![]() |
|
Cytuj:
|
Trochę się zawiodłem bo obstawiałem 0:0, trudno. Finał: 0:0 lub 1:0 dla Bayernu.
@edit Dziś bym się nie zdziwił jak hsv trafi do finału. Może być remis bramkowy. A liverpool na bank wygra. |
Z innej beczki, ze sportem związane.
Chciałbym kupić korki albo turfy, jakie polecacie? W miarę rozsądnej cenie. |
rozsądna tzn do 250 czy do 400?;p bardziej sprecyzuj cene ;d
|
Cytuj:
|
Fulham po puchar! Walczyć!
Wiem, wiem, małe szanse mają... |
http://allegro.pl/item1018520764_adi..._butyjana.html
dobra skórka, nie za duza cena ;p |
I znowu Lakersi na farcie... Oklahoma powinna wygrać ten mecz.
K.Jay |
Cytuj:
Atletico w finale LE ! : DD |
No to raczej poznaliśmy mistrza Anglii. :))))))))
|
W tym sezonie jestem czysty, wskazywałem Chelsea jako głównego kandydata na mistrza!
|
Chelsea zagrała ładny mecz, Liverpool praktycznie nie grał. No i te rajdy Kalou, wyśmienite. Teraz tylko liczę na potknięcie Chelsea i mistrzostwo jest nasze. Trochę nierealne, ale nadzieję trzeba mieć. Arsenalowi gratuluje trzeciego miejsca. I jestem ciekaw gdzie będzie grał BerbatOFF w przyszłym sezonie.
K.Jay |
Lazio zgodnie z przypuszczeniami się podkłada żeby tylko Roma nie zdobyła mistrzostwa...
|
A Ronaldo ratuje Real i przy 2:2 w 89 minucie laduje brame na 3:2 :>
|
Cytuj:
|
Moja Pogoń się podniosła zaczęła wszystko od nowa, po roku w IV lidze, awansowała do zreformowanej II ligi i nie zagościła tam zbyt długo, minął kolejny rok i gra w I lidze z realnymi szansami na awans do Ekstraklasy. Klub budowany od podstaw zagra dziś o finał Pucharu Polski z Ruchem Chorzów. Jako kibic wierzę że wynik 1-1 z pierwszego meczu może przesądzić o wszystkim, z tym że gra na 0-0 to też nie gra. Szansę mimo wszystko 40% Pogoń-60% Ruch, a na stadion trzeba się wybrać. Zapowiada się dobra atmosfera, mimo wtorku kibice stawią się w nie mniejszej ilości niż 10 tysięcy, będzie ciekawie. WSZYSCY NA POGOŃ, ZAGŁUSZMY HANYSÓW DECYBELAMI' - urywek z forum.
Z ust wyjęte, jestem dumny z Portowców i z dumą patrze na to jak ta drużyna wraca na salony, było by pięknie gdyby kopciuszek PP, awansował do finału :) |
Cytuj:
A Juve nie zagra w LM. Podziękowania dla pana Blanc, Secco, ****heroni, a także m.in. Cannavaro, Zebina, Grygera, Amauri, Felipe Melo, Grosso. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:50. |
|