![]() |
|
38 ed 38 mlvl pacc
Gdzie expic, może być waste nie duże, ważne żeby exp był szybki!! No i żeby nie było hardcoru ;) |
Cytuj:
FACC pls fast ^^ |
Cytuj:
|
45 knight [PACC] [Non-Pvp]
Skille: 73/73 mlv: 5 Eq: -DSM -RH -Crown Legs -Demon Shield -BOH -Noble Axe -Platinium amulet Bez blessow! Gdzie mam expic bez waste na 0 lub + i szybki exp? |
@jerry
hmm jak na te roty dojsc? wiesz, nie wiem jak tobie ale mi raczej nie chce sie przegladac 640 stron w poszukiwaniu odpowiedzi ;/ |
Cytuj:
PS: Na 100% nie jestem pewien czy bez waste, ale z skillami 75/75 na pewno będzie dobrze |
Cytuj:
|
38 ed 38 mlvl pacc
Gdzie expic, może być waste nie duże, ważne żeby exp był szybki!! No i żeby nie było hardcoru |
Cytuj:
|
gdzie moge expic 28pall skille 60/45 eq: pall arm bohy dragon shield Blue legs crusader helmet (pacc) mlvl:8
PS:(Jeśli ten exp na paccu to mógłby mi zrobić SSa gdzie to jest ?) |
Cytuj:
|
21 Sorc, 15 (?!) mlvl plate armor, plate legs, dwarven shield (26 def) i wand of decay. Narazie cyce ale gdy tam jest dużo ludzi to runki robie ;/
|
53 knight [FACC] [Pvp]
Skille: 72/71 mlv: 5 Eq: -DSM -MMS -Golden legs -BOH -Royal Helmet -Platinium amulet -Noble/Angelic Axe Aby było 40+ i żebym wychodził na zero ;) |
Gdzie expic
20 Ed pacc 18 mlvl na waste moze byc 30k |
@Czaszek
Jak dopuszczasz waste, to możesz spróbować tomby przed tp z rod'a i exori flam.(bez wampirów!). Ew. minotaury na darashii, najlepiej z obsidian knife'em. @Elias Mintwallin? Aczkolwiek nie wiem dokładnie ile będzie expa. NA Venore Dragonach masz szansę wychodzić na zero chyba. |
61 Rp
Witam mam 61rp na swiecie non-pvp i nie wiem gdzie expic. Skille
:82(Z pall Armem 84)shielding 68 Eq:Crus Helmet,Pall Arm,Golden Legs,Boh i Dragon shield Szukam miejsca gdzie bedzie dobry exp i zarobek z gory dziekuje ;) |
Cytuj:
|
Jak wiesz gdzie jest beho quest to najlepiej tam resp beho oraz orki berserki itp.
Ale polecam Ci iść na kopalnie a najlepsza rada jest kupienie PACCA :] Pozdro |
Znawcy z was po pierwsze SirFlovv napisał,że ma pacc a pozatym masz : ancienty,bonebeast isle,gs isle,worker golemy,dragi na edron,fibule, odrobina szczęścia i jesteś na +.
|
38 ed 38 mlvl pacc
Gdzie expic, może być waste nie duże, ważne żeby exp był szybki!! No i żeby nie było hardcoru. BOH, Hat of the MAD,spellbok of enlightment, spirit cloak A jakieś inne miejscówki oprócz tomy -3, bo tam sie troche boje ze wzgędu na dużą ilość vampów i nie wiem czy dałbym rady (chyba że z summonami) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:58. |
|