![]() |
Szkoda by mi bylo sprzedac dodziaka :(
|
Cytuj:
Od niedawna zacząłem podobnie myśleć:) |
Cytuj:
kolego na siatkówke idz albo na szachy bo zycie depcze wyobraznie pozdro dla all kibiców hehe |
Cytuj:
Co do jego wieku to niech sie nie wypowiada. |
Czy to jest odpowiedni temat, do krytykowania czyjegoś wieku,do krytykowania osób które kibicują innym klubom niż my sami, do wzajemnego wyzywania się? Proszę wszystkich o opamiętanie się bo znowu skasują nam pare stron.
|
Ma ktos może Filmik jak padl Wczoraj Alith Takilbya?
P.s Mannow 140 lvl :/ :( |
Nirvy
Nikt tu nie krytykuje wieku ale czlowieka ktory mysli ze jest najmadrzejszy, najsmieszniejszy, najfajniejszy i najjajcownieszy i ze jest naj polakiem ze wszystkich polakow i nie chodzi w dresach i sie dobrze uczy i ma fajne chary i fajny nick i fajne obrazki i fajnych kolegow. My nikogo nie krytukujemy tylko mowimy co maprawde ludzie mysla o smieciu ktoremu wydaje sie ze jest taki naj B) Bo chyba do tego jest forum ? zeby sie lepiej poznac :D szczerze wymienic poglady :D dac dobra rade :D wytknac komus jego wady :D zeby stal sie lepszym czlowiekiem, zauwazyl swoje bledy i postaral sie je poprawic :D hue hue hue 8o |
[quote=strazak;1226088]Nirvy
Nikt tu nie krytykuje wieku ale czlowieka ktory mysli ze jest najmadrzejszy, najsmieszniejszy, najfajniejszy i najjajcownieszy i ze jest naj polakiem ze wszystkich polakow i nie chodzi w dresach i sie dobrze uczy i ma fajne chary i fajny nick i fajne obrazki i fajnych kolegow. My nikogo nie krytukujemy tylko mowimy co maprawde ludzie mysla o smieciu ktoremu wydaje sie ze jest taki naj B) Bo chyba do tego jest forum ? zeby sie lepiej poznac :D szczerze wymienic poglady :D dac dobra rade :D wytknac komus jego wady :D zeby stal sie lepszym czlowiekiem, zauwazyl swoje bledy i postaral sie je poprawic :D hue hue hue 8o Poglądy można wymieniać tylko wyzywanie się oraz śmianie się z czyjegoś wieku nie jest na miejscu, napewno nie tu. |
Przestańcie Już!! Piszcie Cos na Temat. Wyzywanie itp itd sie skonczylo :P
Ja chce Filmik z deada Alith Takilbya ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
@ Dodi Mnie by było szkoda tego co kupiłby Fingrega :D |
ja bym nawet 10 lv nie sprzedal, w koncu jakas tam, mniejsza czy wieksza prace w tego chara wlozylem. a ze konto mam to samo od poczatku grania w tibie - szkoda byloby sprzedawac caly dorobek.
@ strazaki, baixosy i reszta wasze wypowiedzi tylko utwierdzaja mnie w moim przekonaniu. slowa gowniarz uzylem w 100% jego znaczenia oraz z pelna swiadomoscia tegoż znaczenia a co do mojego wieku, jesli myslicie ze jestem mlodszy to od razu jestescie lepsi - jeszcze bardziej utwierdzacie mnie w moim przekonaniu. dane nie sa zaklamane, 10 kwietnia skoncze 15 lat :) hyhy to tyle niech mannow expi bo cos czuje ze za ET bedzie gorzej, jesli kiroy/ryba nie beda mieli twardej reki do rzadzenia :D rozpanoszy sie toto wszedzie, nagle wszyscy beda mieli po 100 RLi grajacych na obsidii i tyle. zaden z tego pozytek, resp pozostanie ten sam bo normalni gracze (nie-rl-kogostam) sie wyniosa. |
suv
mi nie chodzi o twoj wiek ale o mala pojemnosc mozgoczaszki :] |
@suv
wogole nie zwrocilbym uwagi na twoj wiek,bo mam w dupe ile kto ma lat,ale nie bedzie mnei ktos w moim wieku nazywal gowniarzem :) chodzilo mi ,nawet nie o to o co strazakowi,tylko ze o twoej zachowanie.. moze i jest skuteczne ( tzn ze se bedziesz expil),ale napewno nei przysparza ci sojusznikow ,jacy by oni nei byli ^^ kazdy ma cie poprostu za tchorza :) |
Nie ma to jak kogoś jechać po jego wieku. Chciałbym tylko zauważyć, że liczba lat danej osoby niekoniecznie jest odzwierciedleniem jego mądrości, poziomu intelektualnego. To że ja mam 18 a ktoś ma 15 nie oznacza że jestem od niego mądrzejszy, lepszy itp.
Pozdrawiam 'dziadków'. |
gawlarz
powtorze jeszcze raz bo nie rozumiesz !! nie chodzi mi o wiek suva ale o jego maly mozdzek !! i zwiazane z tym jego zachowanie. czyli nie wiek ale zachowanie !! |
dzis padl varkas ...... z alitha nie ma filmiku ostatnio cos amulam uz filmami maci racje :/ za duze spontany nam wychodza :P
|
Dobrze strażak ale powiedz mi dlaczego o jakie zachowane konkretnie Ci chodzi? O to w Tibii czy na forum?
|
Cytuj:
|
Siemka :) Postanowilem zalozyc se tu konto i pogadac z wami :D
|
witamy cie gal ^^
|
Cytuj:
|
lol dopiero sie dowiedzialem ze cassa wyjebali :D dobrze mu tak 8o ciekawe za co :baby:
|
to nie jest rl galaxy.
varkas padl pewnie za to ze azared mial dostep do jego chara i nim pkowa, a moze i nawet gral w sensie expil :p |
jak nie :o udowodnic ci :baby: napisz do mnie na gg czy cos:D
|
pika nie uzywalby tylu i takich emotek, nie bylby zdziwiony ze cassa wywalili z et i cieszylby sie z tego. jesli sie myle to napisz mi teraz na gg, jestem na niewidocznym ;)
edit: dobra wierze, na forum piszesz jeszcze glupiej niz na gg xd a propos cassa, on chcial inva do prophesy :D a tu log z mentorkiem ;) z wczoraj :p Cytuj:
|
ale ja lubie uzywac :baby: tez sie ciesze ze polecial 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
o moim stylu pisania na gg sie nie wypowiadaj lepiej :( i przestan z tymi emotkami, bo jak masz mi tu jeszcze ponad tydzien spamowac emotki to dostane *****cy :<
|
Xanti stary druchu pamietasz mnie poznalismy sie na otsie furksa :]
|
Ojj nie gram juz tym charem hackneli mnie ale czyzby Czubak:>?
P.s Wejde pozniej na forum sem u kumpla nie bede mu zajmował kompa. Cyas ;* |
taa x) ale nie barbarian ani master ktorych widzialem tutaj screeny
|
nie zeby cos ale juz kompletnie nie kumam co sie na tym forum dzieje... robi sie powoli chat z tego
|
Bo jak się na Obsidi nic ciekawego nie dzieje, to się Obsidiańczycy poznają. ;ss
|
mam pytanie , czy da sie na tym servie zrobic dobre pg i dolaczyc do eternal team ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
w czasie wojny daloby sie:) tzn w tym momencie tak:D |
Cytuj:
Tylko sorca zrób, nie najta czy palka. ;SS ;* |
Evo'Hawk
Jan 28 2007, 00:08:51 CET Killed at Level 108 by Alemin Tek Krali and by Don Manur 108 ms killed by 22 druid i 25 sorc? :o |
dam glowe ze bylo ich duzo wiecej to raz
dwa, od jutra, dzieki konzbiemu, BYC MOZE, wracam do expienia. konzbi kocham Cie :D trzy, a dlaczegoz to chcesz dolaczac do et ? czyzby pociag do wladzy ?;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:15. |