![]() |
A wy to naprawdę chcecie zrobić? I myślicie, że to coś da? Jak skończycie to powiedzcie, co zdobyliście. Oczywiście, po za doświadczeniem w skillu "głupie pomysły".
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z tego co pamiętam przed MH jest labirynt, a owiec rzeczywiście brak :p
|
I tak jakiś noob zrobił sobie Konto na Forum po to zeby napisac (LoL) jak zdobyc SoF'a według poradnika Shadow'Rex'a(Noob)
|
MIno w gorach
Wiem ze pomyslicie ze oszlalem ale chyba skaplem sie co trzeba zrobic. Trzeba wejsc (kilka krzesel lub skrzynek i po sprawie)powiedziales ze tam jest dziua, wejsc do niej.Minohell jest daleko polozone prawda , wienc moza ta dziura prowadzi to pokoiku mm a telport doprowdzi nas na wysepke z spike swordem....... Nieśmiejcie sie;)
|
Oszalałeś to za mało powiedziane .............
|
Moze spike znika i mozna go zdybc na mainlandzie miasto thais, 8 lvl i spike to juz cos hehe , moze byc? Malo prawdopodobne ale teraz juz wszystko moze miec sens , jesli to nie ma sensu to ktora teoria ma ? ze przejdziesz przez kamienie? ;)
|
Cytuj:
@edit Sorki, to nie był link |
Niusy
Wiem, że troszkę pomieszam w opowieściach o MinoMagu, ale mam pewne informacje. To zaczyna nabierać sensu. A mianowicie, to słyszałem legendę o 'magicznych drzwiach' z MinoMagiem w komnacie. Słyszałem, że trzeba zebrać ciała niektórych potworów (chyba troll, orc, wolf oraz minos) i złożyć je na podziemnych grobach (wejście koło orców spearmanów) pilnowanych przez skeletony, w odpowiedniej kolejności, której nie znam :( ale podobno z krwi tych potworów ma złożyć się klucz, który pasuje do drzwi z MinoMagiem. Żadna magia nie otworzy tych drzwi, bo nikt na Rooku nie umie czarować, a poza tym, to dlaczego są te podziemne groby, jak nie w celu złożenia tam ciał potworów?? :) Znowu dobrze wykonana robota ;) Podejrzewam, że gdy pokona się MinoMaga i wejdzie się do dalszych komnat, to znajdzie się tam teleport prowadzący do Spike Sworda. Ma sens?? Ma!
Serdecznie proszę o ocenę mojego posta i proszę o wyrozumiałość, bowiem mam 12 lat :D |
Cytuj:
Jesli chodzi o tą 'teorię' to jest ona wymysłem gracza, mijająca się z rzeczywistym questem(o ile takowy istnieje) |
@2up
Ty też oglądałeś film Shadow Rex'a, czy czytałeś temat aryt'a? Cytuj:
|
Ten filmik to oszustwo sprawdziłem tą teorie z ciałami potworów i to nie działa więc najpierw sprawdzi a potem mów ......
Morze gram krótko w Tibie ale wiem co mówię |
Ten kretyński filmik sprawdzało dużo osób. Nie wiem, po prostu nie jestem w stanie tego pojąć jak Ci "koffani rookstayerzy" potrafią wałkować ten sam filmik tyle razy. Tyle ludzi powtarza, że to jeden wielki wałek a Ci dalej "Fiem jaq zdłobyć szpike szworda" ...
|
Rook
Ja myśle, że to jest tak:
-jest gdzieś teleport na rooku do którego jest bardzo trudno się dostać a ponieważ zadużo minosów teleportowało sie tym teleportem został on uszkodzony dlatego tylko farciażom którzy odnajta ten teleport udaje się dosjć do mino maga a tym którym sie niepowiedzie zostanął przeniesieni do Więzienia w tym mieście mino :] |
Po co niby mialy by sie tym tp teleportowac=.= Wez idz stad
|
Ashlon, dlaczego usunąłeś mój inteligentny pomysł? X(X(X(X(X(X(
@2up aha jasne @down No fłaśnie :D A tak na serio 1. jeżeli już szukacie jakiegoś powiązania MM z SS to poprzyjcie je faktami. 2. Jeżeli macie teorię zdobycia SS, to nie walcie jej od razu do topicu, tylko postarajcie się ją wprawić w życie (ewentualnie dobrze przemyśleć) 3.Nie spamujemy tekstami typu: >>mam szpejk szforda<< @Marcin 24 Teraz ok? |
Nie no ludzie nie podniecajcie się shadow rexem, bo on nie "says" tylko "muwi".
@topic Jeśli droga do SS prowadziłaby przez MM i przypuscmy ze bym sie dostal do MM'a i po teleporcie bym mugl wziasc SS'a to bym go sprzedał, a walilbym zlootowanym Z MM TM (Taurusus Mace). no to niemialoby sensu. to tak jakby ze stworuw przed roomem z nagrodami w PoI wypadaly rzeczy lepsze niz z samego questa:p to tylko umacnia mnie w wierze ze MM ma malo wspulnego z SS'em. @Herbi_Oxyna No ja cie przeciez to byl najlepszy i najbardziej prawdopodobny pomysł!!! jak Ashlon mugł to zrobić!!! |
Cytuj:
PS.Kup sobie słownik ! Cytuj:
PS. I tak to tu było pokazane jak ten Noob pisał To Cytuj:
PS. Był Filmik jak [char]Lord of Gula [/char]z jakims kolesiem deda MM ale tam na koncu :p komnaty jest Sciana cala bez ziemi tylko cala :] |
@Ghazbaran
Czy Ty nie możesz edytować postów ? |
Cytuj:
Umie edytować ale co cie to !X( Coś Stonogi nie widac :( |
@up
1. Teraz się nazywa Tom The Tanner, bo Vialix zapomniał hasła do Stonogi 2. On pewnie zdobył "szpejk szforda" i czeka, aż my sami wpadniemy na rozwiązanie Ostatni tekst Vialixa jako Tom the Tanner w tym topicu był dnia 21-06-2007, 22:28 Cytuj:
|
Cytuj:
@Ghazbaran Cytuj:
Cytuj:
A teraz najważniejsze, jeżeli macie zamiar: - pisać głupoty, - idiotyczną ironię, - udawać, że umie się edytować posty - nie wypowiadać się na temat - wspominać o Shadow Rexie - inne podobne, to lepiej w ogóle się nie wypowiadajcie. Potem się ludzie dziwią, że jest spam. Te słowa kieruję głównie do: Herbi_Oxyna i Ghazbaran'a. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Ghazbaran Maffex jest mi osoba bardzo dobrze znana z Rookgaard'u na Iridii. Pozatym jeslis taki wielki i wszechpoterzny Rookstayer to pokaz go. I miej odrobine szacunku dla inych;) najlepiej wez zimny prysznic i przemysl swoje posty. |
Cytuj:
@topic Widzę, że napadliście na młodego, niedoświadczonego użyszkodnika forum. Ale nie żebym się sprzeciwiał. http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif @edit down Nie napisałem, abyś się zamknął, tylko doradziłem abyś przestał używać tej idiotycznej ironii. |
Cytuj:
|
Wyspa Z Sofem... Latwo SIe Dostac
hmm... ja cos fajnego odkrylem... na tibi pl jest takie cos ze mapke przeszukujesz... tam niema all bo so urywki a ja znalazlem ze równo pod tp u mino mage jest droga urwana to jest 1.
a z wyspo z sofem (sword of fury a dla noobków spike sword) znalazlem wejscie prosto na ss'a xD niedodkniesz ogni ale jeden problem kliknelem lino zeby wejsc i mnie ciongle tepalo do mostu obok tego npc Dallheim czy jakos tak ;( |
Ciekawe :)
Nakrecisz filmik ? Bylo by fajnie. |
Cytuj:
xD Gdybym Umiał To Bym To Zrobił xD. Spoko Ale Te Miasto Minosów Chyba Malvin czy jakos tak niepamietam xD co jest tp u mino mage i ja tibi pl jak sie sprawdza mapke widac tako dziwno powierzchnie więc odszukałem te miasto na mapce i daje wam dowód!!!! ze Mino Mage Niema nic wspólnego z Spike Swordem (sof) oto daje linki PHP Kod:
PHP Kod:
@EDIT A Jeszcze Link Miasta Minosów Oto One Miasto Minosów Zaraz Tam Na -5 Troche Szlem Po Uliczkach I Byla Bramka : Expercine Gate xD I Tam Szukalem TP I ZNalazlem Zyli JAkies 30sqm od Miasta PHP Kod:
|
Ten teleport prowadzi do pewnego miejsca z Ghoulami i Demon Skeletonami, wiem bo tam byłem. Jeszcze jakieś sprawdzone dowody?
|
Zadam małe pytanie co to za szary punkt w mino hell przy piecyku??
|
Cytuj:
@Up Bug w Tibian Earth. |
@Maffex
Przestancie sie juz urzerac jak dzieki, glupszym sie ustepuje (bez obrazy) @Poiu_Ziom Wiec tak: http://tibicams.tibianetwork.net/en/links a)sciagasz xD b)odpalasz to c)odpalasz tibie d)active>record>browse>zapisujesz jak chcesz e) lugujesz sie f)jezeli chcesz zakonczyc film wylaczasz TibiCAM'a wrzuc go np na :http://www.mediafire.com/ i daj linka tu |
Refresh, ze względu, aby ten temat nie osiadł nagle na 3 stronie ;)
|
Wszyscy spotkamy sie na Arcani na Rooku
Pomyslalem o tym zeby zostac rookstayerem i Zbadac ROOKA chcecie ze mną muj nr gg :2522082:)
|
Cytuj:
Mój bo Moje. |
Coś Mam :]
PHP Kod:
@Andain Co To Tego Filmiku o Nieumiem Kręcić To Okazało Się Tylko Debugiem Którego Raportnełem i Dostałem 5k Nagrody ;] |
:D Ile jeszcze osob wrzucie link do tego filmiku? Mam cos!!1111oneone!!111,A mosze tak to tszepa sropic!!!1one!one!11!
|
Ten film to walek.
Btw. @Poiu_Ziom Później sie pisze, a nie puźniej. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:07. |