![]() |
Imie: Malthinae
Nazwisko: Zar'roc - jego imie i nazwisko oznaczają razem "Uwięziony w Nieszczęściu" Specjalna umiejętność własna/broni: Cęściowa przemiana w pająka. Możliwość określenia mocy drugiej osoby samym spojrzeniem. Historia: Malthinae od urodzenia potrafił spojrzeniem określić, czy ktos jest silny czy słaby. On sam zawsze pożądał dużej mocy. Wychował sie jak normalny dzieciak. Był w szkole. Skończył "Liceum"(ew. cos w tym guście. ale miał tyle lat ile by miał po skończeniu liceum.) Kiedy wrócił ze szkoły w całym mieście wybuchł pożar. Rodzice jak rodzice - uratowali jego, nie myslac o sobie. Zginęli. Dzieciak wyruszył na pustynie, gdzie znalazł księgę mocy. Otworzył ją i dostał wybór. Cofnąć czas i uratować swoich rodziców lub żyć dalej, samotnie. Wybrał rodziców. Kiedy to powiedział, zielony promień wystrzelił i chłopak zginął. Na złą stronę przeszedł, ponieważ sądził, że dobro może ograniczyć horyzonty mocy, a zło nie. Charakter: Często się śmieje. Zabijanie nie sprawia mu przyjemności, jednak wykonuje bez gadania to, co mu każą. Out:http://img402.imageshack.us/img402/4...zkaibezkd1.png Mam nadzieję, że tylko jedna pozycja chodzenia pająka ci nie przeszkodzi. A czaszki jest połowa, tylko to czego nie widać ukryte jest pod hełmem. |
Podróż bohatera i jego kumpli.
Szukam osób, które chcą występować w moim fake.
To wie co musi dać;p. Historii na razie nie zdradzę bo to jest tajemnica. |
@Bleachowcy
Maniacy... ;) @topic Dodałem outfit do zgłoszenia na Exile. @down A co! ;) Tylko proszę cię, na pw z czymś takim, bo spam odwalasz. //EDIT// Pałką? Nie żartuj, od tego mam szpadel! |
Cytuj:
Maniak...; ( @edit Ofcorz ofcorz...tylko mnie nie bij pałką po głowie ;[ |
@Up ja też jestem maniak ac ;s także nie przejmuj się alph, nie jesteś sam!
@Żeby nie było offtopa Mynikal zgłaszam się nick Hubkaa a jak outa potrzebujesz to powiedz xd |
Ogłoszenie -Exile-
Exile
Wybrani: 1. Issyl Utara (Omega Ziom) 2. Sareth (Dark Alphadron) 3. Malthinae (Suhayl) 4. TaTaskers TaTaskers Jeśli do Niedzieli dodasz pozycje chodzące jesteś jako czwarty... Wy Jako Exile będziecie należeć do Exile Lied - to grupa do której należy 36 najpotężniejszych demonów świata... |
eee... o co chodzi z tymi rekrutacjami??
|
W tym temacie prowadzone są nabory do ról w tzw. Fake Story, czyli historii tworzonych przez użytkownika na podstawie grafiki Tibijskiej. Stworzony został on, żeby nie spamować po całym dziale.
@down Nie zawsze jest czas na wymyślanie nicków, np. jak się ma naciski od fanów lub kumpli. Poza tym nie każdy ma do tego talent, (na jeden z przykładów właśnie patrzysz) a fake story chce zrobić. Dodatkowo, jeżeli jesteś znany i twój fake będzie (lub jest) dobry, zgłaszają się ludzie z tak zwanej "elity fejkowej", co mocno nobilituje historię i jej autora. |
Cytuj:
|
Rekrutacja do Fake
Potrzebuję: -sprzedawcę, -szejka, -kobietę do towarzystwa8o, -króla Aten, @Down Tamten lepszy. |
@Itachi
Nicki & outy. Czasem jak się samemu nie chce outa zrobić albo musi jakoś zapełnić miejsca, a nie ma outów i nicków to robi rekrutacje. Albo żeby komuś sprawić przyjemność, umieszczając go do swojego FakeStory. I nie, nie dostaje się gaży. Satsyfakcja przedewszystkim. @Offtopic Nowy avek xD |
Rekrutacja
@Itachi
Itachi to taki "prestiż" typu: - o.O! Ku*wa jestem super hiroł! I na dodatek nie w swoim fejku! Jednak ktoś mnie lubi i robi ze mnie wymiatacza! Lub lenistwo typu: - Pie*dole! Nie chce mi sie Fejk robić walne komuś jakiś out jakąś tanią historię o moim hero i niech się cieszy ze ma aktorów do fejku... lub lenistwo innego typu: - Pie*dole! Nie mam pomysła na nick ani out ani character story! Walne rekrutacje... Zaraz się z 20 znajdzie chętnych... |
xd
@up:
Dokładnie ;< |
Cytuj:
mozna powiedziec że ktoś chce się tam widziec i ja daję takOM szansę a tak poza rekruta Król orków- król dwarfów- Dowódca zabój. - |
@Arashel
Już się zabieram! (100% Done) Powinienem do jutra skonczyć! Gorzej że nie mam zapisanych numerków kolorów i możliwe że kolory będą (Minimalnie) się różnić ale spróbuje to zniwelować jak najlepiej... P.S Dzięki za wybranie :] P.S2 Mana'siochu (pozol ze tak bede cię nazywał) po arashu dam ci outa do fake'a twojego! @Edit 40% zrobione robie sobie przerwę @Edit2 MaM! Outfit tylko do użytku Arshela i TaTaskersa <link |
Witam. Jestem nowa na forum. Chce zrobić swój pierwszy fake story pt.
"The Mystic History" Ci, którzy chcą się zgłosić - bez tego co poniżej napisane tego nie zrobią. Ukryty tekst:
Rekrutacja: Imie: Nazwisko: Rasa: Profesja/Taktyka walki: Patron: Ojczyzna: Przykład rekrutacji: Imie: Emma Nazwisko: Douglas Rasa: Człowiek Profesja/Taktyka walki: Rycerz/Miecz jednoręczny Patron: Eric Ojczyzna: Hobgaard. Potrzebuję 15 ochotników z których wybiorę 10 najlepszych. Z góry thx. |
Imie: Mernion
Nazwisko: Thour Rasa: Człowiek Profesja/Taktyka walki: Wojownik / miecz jednoręczny Patron: Rick Ojczyzna: Hobgaard Out nie trzeba ;? |
Ooo, po obrazkach widzę, że masz ładną sklejkę i do tego dzieczyna w dziale fake'i ^^ A więc trzeba się zgłosić.
Imie: Gargoinus Nazwisko: Shevlon Rasa: Człowiek Profesja/Taktyka walki: Rycerz/ Walka kontaktowa mieczem. Patron: Topaz Ojczyzna: Hobgaard Jeśli potrzeba outfit to napisz, wtedy zrobię. |
@up i 2up
Trzeba outy z chodzeniem w kazda strone, oraz z orezem i bez oreza :P I zgodne z rasą. |
Imię: Theyr
Nazwisko: Lerque Rasa: Człowiek Profesja/Styl walki: Rycerz/Walka kontaktowa szerokim mieczem. Patron: Smithie Ojczyzna: Kryształowe Królestwo. (CHRABSTWO, nie CHRAPSTWO!) Outfit, jeśli potrzebny, napisz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam nadzieje, że się podoba bo trochę się męczyłem nad składanką outów xd |
@up
Ale pobarw tylko ten out na jakies kolory bo beda krytykowac mniez e baile outy mam w fake :D |
Out do zgłoszenia: (100% by me)
http://img520.imageshack.us/img520/5...nzmieczdu1.png |
Owieram rekrutacje do mojego nowego fake pt: Darkness.
Wymagam wszystkich pozycji stojących,chodzących zgona,i np łuku na plecach,w ręku. Potrzebuję: 3 wojowników władcy - outfit jakiegoś rycerza wysłannik Baala - Np. wampir płatny zabójca - wiadomo wyrocznia twierdzy - no np kobieta citizen z dodatkami,jak to sobie ktoś wyobrazi Można zajmować miejsca,bo na outy poczekam,ale krótko. |
Ehh....
chcem byc wojownikiem władcy Nick: Koral'on (jak chcesz to bez ' ) Outfit: http://img233.imageshack.us/img233/2...zszybkogc6.png Opis: spokojny uprzejmy wykonuje rozkazy bez narzekania jest profesjonalny w szybkich i mocnych atakach dodam że jest niezły w magi lodem |
3 wojowników władcy - kenin,czekam,czekam
wysłannik Baala - czekam płatny zabójca - czekam wyrocznia twierdzy - czekam @edit Kurwa jego mać,pierwszy raz wziełem się porządnie za fake a gdzieś kurwa wyjeżdżam. Fake opóźniony i na razie się nie zgłaszać |
Cytuj:
|
@Emma
Imie:Aven (w fake uzywaj glownie Aven) Nazwisko:Light Rasa: Centaur Profesja/Taktyka walki:paladyn lub rycerz(wybierz co ci bardziej pasuje), 2 miecze + luk(tego uzywa okazyjnie,gdy musi) Patron:Crunon Ojczyzna:Hobgaard Out:http://img227.imageshack.us/img227/5669/centzlukik3.png Out tylko i wylacznie na potrzeby fake'a emmy. JEdyne co mnie rozbawilo u ciebie w fake, to to ze jest Szkolenie na Barbarzyncow.:faceoff: |
@ emma-nelson12
a jeśli chodzi o profesje to moze miec 2? np(rycerz i elementalista ognia i lodu?) lub czy rycerz mogby posiadac jakies zdolnosci magiczne?? |
Rekrutacja:
Imie:Rayza Nazwisko: Dei Rasa:człowiek Profesja/Taktyka walki:Elementalista/walka elementami[OGIEN.WODA ETC][xD] Patron:Topaz Ojczyzna:Kryształowe Królestwo outfit:http://img512.imageshack.us/img512/4271/outfitml6.png |
@ emma-nelson12
Rekrutacja: Imie: Hukori Nazwisko: Yamamoto (używa tylko do przedstawiania się, na codzień mówią do niego Hukori) Rasa:Czlowiek Profesja/Taktyka walki:Elementalista/magia ognia,nosi przy sobie maskę,po jej nałożeniu wyzwalana jest dodatkowa moc,używa jej jednak w krytycznych chwilach ponieważ pod jej wpływem szybko się męczy. Ma także drewniana laske zrobiona z magicznego drzewa. Patron:Eric Ojczyzna:Hobgaard Outfit:http://img410.imageshack.us/img410/4553/outnq4.png Outfit tylko dla fake'a emmy |
@up
Nazwisko i imie troche zbyt japońskie :P Zastanowię się. @edit O i jeszcze nie masz wersji outfitu z bronią łapie ;] Daj jakąś różdżkę na przykład xD |
@up
Wysłałam ci zgłoszenie na pw. Błagam przyjmij mnie xD:baby::baby: |
@ emma-nelson2
Imię:Irina Nazwisko:Lyte Rasa:Człowiek Profesja/Taktyka walki: Paladyn,do walki używa magicznych aur i jednoręczego miecza o nazwie Błękitny Gniew.Posiada także Tiarę Lotu Smoka,która pozwala jej na zamianę w błękitnego lub kryształowego smoka. Patron:Topaz Ojczyzna:Kryształowe Królestwo Outfit:http://img91.imageshack.us/img91/5606/palawizz08us0.png A tu smoczki ^^:http://img138.imageshack.us/img138/6200/smoczkiev7.png Outfit tylko dla emmy-nelson12 !!!!! @2x down Fajnie :D |
@ emma-nelson12
Już dodałem outfit z bronią w ręku. Teraz lepiej?;> |
@up
O wiele lepiej :) @all up Wszyscy przyjeci :) |
Sry za offtop, ale:
Zauważył ktoś, że nie można już spokojnie mówić do all w tym dziale "chłopie" Ale napływ dziewczyn mamy ;< Tylko żeby się spisały. |
Ja tam nie narzekam, w Fake następuje równouprawnienie. ;)
|
Soul Element
Rekrutacja Tak wiec zaczynam robić nowego fakea. Fake będzie opowiadał. A niechce mi się pisać, ale wszystkiego sie dowiecie w nie dlugim czasie. Odrazu mowie ze fake nie będzie evul vs doblo i super hercules atakejszyn i etc. Jak powinno wyglądać zgłoszenie. Imię - powinno być jakieś japońskie, ale może być inne (zwykle). Outfit - cos na styl starej japoni, ale ma być to bardziej podchodzące pod fantazy. Oczywiście ma pasować do profesji. Ma być z bronią i bez niej. Nie wymagam chodzenia. Profesja - tu może nie jest profesja ale styl walki jaki będziecie reprezentować. Każda postać będzie miała określony limit i wybór profesji. Do wyboru - Alchemik, Zabójca/Ninja, Wojownik, Mag, Summoner, Łowca/Łucznik. Cechy charakteru - jak sama nazwa wskazuje. Techniki - proszę mi podawać techniki jakimi będziecie walczyć. Tzn. czary i etc. Proszę tez o podawania wyglądu jak ma wyglądać działający czar albo wrzucić grafikę czaru kolo outa żeby było wiadome. Historia - wasze pochodzenie i takie tam jak sama nazwa wskazuje xd Nie rozpisujcie się zbytnio ale napisać więcej nie zaszkodzi. Kogo potrzebuje? To są postacie jakie potrzebuje. Mistrza oddziału XXI - X-Zero Nieznana dziewczynę - (profesja do wyboru - wojownik, łowca, zabójca). Alchemika - (profesja do wyboru - alchemik xd) Mistrza piasku - (profesje do wyboru - tu ma mieć tylko dwie na raz czyli wojownik i mag). Załoga białego pióra: - Kapitana - Speed - Członek I - Decharius - Członek II - Matix - Członek III - Kashek - Członek IV - Kamil bks Na outy czekam do do następnej środy wiec spokojnie. Tak wiec zapraszam do zgłaszania się. Narazie jest tylko tyle osób do przyjęcia ale z czasem rozwoju fabuły miejsca na bohaterów będą dochodziły. Outy proszę dawać tu ewentualnie na PW. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:28. |