![]() |
|
Prawda jest taka, że Barcelonie należało się... Nie jestem kibicem Realu, czy Interu, ale w tym meczu byłem właśnie za Włochami... Ciekawi mnie to, jak zareagują kibice Barcy w mojej szkole... Rok temu każdy był za Manchesterem United/Realem/Liverpoolem, a po finale LM, kiedy szedłem do szkoły myślałem, że każdy będzie w miarę przeżywał finał, a po wejściu "kibice" Man Utd i Realu mówią mi, że od 10 minuty meczu (wtedy strzeliła Barca pierwszą bramkę (Eto'o dokładniej)) zaczęli kibicować Barcelonie...
Jestem ciekaw co teraz powiedzą :) A w finale będę oczywiście za Interem, ponieważ odprawili z kwitkiem obrońcę tytułu i będącą na fali Chelsea... Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Kurwa, Yoh, wiesz co mnie rusza? Kiedy Arsenal dostał baty od Barcy 4-1 nikt nie napinał - Barca wygrała, fajnie. Ale jeśli Barca przegra to wszyscy korzystają z okazji i jeżdżą po niej ile można, zapominając o tym, że ich klub też ma zawodników, którzy wymuszają karne lub faule i to jest kurwa żałosne. Jednak z drugiej strony pokazuje to, że kibice Barcelony są kibicami Barcelony a nie kurwa antykibicami Realu/Arsenalu/Interu etc.
BTW http://img14.imageshack.us/img14/9379/1272488674619.jpg Umarłem. Po tej grze aktorskiej ten człowiek nie zasługuje na gre w Barcelonie ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pisząc "klęska" mam namyśli odpadniecie Realu z LM. A kuku http://img706.imageshack.us/img706/6850/86993542.png |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
arka
daj spokój temu szczeniakowi yohowi, bo jemu i tak nigdy nic nie wytłumaczysz. gratulacje dla Interu |
Cytuj:
|
Alves - cunt i symulant
Pedro - cunt i symulant Puyol - cunt, symulant, wskazana wizyta u fryzjera Messi - cunt i symulant, na dodatek handballer Xavi - jedno ostrzejsze zagranie i Xavi nie wychyla się przez cały mecz Nie chcę mi się wymieniać dalej, ale 3/4 zawodników porcelany to żałośni ludzie, pitki i symulanci. Zero szacunku do takiej farsy. |
Cytuj:
Nasri - jedna akcja mu się uda, jedna na sto Bendtner - największe drewno w zespole, akcja z Barceloną, kiedy na pustą bramkę strzelił w drugim tempie - bezcenne Wymieniać dalej? |
Ogolem Barcelone bardzo szanuje ale cholernie mnie zniesmaczylo:
- to co sie dzialo przed meczem - Sergio - wymuszanie karnych - zraszacze Prawda Inter przedluzal jak sie dalo, ale kto by tego nie robil w tej sytuacji (wynik pierwszego meczu ,czerwona?). Tyle na dzis,ide sprobowac isc spac. |
Za czasów Ronaldinho w FC "zraszacze" Barcelonie nie cieszył bym się z tej przegranej z Interem, ale dzisiejszej Barcelonie tej przegranej życzyłem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja wymieniam zawodników w kontekście bycia ciotą, która symuluje i nurkuje, a ty tu z dupy wyciągasz jakieś durne opinie. |
Cytuj:
Niby co takiego zrobił Alves? Nie szło mu dobrze, ale nie symulował... To raczej ty głupoty piszesz |
Stwierdzam fakt, a że jest dla nich obraźliwy, to już nie moja wina. Sami sobie na taki wizerunek zapracowali, szczególnie alves.
|
Cytuj:
Wlasnie to sie wydawalo dziwne, bo nie mogli strzelic bramki to zaczeli raz po raz lezec w polu karnym i oddawac strzaly zza 16metrow. |
Skończcie tą napinke. W finale zagrają Inter i Bayern, a wy tu dalej ciągniecie temat Barcelony. Zachowania Busquetsa nie skomentuje, ale zauważcie że na meczach o wysoką stawkę (półfinały, finały czy też derby) zawsze dochodzi do podobnych zdarzeń.
A tak btw. Jakby tak poczytać wasze posty, to widać ilu Yohów się tu udziela. K.Jay |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:08. |
|