![]() |
|
Moim zdaniem Każdy polak który jest w Inso to sku**iel który sie boi stracić lvl w tibii jest jeb*** dzieckiem tibii dla którego liczy sie tylko lvl...
Pozdro Dla Jose, Gothica, Old Vartisa, Ligra, Eya, Kali i Ponurego A specjalne pozdrowienia dla Dell Otto który jest ch***m... Philip idź wpier**** Karpia... Tide S*ij pale dla ciebie nie ma ziomków na nizszym lvl sa tylko na 100+ ;] |
Cytuj:
najlepszego na nowej drodze zycia i niegraj juz w to gowno :Dpozdro for u ciesz sie zyciem |
aaa
Kciuk ;) wszystkiego dobrego po raz drugi ;) gz awansow :) grajta se dobrze :) a tu cos od maszina z pandorii ;) i ja tam siedze z nim xD posssdro ;) http://i98.photobucket.com/albums/l2...lem/UO0048.jpg |
uhAUHuahuaUHAUhaUHAUaaaa :d Artuuureeekk co się staoooo ?? co sie co sie co sie staoooo ? hsuaHSush:d POZDRO
|
No co sie stalo mysla ze jest lepszy od clipsoftu ;D
|
Character Information
Name: Sir Artur Krazy Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 103 World: Danera Residence: Ankrahmun Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing LEZYSZ KURWO ;*!! SAD OSTATECZNY S*****ELU ;] |
02:21 Artu Erlan [105]: terrorysta danery owned by cipsoft
|
GZ Arturku <lol2>
|
Szaman
Niech Ci sie powodzi w Rl, wszystkiego naj z nią ;* Olej ta gre w koncu, tyle innych powodow do szczescia w zyciu jest ;D Artur Huh, wyszlo jak wyszlo ;s zawsze przynajmniej do mnie spox byles, rspc za to no ale juz przy Donie dojebales w hu.. Olej tą gre w koncu ; p |
Pozdo artur i na ciebie przyszla kolej.
|
Nie macie sie co cieszyc, na war mam 105 MSa~
150 EK dostaje za free o0, a 100 EK mam |
Fajne skrini <koniec> xD
|
IHIYHSIUHAiuHISHUASIuhaihusuahsiaUSHIH next Ban
Plx jeszcze 1 ohh :))) |
|
LEZYSZ KURWO! PAŁA TO PAŁA :D:D:D
Te Święta jednak wywołały usmiech na mojej twarzy :D A tym swoim ek to mozesz mi muchy odganiac jak bede przechodzil poskapskapoks |
Gratz ;] na kazdego kozaka przyjdzie pora ;) "leżysz kurwo" hehe twoje slowa ^^
|
...
huashuasuhahuuhsuhasuh
padam kurwa PALA TO PALA i chuj lezysz na pysku "panie danery" hhahahahahah musisz first z rooka wyjsc zeby panem danery byc huashuauhsuhahs |
Widzisz,ten malo znaczący Rafał deletnal ci postac Artur. :]
Wyszlo jak wyszlo,ale nigdy nic mi nie zrobiles w sumie i hujowo ze masz tego deleta. |
o.o gratuluje all co sie do tego przyloyli... jeden char frajera mniej na danerce ;d
|
Sir Artur Noobie Ten EK TO etezeta ;] czyz nie ?;o chuja mozesz nim zrobic uheuhehushueshu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |
|