![]() |
|
Haha a mi nie dali bana na iridi:D zapraszam wszystkich zbanowanych na Iridie zapewniam ze na pvp tez da sie spokojnie bocic:)
|
|
HONO HAHAAHAHHAHAHHHAHHAHAH
Z Krissem to chyba najlepsze xD |
|
|
A sie wbil 141 noob z gildi kromki swoim 14 evul druidem i mnie straszyl
http://img142.imageshack.us/img142/882/42296150ro5.jpg niestety uciekl bylo ich 11 ale jeden sie zapodzial xD 15:37 Agbuck [19]: i want to fuck all booter 15:37 Agbuck [19]: only it 15:37 Yo Viser [39]: hahaha 15:37 Yo Viser [39]: u want fuck all 15:37 Yo Viser [39]: are you a gay? 15:37 Agbuck [19]: sure mój angielski kuleje Down@ literówka co inego pomyslalem co innego powiedzial okropne ;] a ty zacznij grac swoimi postaciami i wbij chociasz 40+ wlasnym charem a nie wyskilowanym knightem z eqp i kasa ;] |
@Kanq
tylko ze Ty sam sobie wrzuciles ;( angielski tak samo jak i polski u ciebie kuleje :( popatrz jak pisales na ,, forum gildi " ^^ Cytuj:
a co az takim idiota jestes ze nie widzisz? czy Kanq to patologia bo jak tak to pseplasam ;( |
i co on niby złego w tym cytacie napisał?
|
Cytuj:
masz szczescie ze nie znam cie na rl |
haha ale wy to pomysly macie :D
|
Weź imus stul mordę bo w*****asz wszystkich i robisz zamieszanie na forum idz pograć na ots może chociaż tam wbijesz większy lvl niż 40:)
Cytuj:
@Aran Gała co do Ciebie to już nie mam siły jesteś tak bezmózgim człowiekiem, że nie chce mi sie pisać z tobą :) A to, że Ciebie jeszcze nie złapali na Botowaniu nie znaczy że nie złapią ;) Cytuj:
|
Wiekszy niz 40 tak?
Sensei pacery - 43 lvl sorc, Dioxys - 68 ek :) boli ze nie wygrales? ;( Wiem ze Dioxys to juz historia ale sa tacy którzy pamietaja tego mojego chara :) Cytuj:
EDIT: to tu podobni jestesmy bo tez nie jestem konfidentem ;o wanna be friends? ;o @Kanq i co bys mi zrobil na tym rl? btw slyszalem ze wygrales casting do roli Małej Mi w Muminkach :) heh tylko ze ja mieszkam w domku jednorodzinnym a jak sie spotykam z kumplami to na boisku/ w barach/ klubach :) @down do tego potrzebna jest cierpliwosc :) a to jedna z technik zarabiania ^.- |
ta kurwa zajebista historia, no kurwa legenda ja pierdole aaaaa
btw nie ma to jak kupowac co chwile itemy sprzedawac, kupowac i tak w kolko.. ile razy np. softy kupowales? idiotyzm |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty co poszedles w slady wyczy i wkleiles swoje zdjecie do avataru? tak lubisz pałki panie konfidencie ze ci tak otwór gembowy rozepchały? przykro mi z powodu twojego dziecinstwa ale nie opowiadaj nam jak to zakładałes postac na tibi bo nikt cie nie chcial na podwórku... Pozdro jak cos pm nie rob spamu |
|
SPAM!!!
Tyle kur** można powiedzieć o tym, co piszecie. Ile wy lat macie 5? Zachowujecie się jak dzieciaki z piaskownicy, tylko dać wam łopatki, wiaderko i zabawa po pachy! Dajcie spokój z tym pieprzeniem w bambus, bo srać się chce już na takie pierdoły, które wypisujecie! Wy chyba naprawde jakieś trudne dzieciństwo macie ;ooo Jeśli tak, to sory ale bez przesady żebyście się żalili na forum ;> tak więc MORDA W KUBEŁ! Wiecie do czego słóży to forum więc używajcie go tak jak należy. Dobra See YouB) |
|
Cytuj:
|
Enzos powrócił na RP :D
http://img519.imageshack.us/img519/8834/zomol9.jpg A tutaj Sard skiluje na slimach. http://img49.imageshack.us/img49/4664/slimnv2.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |
|