Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Faytah 21-04-2010 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2753335)
Jazda kilka godzin luksusowym autokarem, a godzina samolotem to chyba różnica. Ale też źle to ująłem. Nie oglądałem meczu i stąd wyciągnąłem taki a nie inny wniosek. Co do tych kibiców, to takich przedmeczowych (i nie tylko) pyszałków nie należy brać na poważnie. Wystarczy popatrzeć na Yoha.

K.Jay

Oczywiscie jest roznica ale chyba nie byla jakas diametralna skoro to na koncowke spotkania to Katalonczycy zachowali wiecej sil.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca (Post 2753336)
Odpadną z Interem, potkną się w lidze co Real wykorzysta i tak jak rok temu mieli trzy korony tak w tym będzie jedno wielkie i śmierdzące gówno, co ukróci trochę, wyszczekanych pseudokibiców Barcy i przerzedzi z sezonowców. Brak trofeum wyjdzie wam tylko na dobre.

Ja tam bym nie dzielil skory na zywym niedzwiedziu, ktory teraz jeszcze bedzie pragnal potwierdzic swoja wielkosc.

Co do dzisiejszej pary polfinalowej to z reguly bylem zawsze za druzyna teoretycznie slabsza,nie wiem czemu. Dzisiaj jednak wolalbym aby Lyon wygral. Poprostu bardziej mi sie podoba ich styl, no i Wlosi musza bronic sie przed Niemcami w rankingu uefa by slotow w LM nie stracic. Ponadto wciaz troche dziwnie sie czuje z tym ze Bayern nijako przypadkiem jest w polfinale. To offside z Fiorentina, to czerwien dla zawodnika Manchesteru gdzie dopiero w przewadze mogli nawiazac rownorzedna walke, przynajmniej w moim odczuciu.

Monte 21-04-2010 21:35

Od kiedy odpadł ManU, trzymam kciuki za Lyon. Poza tym Bayernu nie cierpię.

Jak na razie wszystko zmierza w dobrym kierunku. Czerwień dla Ribery'ego jak najbardziej słuszna.

Thavenix 21-04-2010 22:52

Arjen :-*
Koncowe 20 minut w wykonaniu Bayernu fenomenalne, po cichu licze na korzysty wynik dla Bayernu we Francji. Szkoda Ribery, ktory nie sadze aby atakował nogi obroncy Lyonu, ewidentny atak na pilke, ktora wczesniej zostala lekko tracana i nie trafil w nią Frank

btw swietny mecz Lahma, coraz bardziej mnie do siebie przekonuje

Hovvner 21-04-2010 23:27

Wy tu tylko o piłce?

Jakieś prognozy kto wygra w Lesznie? Ja obstawiam finał z Hampelem ;)

Arka_Sath_Wielki 22-04-2010 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca (Post 2753336)
Odpadną z Interem, potkną się w lidze co Real wykorzysta i tak jak rok temu mieli trzy korony tak w tym będzie jedno wielkie i śmierdzące gówno, co ukróci trochę, wyszczekanych pseudokibiców Barcy i przerzedzi z sezonowców. Brak trofeum wyjdzie wam tylko na dobre.

Zawsze po sezonie w pełni przegranym przez Barce pocieszam się tym, że trochę sezonowców przerzuci się na Real ;x

@down
Nie nie :)

Yoh Asakura 22-04-2010 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2753554)
Zawsze po sezonie w pełni przegranym przez Barce pocieszam się tym, że trochę sezonowców przerzuci się na Real ;x

Kiedyś w końcu i ciebie spotka ten los.

rentonB 23-04-2010 09:21

Pilki juz nie ogladam wcale i wspomagam tylko lyon od 3 lat, jestem w niebie byle tylko w monachium dali rade :)

Zamor1 23-04-2010 18:21

@up
To fajnie wspierasz Lyon, nie wiedzac, ze grali juz w Monachium i nie dali rady >.>

rentonB 23-04-2010 23:40

Zwracam honor, nie myslalem co pisze ale posta zostawie!

Xendriel 24-04-2010 11:53

http://www.celebrity-gossip.net/zahia-dehar/image To jest ta nastoletnia prostytutka którą pukali Ribery i Benzema. Rzeczywiście wygląda na 16 lat...

Krajzel 24-04-2010 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2753815)
http://www.celebrity-gossip.net/zahia-dehar/image To jest ta nastoletnia prostytutka którą pukali Ribery i Benzema. Rzeczywiście wygląda na 16 lat...

No bez kitu xD Ale z drugiej strony od ilu lat tam można się stukać, przecież od 16 legal chyba (u nas). Jednak Polska jest lepsza haha

K.Jay 24-04-2010 16:04

Manchester United po wyrównanej walce pokonał na Old Trafford Tottenham 3:1. Pierwsza połowa bardzo senna, praktycznie brak jakichkolwiek celnych strzałów na bramki obu zespołów. W drugiej połowie obudzili się Nani oraz Berbatov. Ten drugi wypracował (wraz z Evrą) rzut karny, który na bramkę zamienił Ryan Giggs. Niespełna 10 minut później było już 1:1, gdy Ledley King popisał się celną główką po dośrodkowaniu z rzutu rożnego. Remis utrzymał się zaledwie 11 minut, kiedy to Nani po fantastycznej akcji zakończonej przecudownym strzałem pokonał Gomesa. Warto zaznaczyć, że asystę przy tej bramce miał Federico Macheda, który dwie minuty przed golem zmienił Rafaela. Po pięciu minutach wynik spotkania ustalił Ryan Giggs, który ponownie zamienił rzut karny na gola. Bohaterem meczu był imo Nani, który strzelił gola i wypracował karnego. Bardzo dobrze zaprezentował się również Evra, który wraz z Nanim świetnie współpracował na lewej stronie boiska.

K.Jay

Yoh Asakura 24-04-2010 16:06

Przecież ona jest rocznikiem 1992. Moim.

Arka_Sath_Wielki 24-04-2010 17:40

Kurde, ma ktoś może filmik z Gran Derby - 2000, kiedy w strone fIGO lecą butelki, telefon i głowa świni? Bo mi kumpel w to nie wierzy :/

Capality 24-04-2010 18:12

@Up:
na joemonsterze byl artykul '10 najdziwniejszych rzeczy rzuconych na boisko', calkiem niedawno, nie powinienes miec problemow zeby znalezc :P

Arka_Sath_Wielki 24-04-2010 20:03

Xerez chyba nas chciało pozabijać. 10 żółtych kartek(1 czerwona za 2 zólte) i 1 czerwona bezpośrednia :x. Lider nie wraca do stolicy, nie dzisiaj :)

Xevez 24-04-2010 20:19

życzę im spadku z całego serca
@arka
http://www.youtube.com/watch?v=YlPJAmIv7Ig

Monte 25-04-2010 18:58

No i WHU już na 100% pozostaje w Premiership ;D

Capality 25-04-2010 21:55

Chelsea pograla ;D

Faytah 25-04-2010 23:15

Nie wierzylem ,a jednak Roma wtopila z Sampdoria 1-2 i Inter utrzymuje fotel lidera :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51.