![]() |
|
Cześć,
Cytuj:
|
32 Pall
72/59 C helmet b robe b legs leather boots medusa shield ??? |
@up guardy, cyclopy, tomb pod MT, obozy koło OF.
|
Kristo16
Dragi, Tarpit Tomb -3, Frost Gianty, Barbariany |
Witam. Czy na 35 lvl dam radę na piratach ??
|
@UP
Pallkiem bez problemów. Tylko nie pakuj się w duże respy. |
Gdzie mogę expić 41 Druidem po hacku: Plate Set, Steel Helmet i Ancient Shield.
Przed kupnem PAcc? Po Kupnie PAcc'a? |
Gdzie mógłbym expić? Elite knight lvl 48, skille: 73/72. EQ: DSM, platinum amulet, knight legs, warrior helmet, leather legs, titan axe. Byłem na banaucie, tarpit tombie, cyclopis, ale to nie to znam też edron orc land, tam fajnie się expi, ale szukam alternatywy jakiejś.
|
Cześć,
Cytuj:
Po kupnie PACC - polecam tarpit tomb -3. Znajdziesz tam mumie, crypt shamblery oraz kilka innych nie najmocniejszych potworów ;-) Cytuj:
|
Elfy yala? Niekoniecznie, ciagle zajete. @Lolnik, mozesz probowac Chor, zolwie, barbariany.
|
57 RP skile 80/67
eq: DH MMS B legs Paladin armor BOHy moze byc waste |
Cześć,
Cytuj:
-necro w Yalahar (niezły exp, z lootem gorzej) -dragon lair w Yalahar/Edron (wątpie, byś miał tam waste, ładny exp) -piraty Yalahar/Nargor (duży resp, szybki exp ^^) -djinny (kasa, kasa, kasa, nie wyjdziesz stamtąd z waste /Daw |
42 elder druid 41 m lvl, eq: HOTM, spirit cloak, hailstrom rod, boh, blue legs, spellbook of enlightenment. Gdzie mógłbym expić solo, a gdzie z blokerem?
|
Cytuj:
Bloker - tomb w drugim wypadku mniejsze waste |
Palek 52 lvl skile 75/60 Dragon shield, blue legs, bohy, Mammoth fur cape strange helmet. Gdzie mógłbym expić prócz barbów, tombów i Frost Giantów?
|
Cześć,
Cytuj:
/Daw |
Cytuj:
bloker hydry dl |
Gdzie zarobić kaskę 61 pallem facc
76+2/52 15 mlvl Pal armor Demonka K legi Leather boots P ammy Soldier helmet No walsnie jestem po hacku wiec chce cos zarobic ^^ Pliska help :) |
30 sorc PACC 25 mlvl
HOTM Spirit cloak Plate legs BOH Spellbook Gdzie moglbym poexpic w miare szybko mam tez 200k na waste lepiej uzyc na expa czy zebrac troche wiecej i kupic softy |
Cytuj:
@@@ Co do tego 30 sorca wbij 33 (Szybko będzie na jakieś Tombie -2) kup wande nakup GFB i lecisz pg na vampach. Moze być Vamp hell tylko uważaj i tam w miarę nie schodzi gfb ale zawsze nos na wszelkie. Polecam Ci na 33 lvl penisule -3 (potrzebny Ci będzie scarab coin). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21. |
|