![]() |
Lol Scatnach, a co uwazasz siebie za jakiegos boga?Myslisz ze jak jestes o 3-4 lata starszy to juz wiecej widziales i jestes bardziej doswiadczony? Z reszta mozemy juz tu zakonczyc dyskusje poniewaz jak zwykle kazdy bedzie dazyl do tego aby jego post okazal byc sie prawda w zwiazku z tym tematem takze proponuje abysmy rozmowe na temat dorastania co jest modne a co nie
|
Cytuj:
Wiek nie jest najważniejszy ;) ćpać może każdy głupi x] |
Cytuj:
|
Hydry Roxor xD
Troche było tych hydr ;]
|
No zeby cos przeczytac ze zrozumieniem wpierw cos trzeba napisac ze zrozumieniem a nie twoje stylowe zlepki
|
Jak dobrze ze chociaz tu ludzie sa w miare dobrze wychowani i umieja sie wypowiedziec a nie tak jak na celescie h lvle rugaja a w raz nimi lizo dupy.Jeszcze raz powtarzam skonczmy dyskusje na ten teamt wklejajcie ssy i niech ludzie maja swoje zdanie. Thx
|
No kur... zamknijcie się już!!!
Nie ma na to słów co wy tu odwalacie -.- Weź jeden do drugiego telefon i sobie nawrzucajcie tam, a nie tutaj... DU JU ANDERSTEND?X( |
Cytuj:
100% racji, dlatego napisalem tamte posty. "Po wypowiedzi tego dzieciaka widać że człowiek ten nie dorósł jeszcze do prawdziwego życia." Widac po tobie, ze rodzicie cie nie wychowali, widzialem tyle co ty i wiem co to cpanie, nie bralem narkotykow i nie mam zamiaru a to ze ty palisz i brales 'srut' to swiadczy o tobie # Z mojej strony koncze ta gadke, tylko chcialbym zeby odnosil sie do mnie i do wszystkich z szacunkiem, bo ja to robie |
dobra skoncz nie ******* mi tutaj o prawdziwym zyciu tylko graj w tibie i dawaj zdjecia bo takie ***anie to nie ten temat ok ?
kurde ich sprawa czy ćpaja czy dawaja dupy na miescie mi to wisi niech bakaja w wieku 15 lat a potem beda mieli take dziury w mozgu ze nie beda swoich starych poznawac.... wkoncu temat do zdjec to dam jakis antyk http://img105.imageshack.us/img105/4...hex00347pp.jpgjakis drag solo |
Na to czekałem:D
http://i17.photobucket.com/albums/b91/kaziq/20mlvl.jpg |
Cytuj:
Dla mnie antyk to coś baaaardzo starego ;) Ja niestety takich nie mam, ale najstarszego ssa jaki mam to ten: http://i6.photobucket.com/albums/y24...ngzqumplem.jpg i jeszcze ze 2 http://i6.photobucket.com/albums/y24...mianaFlisa.jpg http://i6.photobucket.com/albums/y24...thers/Zboe.jpg Gz Taxi~mlvla:] |
oczywiscie ze mialem starsze ale zapomnialem przegrac i podczas formata sie skasowaly a to co tam dalem to jest najstarszy jaki mam ;p
|
1. 2 bledy.
2. Nie obrazilem nikogo z twojej rodziny, tylko powiedzialem ze cie nie wychowali za dobrze, bo jakby cie dobrze wychowali to bys to rzucil, albo bys nawet nie zaczynal palic. - wszystko jest mozliwe. I mysle ze duza czesc osob z forum przyzna mi racje ze palic to zasrane g*wno. #Moze juz skonczymy ta gadke? Powiem ci - jestes spoko koles, cya <mimo iz tak nie jest w moim odczuciu> #btw Rubin Polish Gago to twoj char byl? |
|
jeśli mozna wiedzieć to z czego ten ekhm..jakby to powiedziec...żadki loot?
|
Czesc chcial bym prosic o mala pomoc wyszlem dopiero z rooka na danubi i staram sie skillowac ale brakuje mi funduszy ale skille mi bardzo wolna idą dlatego prosil bym o pomoc jakas kaske/speary/eq
Tutaj Dam Ss,ka ze stanu mojej postaci na dzis: http://i18.photobucket.com/albums/b1...ife/UO0006.jpg |
Jakos sie pozbierałem :)
|
UP@ Co racja to racja ale co chwile mnie z trolli wyzucaja a ja bardzo chcial bym isc na dwarfy kasy nie marnuje widzisz jakie mam eq?
Nawet jak zrobie ten dist 60 skad wezme na bolty? Ja tu nic nie mam na poczatek...... 0 kolegow wsparcia itd. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ten kolo co na spirki nie ma ;p w tydzien zrobilem 80 dista grajac po 10-13h dziennie i uwierz jak sie chce to sie moze (na feriach) @quzqu bardzo milo z twojej straony ze chcesz mu pomoc, wiecej takich polaków ! Respeckt |
Cytuj:
A co do twoich skilii to bardzo ladne, ja mialem 85/70 na 46 palem ~: ) |
Cytuj:
|
Quzqu mi bardzo pomogl ;]
Od teraz Ja niezaleznie w jakiej sytuacji tez mu pomoge a jak sie wybije to co on mi dal zwroce mu 3-krotnie |
Cytuj:
|
Cóż ja Ci na to poradze?
Moge powiedzieć Ci tak.... "Głupcze! Po co zaczynałeś" ;p Proszę, nie odpisuj już na tego posta... Niech ten temat znów zaleje się sskami... ok? |
Spoko SS'ki gratz lvl :D
|
|
|
Teraram Czyz to nie jest Ten orzełek ktorego w hacku zapewne starcil paladinka?
|
Ei wyjasnijcie mi z jakie mańki ten typ Clevland robi z 4 levelem w Carlin...
-.- Czy nie powinien byc jeszcze na roku ... :p I tego orzelka tesh nieczaje skad on go wytrzasnl .................... :x: |
Cytuj:
|
... Ale czy przypadkiem on niepowinien sie cofnac.... po update na rooka spowrotem.??:confused: I dziwne ze za wszystko sie zabieraja a najprostsze Bugi nadal istnieja :/
|
Nie, on sie nie cofnie.
Nie wroci na rooka dopoki go nie zabija do 3 lvla ; d |
Ziomek chyba zrobil sobie tą postac na upamietnienie starych bledów tibii :p
a co do tego chyba faktycznie niepomyslalem ze musi zginac.. :d |
Ale trzeba przyznac tibia jeszcze do niedawna miala bardzo duzo ruznego rodzaju bledów .. chodz by screeny
tego cleva na 4 levelu w carlin swiadcza o tym.... P.S Ten durgi komentarz napisalem bo mi 2 posty walnely sie :p |
Cytuj:
|
Rubin Edenu gogo 90 lev
Gratz all, chcialbym powiedziec ze dobrze ze ta gadka sie juz skonczyla, i tam bylo Glob napisal, ze jezeli ktos go nie szanuje za to ze pali papierosy to musi cos powiedziec, wiec ja mimo wszystko szanuje kazdego i jestem tolerancyjny tylko wtracilem swoje 3 grosze i powiedzialem ze to syfny nalog |
Rubin Edenu gogo 90 lev
Gratz all, chcialbym powiedziec ze dobrze ze ta gadka sie juz skonczyla, i tam bylo Glob napisal, ze jezeli ktos go nie szanuje za to ze pali papierosy to musi cos powiedziec, wiec ja mimo wszystko szanuje kazdego i jestem tolerancyjny tylko wtracilem swoje 3 grosze i powiedzialem ze to syfny nalog # Paladinka dalej gra? czy jest retired? i czy on stracil jakies itemy na tym hacku ? #o za***iste jest to forum... ****a naprwcie ten serwer bo muli, jest oto skutek dwa posty -.- |
Próbuje, próbuje, ale odechciało mi się expić (:P),
a blokerów to ja nie mam za dużo... cósh... 91,5k lvl ;<<:( |
91k to jest 130 dragow rozloz sobie na 3-4 dni i luzik :) po 35 dragow dziennie, nawet wiecej jeszcze jak masz pacca
btw zoltan chivay to twoj kumpel ? zdarzylo mi sie z nim gadac kilka lat temu ;) A, czemu nie widac tego ***anego podpisu.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44. |