![]() |
"No więc po raz kolejny muszę napisać (bo cięzko wam to zrozuiec) Nie wchodzę w dupę Taifunowi..więc japska nędzne wymoczki."
Noł kell bliz. Hail Vision. :D |
Oh sry :( Imargam ju ar kul :(
i Twoja mafia też Przy okazji chcialbym pozdrowic swoja babcie. EDIT no.1 A tak z innej beczki: Wiesz że są inne dziewczyny poza twoją mamą ew. babcią? Podpowiem Ci... wyjdź na dwór... i tutaj UWAGA! Trzymaj się czegoś! TAM TEŻ SĄ ...dziewczyny A jeszcze lepiej... NIEKTÓRE SĄ ŁADNE!!! Pozdro Piotrek... eee Paweł czy tam Łukasz, któryś z tych sporśnych ownerów. EDIT no.2 Wierszyk Bam bim bum, a kup se rozum Bum bam bim, boś się minął z nim Bum bim bam, a ja ci go nie dam Bo przecież jestem cham. Tadaaaam! |
Taifun nigdy nie zapłaci pieniędzy, bo jest na to za dumny, a vision będzie walczyć do roka, więc wojna szybko się nie skończy...
co do formuły wojen to w walce bezpośrednio raczej dużo nie da się zrobić można najwyżej powiedzieć ta gildia co prędzej zdobędzie xx fragów wygrywa albo jeśli zdobędzie przewagę xx fragów, ale to już sobie prywatnie Leaderzy mogą ustalić jednakże nie widzę takich ustaleń pomiędzy dwoma nienawidzącymi się frontami |
Cytuj:
|
Dzięki bardzo. Tak miało być, miło że któryś załapał :D btw: Twój post też jest niezły... jest tak głupi że nawet mnie zatyka.
PS: Jakby głupota przekładała się na PLN, to byśmy na inflacji nie wyrobili :/ Pozdro mutki z vision. :cup: EDIT: Wiecie co? Najzabawniejsze jest to, że Vision ma mózgi na wyciągnięcie ręki - w Mediamarkt.. chociaż zaraz, to jest sklep "NIE DLA IDIOTÓW" nie wpuszczą ich, nie ma szans. |
Cytuj:
Ironia mode.. Skończcie gadanie nie na temat, ok? A ty Sarin syp dalej swoimi grypsami, to się bana dorobisz ;] |
Tomo Crusade
Jan 24 2007, 20:06:07 CET Killed at Level 111 by Zwidek and by Nefari Zull Lucyfer Jan 24 2007, 20:02:02 CET Killed at Level 119 by Zwidek Gratz Vision. |
Cytuj:
Starasz się być śmieszny,przykro mi nie wychodzi Ci. @topic Gz fragów B) |
Dżisys zbanujcie tego kurde idiote, tyle co on juz doubli i glupot nawalil to szok ;|
Topic: Fenix padl... hihi sprawna akcja, Czekam na Czipsa : ) , Jakby przyszlo co do czego to kręćcie filmik ;d;d |
Cytuj:
Haha buraczku :] kolejne trupy :p narazie to vision panuje a duss~ nic im nie moga zrobic wiec zamilcz na WIEKI mordko w wazelinie :p GOGO Vision :p |
Cytuj:
albo nie ...poumieramy ze śmiechu...;) |
Off-top : Ehh ludzie, jak chcecie sobie porządzić swoimi dziecinnymi tekstami, to zapraszam do przedszkola nr. 9,, tam zajmują się takimi zfermenciałymi bachorami. A poza tym dawajcie więcej pogróżek o banach, dowiecie się o co chodzi jak PRZECZYTACIE UWAŻNIE regulamin. Pozdro
EDIT: Co wy z tą wazeliną?Poza tym, nie faworyzuję ani jednej gildii ani drugiej, staram się trzymać faktów... tak w ogóle... wazelina wam wypadła. Topic : Żałosny trap, żałosna współpraca - nic dodać nic ująć |
Cytuj:
|
"GOGO Vision "Nic dodać, nic ująć - dupowłaz ew. lizodup pierwsza klasa, a proevo druga, bo trochę zalatuje tanim grypsiarstwem.
|
Cytuj:
widać, że musiałeś korzystać z usług tego przeczkola8o |
Tak plose pana, wiedzialem ze pan jest taki mądly i w ogole, ale pan moze jakiegos wykstalcenia nabieze? bo skolo taki glab sobie tutaj skace, to ja biole swoj lizak i idem w swoja stlone! Ja siem tak nie bawiem!
|
@up
nc jestes glupi czy poprostu takiego udajesz? pisales pare stron wczesniej ze ktos z vision nie ma rl zycia a ty masz? siedzac caly dzien na forum i zasypujac je durnowatymi tekstami? taki pro player fajt fri furora nick swoj podaj to za wqrwianie ludzi pz nie opuscisz przez nastepne 2 tygodnie :) jak nie dluzej :) pewnie jeden z wielu pieskow tajfunka o.o gz tajfunie wbiles dzis 200k expa :) go go go 300 aushauhsauhsuahsauhsauhsau juz nie boi sie wyjsc z pz? |
Z mojej strony proponuje ignorowanie Sarina gdyż jest to osoba mająca problem z myśleniem.
Dziękuję za uwagę. |
Ehh Wania, weź ten łom, temu chłopu nie podarujemy.. chociaż zaraz, ma trochę pysk obity, odłóż broń, może jeszcze się nawróci. Chłopie, to pytanie zadaj sobie sam, czy jesteś głupi czy tylko durnowaty?
Mini krzyżówka: Gogo taifun 300 :| Edron siedzibą demonów Taifun mistrzem dusków Aberattio got f***** Let the bodies hit the floor Ill kill you Fdp Eeeh nooby... @up Napisałem całą prawdę na furorze i już jestem dyskryminowany? Żyjecie złudzeniami chłopcy, tajfunek się nie podda;/ |
zróbmy sonde: Najwiekszy wazeliniarz Taifuna
1) Sarin 2)... :p |
Magrami
Jan 24 2007, 20:54:03 CET Killed at Level 150 by Kerston and by Zwidek ahsuahahhauaaha zobaczyłem 10 sek po tym xDD |
ile juz ??? 18-9? NO WAY....
Musze sie spytac najlepszego on potwierdzi :) Sarin...no czesc... powiedz mi jakie są stastyki? hłe hłe sucker |
do wszytskich ludzi czytajacych ten temat :) on jest poprostu glupi:) albo stary owner tajfuna (moze przeszedl nim rooka aushausha) i teraz go dopinguje:)
nowe fragi chceeeeeeeeee:D |
Tomo Crusade
an 24 2007, 20:06:07 CET Killed at Level 111 by Zwidek and by Nefari Zull Lucyfer Jan 24 2007, 20:02:02 CET Killed at Level 119 by Zwidek I jak napisał kolega Up Magrami tez. Gratz Zwidek 3x Frags xd |
Podejrzewam że Duss przyjmą to z GODNOŚCIĄ (słowo przeciwne do Vision), nie będzie umieszczania Nagran z TS'a Vision, ani próby Name locka dla któregoś od Imargama.
Gz~ Vision PS. Duss~ bądzcie delikatni bo jak zrobicie odwet to Vision spróbuja was upokorzyć umieszczając Wasze Świadectwa na forum. |
Nie no co wy dusk i tak maja lepsze zgranie i wogole wygrywaja ze wszystkimi itp. tak jak ktos napisal up:
ironia mode on XDDDDDDD @up next asslicker? ;x eee nie przypominam sobie zeby vision zamieszczalo jakies nagranie z ts dusk) |
Ale Nuuuuuuuuudy <ziewa> Jak zwykle puscili Magramiego jako człowieka testera. Ale to jest moj ziomek i mamy umowe ze daje nam fri fragi za 100 wormsow. A teraz to juz chyba dostanie bp blank bo sie jebany juz nastarał i poprawił nam srogo wyniczek.
Okej ide patrzec co tam sie dzieje bede zdawał relacje :D |
Gdzie się biją ;) ?? Dajcie później filmik =)
|
Feeee już znam waszą główną profesję w życiu - koprofagia... Uczniaki, oni się biją a wy jęczycie na te duski jakbyście niedorozwinięci byli... pojęczcie na vision, a nie zazdrościcie zebranych tam wysokich lvli... to co że czasami im nie wychodzi, ich problem, nie są IDEALNI (tu moje podkreślenie) jak wy, ale grają w tibię najlepiej jak mogą. Hail dusk/vision, jak kto woli -.- I zakończcie te żałosne dogadywanie o mnie, bo zaprawdę powiadam wam, kara was nie ominie.
NIEBEZPIECZEŃSTWU ŚMIEJĘ SIĘ W TWARZ - jakby to powiedział gobliński zeppelin. |
Cytuj:
|
huehauehuhauaha
movie plx |
Cytuj:
widze ze jestes niesamodzielny:) |
Cytuj:
|
@Aphy
SATANISTA jak już ok :) |
Mam pytanie, czy powstał może film z tych dzisiejszych fragów? Czy nadał toczy się bitwa?
z góry dziękuje i pozdrawiam. Supp/. zastanawia mnie jeszcze miejsce... gdzie to się odbywa. xD @Down. Dziękuję. |
Nadal walczą.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yubov hacked dziś nad ranem ?8o
Jan 24 2007, 04:35:20 CET Died at Level 158 by fire |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:33. |