Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Suppcio 24-01-2007 20:36

"No więc po raz kolejny muszę napisać (bo cięzko wam to zrozuiec) Nie wchodzę w dupę Taifunowi..więc japska nędzne wymoczki."

Noł kell bliz.

Hail Vision. :D

Sarin 24-01-2007 20:38

Oh sry :( Imargam ju ar kul :(
i Twoja mafia też
Przy okazji chcialbym pozdrowic swoja babcie.

EDIT no.1 A tak z innej beczki: Wiesz że są inne dziewczyny poza twoją mamą ew. babcią?

Podpowiem Ci... wyjdź na dwór... i tutaj UWAGA! Trzymaj się czegoś! TAM TEŻ SĄ ...dziewczyny A jeszcze lepiej... NIEKTÓRE SĄ ŁADNE!!!

Pozdro Piotrek... eee Paweł czy tam Łukasz, któryś z tych sporśnych ownerów.

EDIT no.2
Wierszyk

Bam bim bum, a kup se rozum
Bum bam bim, boś się minął z nim
Bum bim bam, a ja ci go nie dam
Bo przecież jestem cham.
Tadaaaam!

Wuzwar 24-01-2007 20:48

Taifun nigdy nie zapłaci pieniędzy, bo jest na to za dumny, a vision będzie walczyć do roka, więc wojna szybko się nie skończy...
co do formuły wojen to w walce bezpośrednio raczej dużo nie da się zrobić można najwyżej powiedzieć ta gildia co prędzej zdobędzie xx fragów wygrywa albo jeśli zdobędzie przewagę xx fragów, ale to już sobie prywatnie Leaderzy mogą ustalić jednakże nie widzę takich ustaleń pomiędzy dwoma nienawidzącymi się frontami

Masywny_Titania 24-01-2007 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarin (Post 1219982)
Oh sry :( Imargam ju ar kul :(
i Twoja mafia też
Przy okazji chcialbym pozdrowic swoja babcie.

EDIT no.1 A tak z innej beczki: Wiesz że są inne dziewczyny poza twoją mamą ew. babcią?

Podpowiem Ci... wyjdź na dwór... i tutaj UWAGA! Trzymaj się czegoś! TAM TEŻ SĄ ...dziewczyny A jeszcze lepiej... NIEKTÓRE SĄ ŁADNE!!!

Pozdro Piotrek... eee Paweł czy tam Łukasz, któryś z tych sporśnych ownerów.

EDIT no.2
Wierszyk

Bam bim bum, a kup se rozum
Bum bam bim, boś się minął z nim
Bum bim bam, a ja ci go nie dam
Bo przecież jestem cham.
Tadaaaam!

Zabawne, bardzo zabawne...

Sarin 24-01-2007 20:54

Dzięki bardzo. Tak miało być, miło że któryś załapał :D btw: Twój post też jest niezły... jest tak głupi że nawet mnie zatyka.

PS: Jakby głupota przekładała się na PLN, to byśmy na inflacji nie wyrobili :/

Pozdro mutki z vision. :cup:

EDIT: Wiecie co? Najzabawniejsze jest to, że Vision ma mózgi na wyciągnięcie ręki - w Mediamarkt.. chociaż zaraz, to jest sklep "NIE DLA IDIOTÓW" nie wpuszczą ich, nie ma szans.

Haners 24-01-2007 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarin (Post 1220016)
Dzięki bardzo. Tak miało być, miło że któryś załapał :D btw: Twój post też jest niezły... jest tak głupi że nawet mnie zatyka.

EDIT: Wiecie co? Najzabawniejsze jest to, że Vision ma mózgi na wyciągnięcie ręki - w Mediamarkt.. chociaż zaraz, to jest sklep "NIE DLA IDIOTÓW" nie wpuszczą ich, nie ma szans.

HAHAHHAAH świetne, to Ci wyszło ;-) Kapitalny tekst, żartownisiu! B)

Ironia mode..

Skończcie gadanie nie na temat, ok? A ty Sarin syp dalej swoimi grypsami, to się bana dorobisz ;]

Elisabett 24-01-2007 21:11

Tomo Crusade
Jan 24 2007, 20:06:07 CET Killed at Level 111 by Zwidek and by Nefari
Zull Lucyfer
Jan 24 2007, 20:02:02 CET Killed at Level 119 by Zwidek

Gratz Vision.

Pall_Mall 24-01-2007 21:14

Cytuj:

Nie wiem czy mam się śmiać jak czytam twój kolejny post.
Starasz się być śmieszny,przykro mi nie wychodzi Ci.

@topic Gz fragów B)

Kiwix 24-01-2007 21:14

Dżisys zbanujcie tego kurde idiote, tyle co on juz doubli i glupot nawalil to szok ;|
Topic:
Fenix padl... hihi sprawna akcja, Czekam na Czipsa : ) , Jakby przyszlo co do czego to kręćcie filmik ;d;d

proevo6 24-01-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 1220057)
Tomo Crusade
Jan 24 2007, 20:06:07 CET Killed at Level 111 by Zwidek and by Nefari
Zull Lucyfer

Gratz Vision.

@sarin

Haha buraczku :] kolejne trupy :p narazie to vision panuje a duss~ nic im nie moga zrobic wiec zamilcz na WIEKI mordko w wazelinie :p

GOGO Vision :p

Jovere'xik 24-01-2007 21:24

Cytuj:

Plax next joke...::>
albo nie ...poumieramy ze śmiechu...;)

Sarin 24-01-2007 21:33

Off-top : Ehh ludzie, jak chcecie sobie porządzić swoimi dziecinnymi tekstami, to zapraszam do przedszkola nr. 9,, tam zajmują się takimi zfermenciałymi bachorami. A poza tym dawajcie więcej pogróżek o banach, dowiecie się o co chodzi jak PRZECZYTACIE UWAŻNIE regulamin. Pozdro

EDIT: Co wy z tą wazeliną?Poza tym, nie faworyzuję ani jednej gildii ani drugiej, staram się trzymać faktów... tak w ogóle... wazelina wam wypadła.

Topic : Żałosny trap, żałosna współpraca - nic dodać nic ująć

proevo6 24-01-2007 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarin (Post 1220121)

Weź skończ, sam jesteś żałosny jak kupa w klozecie, a vision wymiata :p

Sarin 24-01-2007 21:40

"GOGO Vision "Nic dodać, nic ująć - dupowłaz ew. lizodup pierwsza klasa, a proevo druga, bo trochę zalatuje tanim grypsiarstwem.

Jovere'xik 24-01-2007 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarin (Post 1220121)
Off-top : Ehh ludzie, jak chcecie sobie porządzić swoimi dziecinnymi tekstami, to zapraszam do przedszkola nr. 9,, tam zajmują się takimi zfermenciałymi bachorami. A poza tym dawajcie więcej pogróżek o banach, dowiecie się o co chodzi jak PRZECZYTACIE UWAŻNIE regulamin. Pozdro

EDIT: Co wy z tą wazeliną?Poza tym, nie faworyzuję ani jednej gildii ani drugiej, staram się trzymać faktów... tak w ogóle... wazelina wam wypadła.

Dziecinne teksty?spójrz na swoje :)
widać, że musiałeś korzystać z usług tego przeczkola8o

Sarin 24-01-2007 21:46

Tak plose pana, wiedzialem ze pan jest taki mądly i w ogole, ale pan moze jakiegos wykstalcenia nabieze? bo skolo taki glab sobie tutaj skace, to ja biole swoj lizak i idem w swoja stlone! Ja siem tak nie bawiem!

Draggy_Slayer 24-01-2007 21:51

@up

nc

jestes glupi czy poprostu takiego udajesz?

pisales pare stron wczesniej ze ktos z vision nie ma rl zycia a ty masz? siedzac caly dzien na forum i zasypujac je durnowatymi tekstami?

taki pro player fajt fri furora
nick swoj podaj to za wqrwianie ludzi pz nie opuscisz przez nastepne 2 tygodnie :) jak nie dluzej :)

pewnie jeden z wielu pieskow tajfunka

o.o gz tajfunie wbiles dzis 200k expa :) go go go 300
aushauhsauhsuahsauhsauhsau

juz nie boi sie wyjsc z pz?

Forc 24-01-2007 21:55

Z mojej strony proponuje ignorowanie Sarina gdyż jest to osoba mająca problem z myśleniem.

Dziękuję za uwagę.

Sarin 24-01-2007 21:56

Ehh Wania, weź ten łom, temu chłopu nie podarujemy.. chociaż zaraz, ma trochę pysk obity, odłóż broń, może jeszcze się nawróci. Chłopie, to pytanie zadaj sobie sam, czy jesteś głupi czy tylko durnowaty?

Mini krzyżówka:

Gogo taifun 300 :|
Edron siedzibą demonów
Taifun mistrzem dusków

Aberattio got f*****

Let the bodies hit the floor
Ill kill you
Fdp
Eeeh nooby...

@up
Napisałem całą prawdę na furorze i już jestem dyskryminowany? Żyjecie złudzeniami chłopcy, tajfunek się nie podda;/

proevo6 24-01-2007 21:57

zróbmy sonde: Najwiekszy wazeliniarz Taifuna

1) Sarin
2)...
:p

_~~!Hestoprites!~~_ 24-01-2007 21:57

Magrami
Jan 24 2007, 20:54:03 CET Killed at Level 150 by Kerston
and by Zwidek

ahsuahahhauaaha

zobaczyłem 10 sek po tym xDD

proevo6 24-01-2007 22:01

ile juz ??? 18-9? NO WAY....
Musze sie spytac najlepszego on potwierdzi :)
Sarin...no czesc... powiedz mi jakie są stastyki?
hłe
hłe
sucker

Draggy_Slayer 24-01-2007 22:02

do wszytskich ludzi czytajacych ten temat :) on jest poprostu glupi:) albo stary owner tajfuna (moze przeszedl nim rooka aushausha) i teraz go dopinguje:)

nowe fragi chceeeeeeeeee:D

Aphy 24-01-2007 22:03

Tomo Crusade

an 24 2007, 20:06:07 CET Killed at Level 111 by Zwidek
and by Nefari

Zull Lucyfer

I jak napisał kolega Up Magrami tez.

Gratz Zwidek 3x Frags xd

Iron'knight 24-01-2007 22:09

Podejrzewam że Duss przyjmą to z GODNOŚCIĄ (słowo przeciwne do Vision), nie będzie umieszczania Nagran z TS'a Vision, ani próby Name locka dla któregoś od Imargama.

Gz~ Vision

PS. Duss~ bądzcie delikatni bo jak zrobicie odwet to Vision spróbuja was upokorzyć umieszczając Wasze Świadectwa na forum.

Mazurxx 24-01-2007 22:09

Nie no co wy dusk i tak maja lepsze zgranie i wogole wygrywaja ze wszystkimi itp. tak jak ktos napisal up:
ironia mode on XDDDDDDD

@up next asslicker? ;x
eee nie przypominam sobie zeby vision zamieszczalo jakies nagranie z ts dusk)

Tarinek 24-01-2007 22:15

Ale Nuuuuuuuuudy <ziewa> Jak zwykle puscili Magramiego jako człowieka testera. Ale to jest moj ziomek i mamy umowe ze daje nam fri fragi za 100 wormsow. A teraz to juz chyba dostanie bp blank bo sie jebany juz nastarał i poprawił nam srogo wyniczek.

Okej ide patrzec co tam sie dzieje bede zdawał relacje :D

Milten 24-01-2007 22:15

Gdzie się biją ;) ?? Dajcie później filmik =)

Sarin 24-01-2007 22:16

Feeee już znam waszą główną profesję w życiu - koprofagia... Uczniaki, oni się biją a wy jęczycie na te duski jakbyście niedorozwinięci byli... pojęczcie na vision, a nie zazdrościcie zebranych tam wysokich lvli... to co że czasami im nie wychodzi, ich problem, nie są IDEALNI (tu moje podkreślenie) jak wy, ale grają w tibię najlepiej jak mogą. Hail dusk/vision, jak kto woli -.- I zakończcie te żałosne dogadywanie o mnie, bo zaprawdę powiadam wam, kara was nie ominie.

NIEBEZPIECZEŃSTWU ŚMIEJĘ SIĘ W TWARZ - jakby to powiedział gobliński zeppelin.

Iron'knight 24-01-2007 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazurxx (Post 1220239)
Nie no co wy dusk i tak maja lepsze zgranie i wogole wygrywaja ze wszystkimi itp. tak jak ktos napisal up:
ironia mode on XDDDDDDD

@up next asslicker? ;x
eee nie przypominam sobie zeby vision zamieszczalo jakies nagranie z ts dusk)

NIE gram na Furorze NIE lubie Vision i looknij dział Filmy ;) pozdro~

Mazurxx 24-01-2007 22:17

huehauehuhauaha
movie plx

Iron'knight 24-01-2007 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazurxx (Post 1220274)
huehauehuhauaha
movie plx

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=112311

widze ze jestes niesamodzielny:)

Aphy 24-01-2007 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarin (Post 1220268)
Feeee już znam waszą główną profesję w życiu - koprofagia... Uczniaki, oni się biją a wy jęczycie na te duski jakbyście niedorozwinięci byli... pojęczcie na vision, a nie zazdrościcie zebranych tam wysokich lvli... to co że czasami im nie wychodzi, ich problem, nie są IDEALNI (tu moje podkreślenie) jak wy, ale grają w tibię najlepiej jak mogą. Hail dusk/vision, jak kto woli -.- I zakończcie te żałosne dogadywanie o mnie, bo zaprawdę powiadam wam, kara was nie ominie.

NIEBEZPIECZEŃSTWU ŚMIEJĘ SIĘ W TWARZ - jakby to powiedział gobliński zeppelin.

ty jesteś satanistą ?

Milten 24-01-2007 22:23

@Aphy

SATANISTA jak już

ok :)

Suppcio 24-01-2007 22:27

Mam pytanie, czy powstał może film z tych dzisiejszych fragów? Czy nadał toczy się bitwa?

z góry dziękuje i pozdrawiam.
Supp/.

zastanawia mnie jeszcze miejsce... gdzie to się odbywa. xD

@Down. Dziękuję.

Elisabett 24-01-2007 22:28

Nadal walczą.

Mazurxx 24-01-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1220277)
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=112311

widze ze jestes niesamodzielny:)

Chodzilo mi o movie z najnowszymi fragami , ale zwracal honor co do tsa ;s.

Iron'knight 24-01-2007 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazurxx (Post 1220326)
Chodzilo mi o movie z najnowszymi fragami , ale zwracal honor co do tsa ;s.

Wybaczam :):):) NIe no joke kazdy ma prawo do własnego zdania... ja nie jestem z Furory ale jestem ZA Dusskami :D

Mazurxx 24-01-2007 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1220330)
Wybaczam :):):) NIe no joke kazdy ma prawo do własnego zdania... ja nie jestem z Furory ale jestem ZA Dusskami :D

Zapoznaj sie z poprzednimi postami i tym co Dusski a raczej Taifun robią z graczami którzy go doganiają w expie ; ) a zmienisz zdanie :)

Aphy 24-01-2007 22:45

Yubov hacked dziś nad ranem ?8o

Jan 24 2007, 04:35:20 CET Died at Level 158 by fire

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:33.