Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

AnonimowyPowrot 29-04-2010 10:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2754968)
AHAHAHHAHA
Mikel, Essien, Fletcher, Fellaini, Song, nawet staruch Vieira. Wszyscy zżerają go na śniadanie.
Nawet nieopierzony Rodwell jest od niego lepszy.

Mascherano, Hargreaves (jeśli będzie grał, ale ostatnio kiedy to miało miejsce - o niebo lepszy), Yaya Toure, De Jong, a w ogóle... Zdaje mi się, że to była ironia tylko :P

Krajzel 29-04-2010 12:33

Trochę się zawiodłem bo obstawiałem 0:0, trudno. Finał: 0:0 lub 1:0 dla Bayernu.
@edit
Dziś bym się nie zdziwił jak hsv trafi do finału. Może być remis bramkowy. A liverpool na bank wygra.

Parafeks 29-04-2010 22:15

Z innej beczki, ze sportem związane.
Chciałbym kupić korki albo turfy, jakie polecacie?
W miarę rozsądnej cenie.

Patro~ 30-04-2010 15:27

rozsądna tzn do 250 czy do 400?;p bardziej sprecyzuj cene ;d

Parafeks 30-04-2010 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patro~ (Post 2755303)
rozsądna tzn do 250 czy do 400?;p bardziej sprecyzuj cene ;d

100-250 ; d

AnonimowyPowrot 30-04-2010 22:37

Fulham po puchar! Walczyć!

Wiem, wiem, małe szanse mają...

Patro~ 30-04-2010 23:50

http://allegro.pl/item1018520764_adi..._butyjana.html
dobra skórka, nie za duza cena ;p

K.Jay 01-05-2010 10:07

I znowu Lakersi na farcie... Oklahoma powinna wygrać ten mecz.

K.Jay

Parafeks 01-05-2010 11:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patro~ (Post 2755401)

Dziękuje bardzo : DD

Atletico w finale LE ! : DD

Maggic 02-05-2010 20:27

No to raczej poznaliśmy mistrza Anglii. :))))))))

Yoh Asakura 02-05-2010 20:55

W tym sezonie jestem czysty, wskazywałem Chelsea jako głównego kandydata na mistrza!

K.Jay 02-05-2010 21:32

Chelsea zagrała ładny mecz, Liverpool praktycznie nie grał. No i te rajdy Kalou, wyśmienite. Teraz tylko liczę na potknięcie Chelsea i mistrzostwo jest nasze. Trochę nierealne, ale nadzieję trzeba mieć. Arsenalowi gratuluje trzeciego miejsca. I jestem ciekaw gdzie będzie grał BerbatOFF w przyszłym sezonie.

K.Jay

Xendriel 02-05-2010 21:46

Lazio zgodnie z przypuszczeniami się podkłada żeby tylko Roma nie zdobyła mistrzostwa...

Pan i Wladca 02-05-2010 22:55

A Ronaldo ratuje Real i przy 2:2 w 89 minucie laduje brame na 3:2 :>

Faytah 02-05-2010 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2755939)
Lazio zgodnie z przypuszczeniami się podkłada żeby tylko Roma nie zdobyła mistrzostwa...

Paru zawodnikom zalezalo na dobrej postawie ,ale generalnie wiekszosc grala na polgwizdka i robila pozory. Z drugiej strony rozsmieszyl mnie transparent z napisem "OH NOOOOOOOOOOOOOOOO" pokazany przez kibicow Lazio po bramce dla Interu. Ogolem to bylo bardzo dziwne. Juz nie wspominajac o liscie kibicow Lazio do pilkarzy aby sie podlozyli i po ostatnim gwizdku podeszli pod trybune pokazujac kciukiem w dol aby dopiec Romie. No nic mecz potwierdzil tylko ze Lazio i Roma bardzo sie nie trawia i sport w tej rywalizacji nawet gdy nie jest bezposrednia jest na drugim miejscu.

Maggic 04-05-2010 14:49

Moja Pogoń się podniosła zaczęła wszystko od nowa, po roku w IV lidze, awansowała do zreformowanej II ligi i nie zagościła tam zbyt długo, minął kolejny rok i gra w I lidze z realnymi szansami na awans do Ekstraklasy. Klub budowany od podstaw zagra dziś o finał Pucharu Polski z Ruchem Chorzów. Jako kibic wierzę że wynik 1-1 z pierwszego meczu może przesądzić o wszystkim, z tym że gra na 0-0 to też nie gra. Szansę mimo wszystko 40% Pogoń-60% Ruch, a na stadion trzeba się wybrać. Zapowiada się dobra atmosfera, mimo wtorku kibice stawią się w nie mniejszej ilości niż 10 tysięcy, będzie ciekawie. WSZYSCY NA POGOŃ, ZAGŁUSZMY HANYSÓW DECYBELAMI' - urywek z forum.

Z ust wyjęte, jestem dumny z Portowców i z dumą patrze na to jak ta drużyna wraca na salony, było by pięknie gdyby kopciuszek PP, awansował do finału :)

Articuno 04-05-2010 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2756420)
Zapowiada się dobra atmosfera, mimo wtorku kibice stawią się w nie mniejszej ilości niż 10 tysięcy, będzie ciekawie.

A we Wrocławiu na meczu z GKS 4 tysiące, z Lechem 6(w soboty).........

A Juve nie zagra w LM. Podziękowania dla pana Blanc, Secco, ****heroni, a także m.in. Cannavaro, Zebina, Grygera, Amauri, Felipe Melo, Grosso.

Capality 04-05-2010 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2756420)
Moja Pogoń się podniosła zaczęła wszystko od nowa, po roku w IV lidze, awansowała do zreformowanej II ligi i nie zagościła tam zbyt długo, minął kolejny rok i gra w I lidze z realnymi szansami na awans do Ekstraklasy. Klub budowany od podstaw zagra dziś o finał Pucharu Polski z Ruchem Chorzów. Jako kibic wierzę że wynik 1-1 z pierwszego meczu może przesądzić o wszystkim, z tym że gra na 0-0 to też nie gra. Szansę mimo wszystko 40% Pogoń-60% Ruch, a na stadion trzeba się wybrać. Zapowiada się dobra atmosfera, mimo wtorku kibice stawią się w nie mniejszej ilości niż 10 tysięcy, będzie ciekawie. WSZYSCY NA POGOŃ, ZAGŁUSZMY HANYSÓW DECYBELAMI' - urywek z forum.

Z ust wyjęte, jestem dumny z Portowców i z dumą patrze na to jak ta drużyna wraca na salony, było by pięknie gdyby kopciuszek PP, awansował do finału :)

ja jestem szczesliwy ze Pogon nie zlaczyla sie wtedy z Groclinem

Faytah 04-05-2010 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2756456)
A we Wrocławiu na meczu z GKS 4 tysiące, z Lechem 6(w soboty).........

A Juve nie zagra w LM. Podziękowania dla pana Blanc, Secco, ****heroni, a także m.in. Cannavaro, Zebina, Grygera, Amauri, Felipe Melo, Grosso.

Naprawde szkoda. Klub z wielkimi tradycjami. Chociaz powinienem ich nie lubic wg. internetowego schematu kibicowania ze wzgledu na kibicowanie Interowi to ja zawsze lubialem obejrzec meczyk Juve. Z Nedvedem u szczytu kariery, zelaznym Cannavaro, fenomenalnym Del Piero i Buffonem co wszytko wyciagal. Na przyszly sezon powinni zalatwic sobie Kolarova,Pazziniego, Cassano i Di Natale a nawet Zarate (solidni zawodnicy,po sprzedaniu Amauriego i paru innych zbednych zawodnikow moga sie bic o mistrza z Interem i Roma (wymienilbym Milan ale ponoc chca pozulic na transferach,ten ostatni bardzo perspektywiczny o cholernie utalentowany, z trzech napastnikow co wymienilem musza kupic conajmniej dwoch).

Pan i Wladca 04-05-2010 20:28

Co ciota z Eto :>

http://i5.sportfan.pl/spof354/e2738095000821d84be00aea

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:50.