![]() |
Cytuj:
Ale zonka Zevs musiał miec |
Cytuj:
|
Hail Kidler_/
Hail Pink Army_/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale na tym forum wieje ch....
Moze ktos by cos napisal ciekawego ;p Ktos wie co za sprawa fasta. Dostanie deleta czy nie? |
@up
z tego co wiem to mi sie zdaje że on już ma bana/deleta ale ma tydzien na wybronienie sie przed cipsoftem (od razu pisze ze to nie musi byc prawda.) zobaczcie last login:) |
[CHAR]Loratho Lome[/CHAR]
Feb 27 2007, 15:14:40 CET Killed at Level 87 by [CHAR]Lord of Sorccer[/CHAR] and by [CHAR]Iron Nostradamus[/CHAR] Ja wracam powoli do gry :) |
Cytuj:
|
Podobno nikt nie ma , bo nikt nie krecil ... Szkoda ze filmiku nie ma ;p
|
Zaczeli sie bawic w pojedyncze lapanki.
Kiedy ostatnio jakas openka byla ?? |
Sry nie ma filmu pomylilo mi sie z innym :P HAhaha
|
Royal mi z się zdaje czy cię wywalono z serwa ? ^^
|
Cytuj:
|
z tego co wiem to filmu nie ma... Ale podobno krótka piłka. 2 ue na twarz dostał :(
|
@Royal Skret
nie masz co wracac. @Hanys_Kce Zdaje mi sie 1-2 tyg temu. Edit @down A dlaczego nie?:P |
Cytuj:
Edit @up Chętnie to zobaczę xD |
@Govinem fajny post na tibia.com
Why you no create this topic on other character? HEHEHE Zebys jeszcze chociaz wiedzial co piszesz :D Po polsku Ci nie idzie a za angola sie lapiesz. @Topic Gratz Fraga. /Misima |
@up
Ja noga z angola jestem ;p ale wkacu jestem polakiem. Mam angielski system tera i nie mam polskich znakow:) A na www.tibia.com to ja sobie posty nabijam:) @Works_1985 TO ty jestes Neodo Cryn jak dobrze pamietam;] |
Nie wiem czy za uważyliście ale jest nowy war ;s hahahaha
Pink Army & Mafia Italy vs. Tractor Riders & Riders of Morak & Blue Army :)) Nie wiem na razie czy Tractor Riders napewno bierze udział w wojnie ale tak przynajmniej stwierdzam z tego co widziałem dzisiaj w Ab'dendriel oraz w okolicach carlin. |
Cytuj:
Nie ujawnię się pod żadnym pozorem. ;] |
Ja wiem kim jest Works.
Tak naprawde Works to slynny Fajbusiewicz zawsze pomocny;p:D A tak na serio z tego co masz napisane w opisie to by wychodzilo ze masz name Tricky the Magician . Ale to tylko moje przypuszczenia;D. Coz za dedukcja;p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
PA & MI vs RoM'ak & Tractor Riders & Knights Templar :) Narazie wygrywamy /Hagedom a jeszcze zapomnialem pozdrowić Adusia który sie przepięknie złozył pod dp (elder adu) no i pozdro dla mastera Butibofa, który polubił Ghoule B) |
@Works
Fajbusiewicz to Joke;] |
Character fast'molt does not exist.
;( † RIP † Fast'molt † RIP † ;( |
Cispoft smierdiz i chuj im w dupe molt zdeletowany bez mozliwosci complaina? to ma byc fair? Pierdolone kurwy...
|
Znajomosc z totsami zle sie dla niego skonczyla:(
|
@Losari
Liam Darkcrosser też został zdeletowany. |
Cytuj:
|
Hahahahaahahaha, nic innego napisać w tej sprawie nie można.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kurwa, kolejny char deleted, Cipy to pojeby są ;/ Szkoda molta....
Btw: Mam bana na IP na 30 minut, które trwają od wczoraj... WTF?! |
Kurwa nie piszcie o liamie bo to ze liam zostal deleted to nie znaczy ze teraz kazdy moze byc za free usuwany :/ Tak jak molt za co za niewinnosc. Wiekszy zal dla tych posranych GMow niz dla Cipow.
|
jeszcze będzie "FaG pliszzzzzzz back"
|
Cytuj:
|
@up
No w sumie tak ^^ Widzę ludzie powoli łapią ;p |
Witam!
No ta tak raczej bedzie.... Ale czy FAG bedzie w stanie powrocic? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:30. |