![]() |
|
Cytuj:
z guardow lepszy lootbag niz z mint? bo zapomnialem powiedziec ze jak jeszcze pacc byl to sie postmana zrobilo ^^ |
siema
mam 40 knighta skile 60/50 bez pacc gdzie mam expic?????????? |
Cytuj:
|
Cytuj:
To już zależy od Ciebie jak nie będziesz sie mógł dostać na mint to idź na kopalnie tam tez locika blisko do wysłania masz i exp dobry... Pozdro |
Mam 74 paladyna
Kupuje pacca:D I powiedzcie gdzie najlepiej expic. Bez dużego waste Ktoś wspominał o tombach ale sam nie wiem.. :D Odnośnie eq: ~Bohy ~MMS ~blue legi ~RH ~Paladin armor ~(mam tez sposor assasin starów i sd na wypadek jakiegoś większego potwora :D żeby szybciej go zdjąć) Powiedzcie gdzie mam expic :D Z góry thx |
@up
Szkoda że nie napisałeś jakie skille itp. Ale ok. A więc: - Dragony (Yalahar, Edron, Ank~) - Hero Cave (Edron) - Bug Raidery (Edron) - Tomby (Ank~) - Necro (Yalahar) - Pirarty (Nargor, Yalhar) |
39 druid jakieś tam eq wszystkie różdżki 42 mlvl (z dodatkami) muszę wbić dość szybko drugą połowę lvla bez zbytniego waste solo. Dragi odpadają
|
Co robić
Mam knighta 17lvl i skille 42\41 wiem że małe... ale niewiem co robić expić??? skillować???? tylko że troche lipa bo jest dużo PK. chyba mam skillowaćtak???
moje eq to serpen sword, soliders helmet. leatcher boots. becholder shield, noble armor, plate legs. |
gdzie expić 50 lv sorc 45 mlv PaCC
|
Cytuj:
|
71kina skille:75/73 mystic blade, eq: k.set, vampirka.
Gdzie wyciągne najwięcej exp/h na facccu wychodząc na 0?? |
Jak ci się pofarci to na dragach w VDL. Tylko jest pewien problem z dostaniem się tam.
|
Cytuj:
|
Witam. Mam 25 knighta z paccem, do tego własnie lvl expiłem po prostu na larvach, no ale malo expa juz tam wpada, wiec pomyślałem żeby lecieć dalej. Scaraby odbierają raczej zbyt dużo, zastanawiałem sie nad liberty bye, ale nie mam pojęcia gdzie tam jest jakikolwiek respawn, ponieważ grałem tylko na tibii 7.6, wtedy tego nie było, nie moge sie odnaleśc na tibii 8.42. Może macie inne propozycje na temat expienia 25 knighta z plate setem, guarian shieldm, dvarwen axem, dark helmetem i zwykłymi butami :D
Proszę o pomoc.;( |
Drutem ?
Napiszcie mi rozkład expienia od 8 do 100 lvl *dla druta na paku* :):p
|
45 ed, boh, wszystkie rózgi, 42mlvll
Gdzie expić bez waste kasy, exp conajmniej 50k/h |
siema , 63rp pacc 81/62 gdzie expic? napiszcie gdzie wyjde na 0 a gdzie niezle zarobie i dobry exp
pall arm , b legi , medusa shield , boszki, crown helmet |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:p
Jestem 40 EK'iem Skille: 71/71
Gdzie expic? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27. |
|