![]() |
|
|
Jak wszyscy to wszyscy. ;)
http://img217.imageshack.us/img217/5976/pilpit.jpg PS. Może mi ktoś powiedzieć jak gifa ustawić na avatar?? Bo ten co teraz mam powinien się ruszać, a nie chce. :/ Help me!! A, i co polecacie na 4-dniowy pobyt w domu?? bo chory jestem, i nie mam co robić. :P |
Ja swojego pulpitu nie wrzucam. Nie zmienił się od ostatniego razu :P
Anyway ostatnio zacząłem czytać mase mang Kimi to iru machi let's lagoon Bloody monday (season2) Dollgun Skutkiem tego mam obecnie ponad 10 ongoingowo czytanych mang. Masakra xD |
Cytuj:
|
@Rayza
Anime. Z Mang czytuje tylko tasiemce ;) |
Nie byłbym sobą gdybym też się nie pochwalił
Grocia, chciałeś syf, to masz :D http://img109.imageshack.us/img109/9079/pulpitw.jpg Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
@XP Bziiiiiiidal... :< |
Cytuj:
@Gangrel A szkoda,bo manga ma dosłownie inne zakończenie i dwie kontynuacje : p @Papierowa Ściana [WALLpaper] a ja nie dam bo 2 tyg temu miałem zmiane systemu i all mam teraz na dysku DVD ^^ wiec nic nowego~ tak lubie tak gadać XD @Anima KuroKami warte obejrzenia,w koncu coś z dobrą fabuła i grafiką oraz walką i bez cenzury na brutalność ^^ @Bleach jutro w Komikslandi będzie 2 tom PL Bleacha ^_^ |
Rayzuś, ile ty już kasy na mango wydałeś?
Nipah~! Corgar Frizz |
z jakieś 1500~ zł. a co : 3
|
Wszystko fajnie, ale dlaczego Koszyk ma na pulpicie plik tekstowy 'Jak zrobić dziwek...' :0
|
O ja! Tez chce sie powozic! Patrzcie na to <tutututu tu tuuuuuu>!!!
http://img233.imageshack.us/img233/7794/pulpitdc.png @topic To jak? Poleci ktos dobra mange, ktora czyta sie szybko i snosnie, na nudne lekcje w szkole? ;) |
@Rayza
A ile kosztuje tomik mangi? Dotad sie nie interesowalem, i co prawda nadal watpie zebym kupil ale czasem warto rozne rzeczy wiedziec :P |
@Pacz
Hajime no Ippo. Świetna manga, powoli ją zaczynam kończyć. Jak zgodnie uznaliśmy z Kumą, najlepsza sportowa seria jaka powstała. Chyba że Berserka nie czytałeś, wtedy się nawet nie zastanawiaj tylko zaczynaj! @Gangrel Około 12-16zł Nipah~! Corgar Frizz |
Obejrzałem Macross Frontier. Mimo że nie lubię mechów, bitw w kosmosie i takich tam, to to anime oglądało mi się całkiem w porządku.
No, resztę animców odstawię sobie na potem, teraz vnka. Ukryty tekst:
|
Cytuj:
A to po to że YT wywalało moje filmy przez pieprzony WMG czy jak to tam sie nazywa :p |
@Koszyk
Winny się tłumaczy >.< Nipah~! Corgar Frizz |
@Frizz
No oczywiscie ze czytalem Berserka. ;) A co do tej seri ktora mi poleciles, to jakos nie przepadam za sportem, ale sie przelamie i zaczne czytac. ;p Mam nadzieje, ze nie bedzie to cos pokroju klasyka Kapitana Tsubasy. >.< Jakies inne propozycje? |
Co do HnI, to z prawdziwym boksem ma to niewiele wspólnego. Ale manga jest faktycznie wybitna (no i stara jak świat : d w pierwszych odcinkach muzyki słuchają z walkmanów haha). Frizz, widze, że jesteś ynteligentną osobą skoro Hajime no Ippo i Berserka uważasz za najlepsze mangi. Moc jest z tobą synu.
@down No niestety z berserkiem tak już jest. Nadrabia to NIESAMOWITĄ dokładnością i rozmachem rysunku, nie widziałem takiego światłocienia w żdanej innej mandze. |
berserkowi i tak nic nigdy nie dorowna, nie ma nawet sensu porownywac byle jakiej mangi do niego :3
ps wie ktos co to znowu za przerwa w berserku? miura wydal pare czapterow i znowu jakies wakacje na pare miechow? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:27. |
|