a wy jak mlotki zamiast nas rozniesc zescie droge zablokowali i dzisiaj tez 30 na 15 i zescie dostali baty. |
DRODZY CHLOPCY DZIEWCZYNY I OBOJNIAKI mam duzo do powedzenia na temat dzisiejszego open battle raczej nie open battle tylko open s.p.i.e.r.d.a.l.a.n.i.e bo wanted zabijalo a dof s*******al na statek i sie kuuurwa gapili jak im kolegow wybijali i plywali do venore i spowrotem pewnie dlatego ze w venore se wyjda ze statku i ich nikt niezabije bo wanted w thais !!!! moze to jest ich sposub na wygrywanie ?Zgodze sie z eldynem jak stalismy na statku to powiedzial ze dof ma taka sile ataku ze jak by jebneli kombo w bubble to by padla a ja nawet powiem wiecej niezdazyla by se palca w piiicze wsadzic i by padla co za problem zebrac sie na statku wyjsc wszyscy na raz pierdolnac w drazia sdkami i po sprawie reszta wanted sie speszy i mozecie spokojnie zabic reszte bo wanted jest jak stado zwierzat jak ich boss padnie na wojnie to oni rezygnuja bo bez przywudcy niema chhuja we wsi.Zgodze sie z moim szanownym sasiadem panem Tomaszem wr00nem ze nowa taktyka urba na nieczekanie 15 minut jest efektowna tylko teraz zamiast 15 minut czekac on poczeka o wielle dlurzej.Nawet dof grzac dupy w pz nieumie bo padaja :D .Teraz cos co duuzo ludzi nielubi cos niezwiazanego z wojna yavi gz outfitu co trzeba zrobic zeby taki miec dobrze trafiles z tym outfitem jak dof padal to ty na pogrzeb w nim szedles hahahahaha ? WIEC DOFOLUDY BRAC SIE KURRRWA DO ROBOTY BO JAK TO MOJ KOCHANY BYLY WYCHOWAWCA MOWIL (W GRUDNIU) TO JUZ OSTATNI DZWONEK ZARAZ KONIEC NAUKI TRZEBA BRAC SIE DO ROBOTY :p mam nadzieje ze to zrozumieliscie ale macie duzo madrych ludzi w waszej gildi.:cup:
|
HAHA ubóstwiam Corsa
Ten post posciwece corsowi kilka stron w stecz napisal nasz mistrz COrs!!!!!!!!! ze jak ma nas lac skoro all w pz dupe grzejemy :/ a on locki zapala i spiewa sobie ptaszyna. Dzis sie popisal niesamowicie gdy all koledzy padli wtedy Cors pognal w glab Thais hahahahahha gratuluje (tchorzu) i teraz potwierdzila sie teoria Cors jest mocny w mordzie...
|
Ja pierd*** nie mozecie ku*** napisac,ze "daliscie dupy" ? A nie teraz kazdy bedzie pokazywal jaki on byl waleczny, ile to sd wyjebal,kto gdzie i jak spieprzal. Eh...
@Nosso A co kogo to obchodzi ze ty nie czytasz tych postow... Ja bardzo lubie czytac twoje, bo jak zauwazylem to kazdy dla Ciebie jest dzieciakiem etc... Te 12 sd wsadz se w dupe !! |
Cytuj:
Dobra, wróce do murzynów: Tak to prawda że banda murzynów pobiła El Drazitta ( nie wiem dokładnie jak bo nie pamiętam ) ale stało się tak, i wbił chłopaczek na Ventrilo ( jak jeszcze byłem w Wanted ) i się nam skarżył jak to go bambusy pobiły ( ech ta dyskryminacja rasowa... ). Urbexx daje Logouty? Tak to prawda, daje logouty zamiast ratować swoich, my przynajmniej wyratowalismy Allerana z trapa, a Urb? On dał Logouta jak padł Draz, dał Logouta jak była akcja w Venore, a teraz się zbanował bo naszch się zebrało więcej ;D Jeszcze coś? Prawda jest taka, że Wanted nigdy się z nami na Free Open battle nie umówi, aby były wyrównane szanse itp, bo srają w majty i się boja, a bez noobcharów sobie nie dadza rady. Jedyną osobą którą podziwiam jest Drazharm, i respekt dla niego za odwage itp, czemu? Igragorn się zesrał i padł, Urbexx nawet PZlocka nie robi jak nie mają dużej przewagi, a reszta bez Draza i Urba srają w majty. My dziś zrobilismy spontana, i prawie by nam się udało, ale Shit was happens, padlismy i padniemy pewnie nie raz, ale nie poddajemy się, nie mamy nic do stracenia ( tak jak Urbexx xD On już stracił to co miał, współczuje Ci chłopie, że własna Guildia cie ojebała ;( ) No cóż, życie toczy sie dalej, Tibia to tylko Gra a Drazowi kij w oki ;) P.S. Draz, mam nadzieje ze zabrałeś juz mi Invita do domku ;D Cytuj:
Pozdro for all :) Yavi~ |
HEH smieszna sytuacja kiedys draz pisal do yaviego ze szkoda ze juz niepogra takim knightem skile prawie 100/100 .hahahah a teraz yavi powiedz tak dla urba i draza szkoda takiego palka 166 i 179 i skile obydwaj 100 + dist urb (105) hah teraz oni musza czuc sie zle 8o YAVI POWTARZAM MOJE PYTANIE CO TRZEBA ZROBIC ZEBY MIEC TAKI OUTFIT
|
Cytuj:
Sirkiks a Sir Kiks to 2 rozne osoby. Nie huntuj Sirkiksa bo nim gra ten kto wczesniej oddal chara Sir Kiks obecnemu wlascicielowi. Sirkiks jest wprawdzie retired ale pisze to bo moze wroci do gry i sie zdziwi ze ma hunta nie wiadamo za co. |
Cytuj:
|
Cytuj:
JA P.I.E.R.D.O.L.E !!!!!!!!!! no yavi zamiast dac dla sandry albo innego sorkopodobnego ludzia te 300k:P to ty na outfit wydajesz OMG na twoim miejscu wzia bym se inny ale tez dsma c legi i meduze trzeba dac !!! TEN CIP SOFT JEST JEBNIETY ZEBY MIEC FAJNY OUTFIT TRZEBA SLONO PLACIC ( boje sie kolejnego up date);( |
Oka, do jutra 12 rano wszystkie posty z wulgaryzmami maja byc wyedytowane, inaczej pojade z ostrzezeniami i banami, mowie to do wszystkich, niezaleznie w jakiej gildii czy kolku rozancowym sa. Jezeli sie nie chce - trudno, odpoczynek od forum niektorym nagrzanym od monitora glowkom sie przyda.
|
Yavimava jak mozesz opowiedz sytuacje z Urbexxem kto dokladnie ojebal i co ; ] , tak btw nazywacie Urba ''szybkimlogoutem'' , a co niby on mial zrobic ? bylo was tam 20 + osob z DoFu , a z Wanted o ponad polowe mniej i Urbexx jak szalony mial sie rzucic na DoF moze sie jeszcze mial sam strapowac? albo poczekac na trapa to przeciez bylo by bez sensu pasc na marne , ale tutaj oczywiscie udziela sie wiele osob , ktore jakby mialy takiego chara to by oczywiscie nie uciekli co oni by zrobli wogule jakby mieli taka postac i takie tam ale pozostawiam to do myslenia ..
-Jeszcze napisze pare slow do Szanownego Pana Nosso Mc'Furry czytam twoje posty od poczatku tematu i jedyne co wyczytalem to wielkie gowno , a fakt ze zuzyles 12 sdkow to naprawde cos niewiarygodnego ; ] nazywasz dzieciakiem kazdego wokol , a masz 17 lat i chyba sam jeszcze jestes dzieciakiem wiec zanim cos napiszesz zastanow sie sto razy. -Cors Ent duzo piszesz , a przestales dzialac . Czy ma ktos jakis filmik z tej open battle ? jak ktos ma nawet taki jak Shanoz to niech wrzuci . |
@Pavvulonik ...na twoim miejscu...
No wlasnie Ty to Ty, On to On co zal ci dupe sciska ze ktos sobie fajny bajer zrobil, a cie na to nie stac. To jego kasa i zrobi znia co zechce wiec h u j ci do tego. Jak bys nie wiedzal Yavi zawsze kolekcjonuje unikaty wiec skoro jestes taki madry powinienes to uszanowac a jak brak ci pomyslow zeby kogos tu ponizyc idz na inny topic i znajdz sobie jakiegos buraka. |
I to mi sie w nim podoba ;) bo nie chomikuje kasy jak reszta ;p tylko jak sie bawic to bawic ;)
Yawi a po co mialem byc ?? jak chcesz mnie zabic to mow gdzie i kiedy to sobie mnie fragniesz ;] |
Sir gansta GRIT
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Sova za 1,9 MPA za 800k hota za 300k tediego za 400k ( nie pamietam już dokładnie cen ). Teraz przyszedł czas na Addony ;) Fakt faktem, ze po deadzie nie miałem na jednego blessa ( brakowało mi ) ale jak już powiedzialem umiem zarabiac kase w uczciwy sposób w przeciwieństwie do Wanted... Pozdro ;) Może wreszczie zmienisz strone po której walczysz. @up A czego się spodziewałeś po gammblerze? |
Hahaha!
Obczajcie ten link >>http://www.tibia.com/community/?subt...ildName=Hanted xD Grupa zrzeszająca ludzi ściganych przez Wanted. Jej celem jest ułatwienie członkom tej jakże zacnej gildii ściągania armorów z niewinnych osób. Teraz taki igragorn, bądź elit ptaszer wejdzie sobie na tibia.com, znajdzie odpowiedni cel i zarobi na aol oraz blessy. Jeśli masz hunta u El Drazito wstąp do Hanted! Wspomóż go swoimi itemami tak jak to zrobił Urbexx! :P Pozdrawiam! ;) |
Nie no yavi ty jestes glupszy niz ustawa przwiduje:
po 1 - jak wy zescie czekali az wasi pzeta zgubia?- jak wy zescie Gammblera na poczatku sfragoweali i co od razu wtedy kiedy byl wir walki mysleliscie o tym dosc nam fragow musza nasi pzeta zgubic to gratuluje 7 waszym sie to nie udalo mimo ze was bylo 30 nas 15. Po 2- skoro myslisz ze Urb bana zlapal specjalnie to jestes idiota gdyby nie to Greymir i Alleran by teraz blessy kupowali. Po 3- te nooby to wam pomogly bo co chwila na pomoscie do statku mielismy przez nich bugi i nas z gry wybijalo (dziwne ze all te nooby leczyly waszych a nas bili,ciekawe po czyjej stronie oni byli? licvzyli ze fragi unjoty bedziemy wbijac goniac ich). i po 4-Jakie 2 gildie z tej niby pomocnej nas gildii widzialem tylko Leo Ganxta jak stal obok i bil nooby zeby nie blokowali.(swoja droga jak oni powiedzieli o alliance z nami to zescie sie z tego smiali a teraz wypominacie). A wogole to komu ty i gdzie pomagales jak stanales tylko na chwile kolo Pln bramy Thais a potem zes wrotki z Nosso odpalil do temple??Ja wiem ze wy w dofie sami wojownicy i co masz tu teraz pisac ze tchorz jestes i sie boisz ze ci ten melonik spadnie? Piszecie teraz ze wasza akacja byla spontan jaki k.... spontan?Urb i Draz sie wkurzyli i zaczeli lac waszych noobow ktorzy ich trapneli w Venore zlapali locka jak zescie massa zrobili 24 was bylo na Draza i Urba do Thais z wami dobiegli i dop[iero w Thais reszta mistrzow zaczela dolaczac i bylo 12 nas na was 24.O czym wy gadacie wogole my mielismy spontan a nie wy.Jak padala Sandra,Cez to was bylo juz 32 online a nas 15 tylko nasi na polu bitwy a wasi po norach stali w temple i depo.Teraz kazdy odwazniak Nosso nawet 12 sdkow uzyl a ty 10 explo brawo gratuluje. |
A moze to tylko sciema ze drazharm okradl urbexxa , moze oni tylko udaja i urbexx ma pojsc z placzem do dof i jako h level i duza sila sd'kowa dostac dostep do ventrillo i szpiegowac dla draza , lub w jakiejs bitwie nagle jeebnac sandre z sd?
|
@Nosso
Ty naserio masz kompleks jakis??? kazdy kto cos powie nietak wedlug ciebie jest dzieciakiem, a ja powiem tobie tylko tak ze jestem za DoF bo niechce zeby dalej bylo PA, ale moje serce porusza glupota i snobizm takich ludzi jak ty jak masz mowic cos madrego to mow a jezeli nie to zamknij sie i wszyscy na forum beda happy.....co do stronniczosci to za DoF jestem przewaznie dlatego ze niektozy ludzie z tamtad sa zaje....ci i oczywiscie jestem przeciwny PA ktorym pan Drazz zarabia na swoje potrzeby....ale mam do niego szacunek tak jak ktos juz tu powiedzial, szacunek mam tak samo do niego jak i do Corsa, Senseja, Clericka, Sandry, Minavanda, Yavimavy i kilku innych ludzi z DoF Wanted i pozanimi...ale szacunku do ciebie niebede mial bo wydajesz mi sie tak szczeze jakis troszke walniety...qwa tibia to jest gra, a ty ta gre przezywasz jakbys rodzil, biez przyklad z Yaviego, on sie ta gra bawi a jezeli padnie to niemarudzi tylko odbija i sie niemartwi, tak samo jak Sensej on gra dla przyjemnosci, i w przreciwienstwie do ciebie wnosi cos do tej gry bo przynajmniej potrafi sie utrzymac na trapie i wylezc z niego( i przy okazji zagonic cie do swiatyni)...i zaraz zjedziesz mnie od dzieciaka ale to ty chyba dodales przypadkowo ta jedynke przed siodemka...i mimo ze mnie zaraz pojedziesz zobacz ostatnie 30 zakladek albo lepiej ulatwie to tobie otoz -Sir Kiks "DoF mi nie przeszkadza bo jest to jedna z najlepszych i najstarszych gildi na servie, ale przeszkadzaja mi takie osoby jak TY." -Gammbler "Nosso Ty sie i tak ograniczasz tylko do forum (z malymi wyjatkami) ,wiec Ciebie tak jakby nie bylo" -Mrok "Wow rewelacja gadałeś z Hakekerem . Frajde miałeś co?" -Mysliciel "ty mi cie szkoda ja normalnie jestem za dof ale ty jestes jakis inny kij mnie obchodzi draz bo on albo siedzi w dp albo wogule nie gra mysle ze dof wygra ale nie z toba" Kazdy cos do ciebie ma...... @Akcja Drazz & Murzyni Ludzie to opowiadaniebylo moze i smieszne, ja jednak nieodbieralem tego ze Aleksym byl Drazz bo to akuratnio bylo na maxa hamowate...zapytam sie waz o jedno bo moze i Drazz jest swinia itp itd ale to jego wina ze zarabia na zycie w taki a nie inny sposob???a to ze oberwal to wcale niejest smieszne....Horrigan to mogles byc nawet ty..... @Co do Drazza i Urbexxa O co dokladnie chodzi Yavi wiesz co i w jakich okolicznosciach???? @All sorki ze zasmiecilem posta ale Nosso musial cos sie dowiedziec o sobie, a musialem to napisac poblicznie |
@Najwyzsza prawda
Wszystkie nooby nam pomagaly bo was nikt nie lubi. |
eh moze Draz wzial cenne itemyz chatki urba zeby nikt mu ich nie zajepal jak ma bana bo drzwi otwarte pomysl troche bo zal
|
@Smichael
Domek jemu okradli przed banem i nie wiadomo kto to zrobil, ale napewno ktos z wanted. |
Cytuj:
|
@Najwyzsza prawda i inne Wantedobezmozgi.
Rotfl, nabiliscie kilka fragow, a przezywacie jakby caly DoF padl i mial nie wrocic. Ludzie, tibia serio robi Wam kiche z mozgow a Wy tego jeszcze nawet nie zauwazyliscie =d |
Mebi gz 125 lvl
|
Cytuj:
Mówisz, że Urb miał trapa? Hmm ciekawe kiedy? Jedyną osobą trapniętą był Draz~ a Urb wybiegł dopiero jak się Wanted pologowało xD Mówisz, że było nas 20? Ciekawe kiedy? Może powiesz mi jeszcze że był to Masslog? Połowy z Naszych nie było i trzeba było ich kom. wzywać, więc weź sie nie udzielaj jeżeli masz pier***** trzy po trzy... N/C |
No czekalem az pokazesz Yavi swoje oblicze obrazaj obrazaj ja sie nie znize do twojego poziomu bo nic mi to nie da.
Otoz panie lepiej wiedzacy tak to jest fakt bylo was 24 online, szkol troche skonczylem i liczyc potrafie,jak padl Cezarius bylo juz was 31 online nie interesuje mnie ilu w Thais was bylo bo nie moja wina ze wasi membersi po pzetach siedzieli.Kolejny nonsens to jest ze w ktoryms poscie wyzej piszesz ze nooby nam pomagaly a teraz piszesz ze bylo odwrotnie. Kolejna glupota twoja to ze nie siedziales w temple bo miales pzeta ile go miales zrobiles go tylko wtedy jak Sensej byl w trapie kolo gh potem zgubiles locka i swiatynia i jak trwaly jeszcze walki na noobie juz siedziales czego sam dajesz dowod piszac ze uhales Allerana. Wiec skoncz mnie obrazac na forum bo wczoraj pokazales jaki jestes odwazny a na forum to kazdy glupi potrafi pare bluzgow napisac. Btw.kolejny dorosly tego forum wszyscy naokolo to dzieciaki tzw.syndrom Nossa, a okulary mi nie potrzebne ale z tego co wiem ty je masz widocznie za dlugo przed monitorem siedzisz.Zawsze tak jest ze jak koncza sie argumenty to kazdy tchorz zaczyna obrazac bo co ma zrobic bluzgi dodaja tyle sily i meskosci taki dorosly sie czlowiek czuje. |
Cytuj:
Jak zgubilem PZ to nie szedlem palko do temple tylko dalem reloga i leciałem ratować Allerana, i znowu się ośmieszasz. |
Cytuj:
ty nie gadaj z tym glupkiem :P on widze najwiecej wie co sie dzialo:P |
Ciekawe ze najwiecej o tej bitwie:
przebiegu/ przyczynie porazki dof/ zwyciestwa wanted/ zastosowanych taktykach - pisza osoby ktorych nie było ani na ventrilo wanted ani dof. Ba ktorych nawet nie było wtedy na azurze i nic z tego nie widzieli ale wiedza wszystko - telepatia czy ki diabeł? mnie nie było wtedy w domu wiec nie mogłem grac jako ze nie wiem nawet dobrze co sie stało w thais nie bede komentowac |
@Cors
Mam do ciebie pytanie nastepujace, czy ty jestes jednym z dowodcow dofu? Mysle, ze to nie jest tajemnica. @down chyba, ze tak heheeh :D |
ja jestem "zającem" tudziez "zajączkiem"
tak okreslibłbym moja funkcje w dof i na polu bitwy :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |