Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Rastafarians 05-04-2007 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1353053)
a Ty chcialbys byc Andrzejem xD?

Sorry, nie wiem kto to Andrzej :\ Chyba się okazuje, że ja jako jedyny w Polsce tego nie oglądam :(

Trai'ler 05-04-2007 20:02

@rastuś przykro mi mówić ale Andrzej nie jest ciekawą postacią , jest to bezmyślny człowiek około 25 lat , który bije własną , żone , stracił dużo kasy w teleturnieju "Gra w Ciemno'' , ma zaniki mózgu , i wogóle jest takim Prostym mao yntelygentnym menszcysnom ...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1353053)
a Ty chcialbys byc Andrzejem xD?

a ja bede strazakiem samem - pawłem ;p tylko dlatego ze ma fajną dziewczyne :))

Bez~ 05-04-2007 20:12

Dokladnie hehehe

Jinikao 05-04-2007 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez C18 (Post 1352533)
Nareszcie kurwa kompetentnie wypowiadająca sie osoba!1

@Jajinkał
I co że w bili fragi w rebelii, jaka nigdy wczesniej nie miala miejsca skoro i tak dostali w dupe?

Przynajmniej oni cos robili a nie tak jak ty, myśli ze ma swastyke i świeci....
btw powiedz mi kto ty jestes?? faszysta, neonazista?? czy kto bo nie wiem jak mma cie pojechac. Daj mi tylko swoja nazwe

Alora 05-04-2007 23:32

Tak, tak

Tak marnujemy czas na te gadaniny ale zauważ że to tylko gra i swoją szanse baaa kilkanaście szans na wygraną mieliśmy. Kto wie jak by sie potoczyły losy Iridi jak by nie hackli Royal Demonica. Zresztą. Nawet jak byśmy wykreowali ową postać to sama i tak by nie dała rady wszystkim. szwedzi mają to do siebie że u nich w razie śmierci dowódcy każdy umie sobie poradzić na polu bitwy. Nikt nie ucieka, nikt się nie poddaje tylko walczą dalej pod inną komendą. A teraz wyobraź sobie open battle pl vs. swe. Wszystko idzie dobrze. Aż tu nagle nasz lider pada. Co robią jego rodacy? Uciekają. Bo nie ma ich kto dalej trzymać tam. Nie boją się konsekwencji swego zachowania a najważniejsze. Nie są przygotowani na taką sytuacje. Dlatego by wygrać wojne by trzeba było wykształcic lidera i korpus oficerski ,a najlepiej cała zgraną drużyne. Bo z kozakami z forum dużo się nie zdziała. Taka prawda.Czyli pozostaje nam czekać na new serwer....

IridiaCarlinPk 06-04-2007 01:25

no z tym liderem nie dokaca bym sie zgodzil jest ventrilo i tam mozna pwoieddziec co ma sie robic. Owszem dowodca padnie to obniża morale ale zeby kazdy uciekal to napewno nie;[
lider i korpus oficerski hehe;D Iridia moim zdaniem jest jeszcze do uratowania:D

ahoj

Jinikao 06-04-2007 08:07

@Alora. No wlasnie padnie lider i juz jest walek, ale zauwaz ze zawsze lider padal u nas pierwszy poniewaz byli spy ktorzy gadali kto nim jest w danym momencie i arc na nim skupialo sie na poczatku i go eliminowalo. Zobacz ze jak na ost wojnie nie bylo juz szpiega to Polacy zrobili najwiecej fragow, jednak na wygranie i tak bylo juz za pozno.

Elevarm 06-04-2007 09:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1353715)
no z tym liderem nie dokaca bym sie zgodzil jest ventrilo i tam mozna pwoieddziec co ma sie robic.

No i widać że nie rozumiesz o co kaman. Nam - albo przynajmniej mi - nie chodzi o lidera na krótką chwilę który na vent powie co trzeba robić, tylko kogoś kto zdobędzie szancunek serwera, kto w oczach nawet przeciwników będzie szanowany a nie pomiatany i kogoś kto podpisując się pod taką wojną/rebelią podniesie jej rangę swoim autorytetem. To fundament.

PS Święta prawie już, starczy polityki;)

pietrzyk92 06-04-2007 09:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm (Post 1353847)
Kto zdobędzie szancunek serwera, kto w oczach nawet przeciwników będzie szanowany a nie pomiatany i kogoś kto podpisując się pod taką wojną/rebelią podniesie jej rangę swoim autorytetem. To fundament.

Zgadzam sie w pelni.... :)...tylko nie rozumiem po co my wogole poruszamy ten temat...-.-....boze ludzie nie prosciej wziasc z nimi negocjowac a jezeli chcecie wojny to wyskoczcie se ze swe 1vs1 a nie bedziemy zaraz z wszystkich szwedow robic Bóg wie jak zlych ludzi...co poniektorych to nawet lubie... xD:D ;)

Alora 06-04-2007 12:07

pietrzyk92

Pietrzyk92 słuchaj w szwecji istnieje coś takiego jak solidarność.
Zabij sobie szweda tym twoim systemem 1 na 1 o ile ci się uda i nie przybiegną jego koledzy to masz przechlapana u całej reszty. ( No conajmniej większości) Oni poprostu się solidaryzują,pomagają sobie i trzymają się z reguły razem. Ja też lubiłam Dousa Elwora bo był spox. Kupował wszystkie runy jakie miałam na sprzedaż. Pomagał jak mnie źli polaczkowie próbowali wywalić z tomba itp. Szwedzi też mają swoje ciemne strony. Lubują się uprawiać PK,PA itp. Dlatego poruszamy temat walki o władze na serwerze ponieważ nie każdy ma lub mieć może hlvlowego dobrego swe protektora.
Drugim powodem dlaczego nad tym dyskutujemy jest to że każdy woli rządzić niż być rządzonym (No prawie każdy). Dlatego dorośli panowie i niektóre panie bawią sie w polityke,wojenki itp. Co do negocjacji. O czym tu z nimi negocjować? Arcanium jest na tyle rozumną gildią że nie huncą każdego kto wejdzie w ekran gry. Jak byśmy zachowywali się normalnie problemów by nie było albo by było znacznie mniej.

P.S Co do świąt to jestem nieźle wkurzona bo frendzel proboszcz odwalił wczoraj taką szopke że po 1,5h siedzenia w kościele stwierdził że dziś podpisów kandydatom do bierzmowania nie rozda. Wszystkich wrzucił do jednego worka i stwierdził że oszukujemy. Najbardziej mnie boli to że chciałam być uczciwa i wyszłam na tym jak wyszłam więc jakos nie ruszają mnie te całe święta. Mówiąc kolokwialnie mam na to "wyjebane".

Bez~ 06-04-2007 12:34

Wesołego jajka!!!!!1111111

Trai'ler 06-04-2007 12:46

wesołego jajka

Zeby kazdy te swieta spedził z rodzina , jak najlepiej , a nie grajac w glupia gre 2d marnujac przy tym swoje zycie , robiac przykrosc najblizszym , i marnujac najlepsze lata ktore powinny mu sie kojarzyc z czyms dobrym :)

Wesołych świąt

pietrzyk92 06-04-2007 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora (Post 1354119)
Pietrzyk92 słuchaj w szwecji istnieje coś takiego jak solidarność.
Zabij sobie szweda tym twoim systemem 1 na 1 o ile ci się uda i nie przybiegną jego koledzy to masz przechlapana u całej reszty. ( No conajmniej większości).....

Wiesz mialem na mysli solo 1 vs 1 bez huntow po przegranej itd... poprostu zobaczyc kto ma racje.... troche sie zle zrozumielismy....ale ogolnie zgadzam sie z Tobą..... :):]

Mocny Smok 06-04-2007 13:21

Mnie możecie wziasc na lidera :) "Zawsze chcialem spotkac Lolitke ... " - cytat bergera ;) . Nie no tak na serio to troche za pozno sie obudziliscie ;p . Na forum wielkie przygotowania a jakos dojdzie to wojny to wszyscy chowaja glowy w piasek ;/ . Bye Bye Tibia , Iridia :) . Czekajcie na nowy server a najlepiej z kończcie z tym bo to tylko strata czasu :) . Coz byly mile chwile ale w wiekszosci to bylo gowno . Zwlaszcza teraz jak jest paru kozakow takich jak R.I.P-per itp to odechciewa sie grac.

Fajnie bylo ale sie konczylo :*

Wesolych Swiat :)

Valard 06-04-2007 15:21

Wesołych Świąt!

Niech każdy z Was spędzi te święta w rodzinnej atmosferze. Ciekawe ilu będzie w święta cały dzień online (oby jak najmniej takich osobników). No i oczywiście życze mokrego dyngusa =p

@Alora
Dzisiaj najgorsze nabożeństwo z całego Tridum =p Ja jeszcze pamiętam jak rok temu stałem 2h w kościele, żeby zdobyć drogocenny podpis ;)

Szafa 06-04-2007 20:28

Witam mam pytanie czy iridia to server z duzym pa?

Galdi 06-04-2007 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szafa (Post 1355040)

Tiiiiiiaaaaaaaa ;< 2h 10min w kosciele x.X

wesolych swiat by the way <3 xd

Alora 06-04-2007 21:57

Wesołych świąt!

Wesołych Świąt for all. A co do podpisu. Okazało się że w Triduum nie dają.... Proboszcz odwołał...... 2h w kościele na damski huj.....

Kiełek 07-04-2007 00:15

ojejq... a mnie tu 2 dni nie było... ;<

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szafa (Post 1355040)

jak będziesz cichociemny, to wogóle nie będą znali twojego nicku, więc sobie poexpisz ;]

@spyyyyy
proponuje zrobić cenzure forum - zamiast szpieg, spy wprowadzić Zielper, a zamiast war - marzenie ;S

btw. pobawimy sie w na wspolnej? ;D

maddie 07-04-2007 00:16

@Shurak & Chris

za co zabiliscie Coortez'a ?

Kiełek 07-04-2007 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maddie (Post 1355466)
@Shurak & Chris

a może dowiedzieli się że to nowy owner? i to już od 53~

Galdi 07-04-2007 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maddie (Post 1355466)
@Shurak & Chris

Myslal zapewne, ze jest zajebisty i ma plecy :'(
Bujal sie do mnie na 40 lvlu~ ;s jakby nie byl u Ciebie w gildi dawno bym go piznal i dalej mam zamiar..

IridiaCarlinPk 07-04-2007 15:37

Moj kolega WOjtek powraca do gry moze znajdzie sie ktos kto go wspomoze finansowo/itemowo bo z kasa krucho kazda suma sie liczy:)

Bez~ 07-04-2007 21:09

http://neztas.legenda.o.zoltym.serze.patrz.pl/

:|

Neztas 07-04-2007 21:14

xDDD

btw zycze wszystkim zajaca z duzymi jajami i w ogole

Forlann 07-04-2007 21:14

:) <.........>

Jinikao 08-04-2007 01:11

nie w temacie ale mi sie podoba
http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E
http://www.youtube.com/watch?v=C4lPsTE7l48

Kiełek 08-04-2007 17:15

@up
Ja tu jestem od offtopów :(

Co do filmów to my mamy się czego uczyć ;]

Forlann 08-04-2007 17:20

Jini ten pierwszy film jest zajebisty :o
Szkoda ze u nas w polsce nie ma takiej atmosfery :/

Gruhard 08-04-2007 18:36

Chce ktoś dziś wieczorkiem, po 20.00, gdzieś pójść (jako blocker ofc):>? Bo mi Valek zajął tomba i siedzi tam cały dzień >.>.

Mogą być: poi dls, behe, gsy, hydry (w/e) ^^ !

btw.

kupie demon dusty i gs silki.

pozdro.O
Bartek/TNT

Bez~ 08-04-2007 19:27

mam na stanie 2 d dusty,jak by mnie nie bylo toslij siano na venore i napisz gdzie odeslac dusty,ofc 7k each!

Jinikao 08-04-2007 19:33

Mam 25 dust

Gruhard 08-04-2007 20:17

Omg jinikao 13k each za dusta :s.

BEzok potem raczej wyśle :]. Do darashi moj towar.

Pearl Agata 09-04-2007 02:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gruhard (Post 1358546)
Chce ktoś dziś wieczorkiem, po 20.00, gdzieś pójść (jako blocker ofc):>? Bo mi Valek zajął tomba i siedzi tam cały dzień >.>.

Mogą być: poi dls, behe, gsy, hydry (w/e) ^^ !

btw.

kupie demon dusty i gs silki.

pozdro.O
Bartek/TNT

lol:p wesolo tu u was..myslalam ze bede mogla zobaczyc co ciekawego dzieje sie w chwili obecnej na waszym servie, a widze kto ile ma dustow i kiedy i kto ma czas zeby isc expix xPPPP

Wesolych Swiat^^
~Aga

Maxxonek 09-04-2007 02:12

Aga, Ty od razu bys chciala jakis newsow posluchac xD Nie ma tak latwo, musisz uwaznie sledzic xD

Wesolych tez =D

kulka1991 09-04-2007 10:16

Buy all bp's of sd!:baby:

IridiaCarlinPk 09-04-2007 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kulka1991 (Post 1359752)
Buy all bp's of sd!:baby:

A lmmy moga byc mam pare bekpekow tez dobry demejdz daja blz

Kisia 09-04-2007 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pearl Agata (Post 1359554)
lol:p wesolo tu u was..myslalam ze bede mogla zobaczyc co ciekawego dzieje sie w chwili obecnej na waszym servie, a widze kto ile ma dustow i kiedy i kto ma czas zeby isc expix xPPPP

Wesolych Swiat^^
~Aga

a pamietasz Ty mnie jeszcze?:P

Odyniecq 09-04-2007 23:48

Nie chciałem tego pisać ponieważ są święta ale jak widzę takie rzeczy na forum to mi się niedobrzew robi.
Kilka lub kilkanaście postów wyżej jakaś koleżanka rozpisuje się o tym czym jest wojna, że potrzeba lidera i kadry oficerskiej. Moja rada: IDŹ I SPRAWDŹ CZY CIĘ NIE MA W SZAFIE. Kur** co to niby jest? To tylko gra i graja w nią DZIECI!!! A ty byś sobie kur** wojsko wyszkoliła. Nie no n/c.
Chcecie wojny ze szweduchami to się bijcie a nie ciągle narzekacie. Już w Arcanium nikt prawie nie gra, a wy dalej chowacie dupę w piasek bo wam lvl spadnie. Nie no hu* nie przyczepiam się do każdego ale taki Kod Impfer to też n/c normalnie. Jak się idzie na wojnęto z poświęceniem, jak kur** nie macie taktyki to trzeba się zwalić kupą na tamtych i jeb** sorców i palków na początku. A jak nie idzie ubić tego strapowanego to niech ktoś na tym zjeba*** Ventrilo, czy nawet na Guild chacie napisze " 3 2 1 Combo w kogośtam". A Naro Slayer to wogule śmieszny jesteś co wy niby kur** Zrobiliście w tej wojnie? Najwięcej fragów? O kur** połowa z nich to jak Xaliin padał. Wy po prostu nie macie pvp dobrego i tyle. Jak wam biją kogoś to sie nie stoi i patrzy na niego ani nie uha sie go na siłę tylko się napier**** sorców!!
Kogo ja miałem jeszcze skrytykować, O już wiem! Nie wiem czy ty to wogule czytasz, ale jesteś normalnie IDIO** Lykontorna Orxosa. Ubili cię mewtu i laubau na filmiku jak najzwyklejszego n00ba. Jak oglądałem to se kur** pomyślałem, że ty to się pewnie manasować zaczniesz zamiast uhać. A kto wogule Nosi DSM na rsie? No kur** n/c.

A tak wogule święta są i takie religijne wtrącenie:

Ta typiara co to o indeksach mówiła to dla ciebie:
Jak kur** ty idziesz do kościoła tylko po podpis (A idziesz napewno tylko po to " 2 godziny w kościele na marne") to na "damski h**" po co ci wogule bierzmowanie?? Weźmiesz sobie ślub cywilny , bo na co ci kościelny skoro i tak olewasz całą religie?
Ooo jeszcze mi się coś przypomniało kogo miałem skrytykować.
Tak to właśnie o ciebie chodzi czcigodny Everanor'ze. Normalnie żygać mi się chce jak czytam to co ty napiszesz. Ty normalnie jesteś jakiś król SALOMON, ja pierdo**, n/c. Zacznij psalmy pisać. Albo nie, odwołuję bo mi zaraz napiszesz, że "każdy człowiek może pisać co zechce, a ja w psalmach jestem całkiem niezły". Ty się za dużo naoglądałeś normalnie filmów o średniowieczu i antyku. Kur** no nie wiem jak opisać twoją głupotę. Rozwiązujesz jakieś tibijskie zagadki << JAaAA super będziesz pierwszy. Nie no mogę cię dotknąć?? Jaa no wspaniały jesteś. I taki moralny. >> JA pierdo** otrząśnij się człowieku bo się obudzisz sam w ciemnym pokoju z komputerem i świadomością, że po 20 latach znasz już wszystkie tajemnice tej gry.
To jest tylko gra, ANONIMOWA GRA!! Każdy kryje się za swoją postacią nie ma miejsca na moralność czy inne pierdoły. Ciekawe czy w życiu też jesteś taki moralny, sprawiedliwy, intiiieligenty, i PRZEMĄDRZAŁY.
Nawet jeśli to ci to gówno daje, ciekawe co zrobisz jak spotkasz bandę dresów lub innych przedstawicieli marginesu, co najeb** cię dla zabawy.
Ale nie, taki filozof jak ty to pewnie jest zapisany na karate u mistrza YOGI.
Użyjesz mocy, pierdo****** tą swoją filozoficzną gadkę i oni ci do nóg padną dziękując.
Nie dziw się, że tak się ciebie uczepiłem ale normalnie każdy twój post tak mnie wkur** że nie daję rady milczeć. Już ten znienawidzony ripper jest lepszy bo on przynajmniej nie udaje, jest gnoj** w tibi i także w prawdziwym życiu.
Pozdrawiam fanów Harrego Pottera8o

rendevar 09-04-2007 23:59

Odynieck ty to masz słaba psychike ;] widac po twoim poscie (hmm płakałes piszac go ;<??)
pozatym pamietam jak gnebiles mi kolege bo zabil ci jakiegos przyjaciela, ganiales
zeby zabic 35 sorka po calej mapie :baby: :baby: :baby: :baby:
postro tla cięmbie ;&

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:45.